Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Μοναχός Αρσένιος Βλιαγκόφτης, "Μόνο το Ισλάμ και η ομοφυλοφιλία προπαγανδίζονται τόσο συστηματικά!"


Αποτέλεσμα εικόνας για π.αρσένιοσ βλιαγκόφτησ

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις που παραχώρησε στα ΜΜΕ ο διδάκτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ και λόγιος μοναχός, πατήρ Αρσένίος Βλιαγκόφτης, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων.

Ο π. Αρσένιος απέφυγε να σχολιάσει τη θεολογική πλευρά του ζητήματος τονίζοντας ότι υπερτονίζονται τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στο πλαίσιο ενός νεοταξίτικου παιχνιδιού αποδήμησης της κοινωνίας.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι η εκκλησία δεν καταδικάζει πρόσωπα αλλά την ίδια την αμαρτία. Για τους αμαρτωλούς προσεύχεται.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΉΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ π.ΑΡΣΕΝΙΟΥ.





"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ, (ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΟΙ ΔΥΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

    ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!