Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Ξαφνική εμφάνιση David Harris. Ποιος είναι αυτός; Μα ο εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής 'A.J.C.' και μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων ( ισόβιο μέλος ο Χένρι Κίσσινγκερ μαζί με τους Ροκφέλλερ-Ρότσιλντ). !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για David Harris

O κύριος David Harris που έδωσε ρεσιτάλ την περίοδο 2012-2014 με τους φασισμούς και τους Ναζισμούς που έβλεπε εντός της Ελλάδος εξ αιτίας της ανύπαρκτης σήμερα 'Χρυσής Αυγής'..... 

Είναι αυτός που δίνει το έναυσμα στην Ελληνική πλευρά να κάνει τσαμπουκάδες στο Αιγαίο με τον Ερντογάν. Θέλει να έχει γνώση σε όλα!!!

 Για αυτό και τα εύσημα στον έπαρχο Πάϊατ...






Πάμε παρακάτω...

Εδώ ο Ναύαρχος Αποστολάκης αναλύει λεπτομερώς στο 
Big Boss την επιθυμία της Ελλάδος  για ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας με το Ισραήλ στην Αν. Μεσόγειο. Τονίζοντας την παραβατικότητα της Τουρκίας. Η συνάντηση έγινε στο American Jewish Committe φέτος τον Μάρτιο.

Ο υπουργός  Άμυνας  Ευάγγελος Αποστολάκης στο  “American Jewish Committee"

 Εδώ ο πρόεδρος της Κύπρου παραλαμβάνει ένα ακόμη βραβείο...με τον κύριο  Harris να θέλει να μάθει από πρώτο χέρι το ενεργειακό πρόγραμμα της Κύπρου. 


Σχετική εικόνα

Περιμένει άλλωστε και ο Ροκφέλλερ να ξεκινήσει τις γεωτρήσεις...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας νεα υορκη ajc
 
Μην ξεχάσουμε τον Άδωνι, περιμένει κι αυτός ο φουκαράς, κάποιο καλό πόστο στην μετά Τσίπρα εποχή...



Στο Αιγαίο τίποτα δεν γίνεται χωρίς την άδεια του American Jewish Committe.

Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. Σε έναν νέο κύκλο τρόμου.

Για να λεηλατηθεί η Ελλάδα πλήρως, ο μπαμπούλας θα λέγεται Θερμό στο Αιγαίο.

 Με το θερμό και με τον Ισλαμικό τρόμο στα σπλάχνα της κοινωνίας, με το δήθεν δούλεμα της αφομοίωσης θα δώσουν τα ρέστα τους...

Mην ακούτε μπούρδες περί αξιόμαχου στρατού και ένα σωρό...Η λεηλασία είναι σκοπός.  Η Ελλάδα ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ πρόκειται να αναγνωρίσει ΑΟΖ!!! 

Το πραγματικό θερμό μπορεί να έρθει όταν το αποφασίσουν. Όταν θα έχουν δώσει τα πάντα....όταν αποφασίσουν να σώσουν την κλίκα της μεταπολίτευσης και των μνημονίων.


"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Η φάτσα τού λέει πολλά αν όχι όλα. Έχει πάρει τα χαρακτηριστικά του αοράτου αφεντικού.
    Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός. Οι οβραίοι θα σας μπλέξουν σε πόλεμο με τη Τουρκία. Την ευχή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!