Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

«Πολεμική» ανακοίνωση-απάντηση στην Αγκυρα από την ΠΑ - Προειδοποιούν με Κ Α Τ Α Β Υ Θ Ι Σ Η του τουρκικού Στόλου!

Γράφει: Γεράσιμος Χουντάλας
«Πολεμική» ανακοίνωση-απάντηση στην Αγκυρα από την ΠΑ - Προειδοποιούν με καταβύθιση του τουρκικού Στόλου!Με μια «πολεμική» ανακοίνωση, την πρώτη του είδους, που έχει εκδώσει μέχρι σήμερα το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, ουσιαστικά προειδοποιεί την Αγκυρα, ότι ελληνικές ειδικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί σε όλο το μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων και έχουν στοχοποιήσει με καταδείκτες λέιζερ, όλους τους τουρκικούς στόχος στην περιοχή ευθύνης τους και θα ακολουθήσει καταστροφή τους!
Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικα μαχητικα αεροσκαφη

Η ανακοίνωση είναι πραγματικά εντυπωσιακή, σε ότι αφορά την «έντασή» της και αναφέρεται σε μία άσκηση την οποία κανείς δεν γνώριζε ότι είχε ξεκινήσει και βρισκόταν σε εξέλιξη, πολύ περισσότερο ότι είχε ολοκληρωθεί με τα συγκεκριμένα σενάρια.

Η άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας λεγόταν «Ανταίος ΙΙΙ 19» (να υποθέσουμε ότι είναι η τρίτη φορά που διεξάγεται εντός του έτους) και ουδέν έχει ανακοινωθεί ποτέ γι αυτήν. 

Ιδού ολόκληρη η επική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας:

«Από τη Δευτέρα 6 έως και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, διεξήχθη η αεροπορική άσκηση «Ανταίος ΙΙΙ 19» με συμμετοχή του συνόλου των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών.

Σχετική εικόνα

Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέσθηκαν αποστολές προστασίας και προσβολής ναυτικής δύναμης, στο πλαίσιο της άσκησης «Καταιγίδα 2019» καθώς και αποστολές κατάδειξης στόχου, ημέρα και νύχτα, σε συνεργασία με Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων σε νησιά του Βόρειου και Νοτιοανατολικού Αιγαίου, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης». 

Κατ'αρχήν στην άσκηση ενεπλάκησαν όπως αναφέρει η ανακοίνωση «το σύνολο των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας».

Δεν θυμόμαστε ποτέ στο παρελθόν ανακοίνωση που να λέει ότι «συμμετείχε το σύνολο των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας».

Σχετική εικόνα

Ούτε σε άσκηση «Παρμενίων» έχει συμβεί αυτό.

Ενδειξη ότι στέλνουν «μήνυμα» ετοιμότητας και κυρίως διαθεσιμότητας. Και επίσης μιλάνε για «όλο το εύρος του FIR Αθηνών» το οποίο θυμίζουμε ότι χάνεται στα βάθη της Ανατολικής Μεσογείου.

Δηλαδή, «είμαστε έτοιμοι για επιχειρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο». Ούτε αυτό έχει υπογραμμιστεί μέχρι σήμερα σε κάποια ανακοίνωση

Και μετά η ανακοίνωση του ΓΕΑ εισέρχεται στα πλέον ενδιαφέροντα, αφού «ενημερώνουν κάθε ενδιαφερόμενο» ότι έχουν αναπτυχθεί ειδικές δυνάμεις στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, το Βόρειο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης για στοχοποιήσεις εχθρικών πλοίων και λοιπών χερσαίων στόχων!

Και το «ευρύτερη περιοχή της Θράκης» σίγουρα περιλαμβάνει και την... Ανατολική Θράκη!

Σχετική εικόνα

Από εκεί και πέρα το «Νοτιοανατολικό Αιγαίο» είναι η έκφραση των στρατιωτικών Επιτελείων για το σύμπλεγμα των νησιών της Μεγίστης: Μεγίστη (Καστελόριζο, Ρω, Στρογγύλη).

Πιο καθαρό μήνυμα δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα, ειδικά εκεί που αναφέρεται σε «προσβολή ναυτικής δύναμης»: 
«Σας περιμένουμε για να σας συντρίψουμε»!

&

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

10 σχόλια:

 1. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

  αυτοί δεν ήρθαν για να φύγουν
  ήρθαν για να μείνουν, μέχρι να καταστρέψουν ολοσχερώς την χώρα.
  ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ?
  στο κατασκευασμένο πόλεμο συμμετέχουν ,η αμερικανικοί, και η Τούρκοι.
  για να γίνω ποιο σαφείς. θα δημιουργήσουν ένα τεχνητό πόλεμο
  με θύματα των ελληνικό στρατό, για να μείνουν στην εξουσία.
  μέχρι να την διαλύσουν την χώρα.
  η Ρώσοι θα καταλάβουν το παιχνίδι που παίζουν,
  και έπειτα η αμερικανικοί θα αποχωρήσουν με πούστικο τρόπο.
  η Ρώσοι θα μπουν στην τουρκιά και θα τους σφάξουν όλους.
  σενάριο επιστημονικής φαντασίας η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:

  «Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό, δε θα γίνει από εμάς. Αυτό θα είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εντός και εκτός συνόρων! ...τα μηνύματα ΜΑΣ δυστυχώς ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Aπο παχιά λόγια χορτάσαμε, οι τουρκοι τρυπούν κανονικά με τον πορθητή στην κυπριακή αοζ με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θα ΒΡΕΘΟΥΝ οι κατάλληλοι ελληνόφωνες προδότες ΕΝΤΟΣ Ελλάδος, που θα ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ (κρυφά, μυστικά) τους Τούρκους να κτυπήσουν ένα ή δυο Ελληνικά νησιά (όπως έχουν πει προφητικά πολλοί Άγιοι της Εκκλησίας).

  Αυτό θα το επιτρέψει ο Θεός, για να φοβηθεί ο Ελληνικός λαός και να οδηγηθεί στην μετάνοια, στην επιστροφή του στον Θεό.
  Και οι άλλες επιπρόσθετες θλίψεις που θα υπάρξουν, εκτός από τους Τούρκους, θα βοηθήσουν τον λαό να επιστρέψει στον ζώντα Θεό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αγίου Διαδόχου, Επισκόπου Φωτικής:

  Η ωφέλεια των θλίψεων.

  http://www.pigizois.net/I.M.paraklytoy/evergetinos/ng_katharsi.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ!

  Μιλά ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Βολουδάκης.

  https://www.youtube.com/watch?v=iGC2nVMtkXI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ἁγίου Νείλου του Ἀσκητῆ: Καλύτερα νά γίνεται τό θέλημα τοῦ Θεοῦ.

  Μήν προσεύχεσαι νά γίνουν τά θελήματά σου, γιατί ὁπωσδήποτε δέν συμφωνοῦν μέ τό θέλημα τοῦ Θεοῦ• ἀλλά μᾶλλον καθώς διδάχθηκες λέγε στήν προσευχή σου: «Γενηθήτω τό θέλημά Σου ἐν ἐμοί». Καί σέ κάθε πράγμα ἔτσι νά ζητᾶς ἀπό Αὐτόν, νά γίνει τό θέλημά Του, γιατί ὁ Θεός θέλει τό ἀγαθό καί συμφέρον τῆς ψυχῆς σου. Ἐνῶ ἐσύ ὁπωσδήποτε δέν ζητεῖς πάντοτε τό συμφέρον σου.

  Πολλές φορές ζήτησα μέ τήν προσευχή ἀπό τό Θεό, νά μοῦ γίνει κάτι πού τό νόμιζα καλό, καί ἐπέμενα παράλογα νά τό ζητῶ βιάζοντας τό θέλημα τοῦ Θεοῦ, καί δέν Τόν ἄφηνα νά οἰκονομήσει Ἐκεῖνος ὅτι γνωρίζει ὡς συμφέρον δικό μου. Καί λοιπόν ἀφοῦ ἔλαβα ὅτι ζήτησα, στενοχωρήθηκα ὕστερα πολύ πού δέν εἶχα ζητήσει μᾶλλον νά γίνει τό θέλημα τοῦ Θεοῦ. Γιατί δέν μοῦ ἦρθε τό πράγμα ἔτσι ὅπως τό νόμιζα.

  Πηγή:
  http://www.isagiastriados.com/index.php/articles/paterika-keimena-2/819

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΖΕΙ!!!
  Μακαριστός ἐπίσκοπος Αὐγουστῖνος Καντιώτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. …….ἐὰν μὴ Κύριος φυλάξῃ πόλιν, εἰς μάτην ἠγρύπνησεν ὁ φυλάσσων (Ψαλ. 126,1)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!