Ξεκίνησε πριν από λίγο η 8η "πολύχρωμη" παρέλαση υπερηφάνειας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Το παρών έδωσε και ο (λίγο ακόμα) δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

mpoutaris-pride-thessaloniki.jpg
Στην διάρκεια της παρέλασης ακούγονται συνοδεία τυμπάνων, συνθήματα όπως "σεισμός σεισμός πανσεξουαλισμός", "έλα να τσακίσουμε την ομοφοβία".

Η παρέλαση σταμάτησε στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αγίας Σοφίας και φώναξε συνθήματα υπέρ του θανόντος Ζακ Κωστόπουλου, ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας: "Σε αυτή την κοινωνία την ομοφοβική, μια τζαμαρία κοστίζει μια ζωή"

Νωρίτερα πλήθος κόσμου παρά την υψηλή θερμοκρασία, κατέκλυσε την πλατεία Λευκού Πύργου συμμετέχοντας σε δράσεις body painting, τεστ και διάφορα παιχνίδια.

Η «πορεία υπερηφάνειας» θα κινηθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να περάσει από τις οδούς Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Βενιζέλου και Λεωφόρου Νίκης.

Μετά το πέρας της παρέλασης στους δρόμους της πόλης, θα ακολουθήσει συναυλία κάτω από το φωταγωγημένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου Λευκό Πύργο, την έναρξη της οποίας θα σημάνει η Ilenia Williams, η οποία κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες το πρώτο της single με τίτλο «Πιάσε Με».

Να σημειωθεί ότι το Thessaloniki Pride είναι μια οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών, που ιδρύθηκε την άνοιξη του 2012 και σκοπό έχει την ενίσχυση της κοινωνικής ορατότητας των γκέι, λεσβιών, αμφί, τρανς, ίντερσεξ και γενικότερα κάθε μειονότητας με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα ή τα χαρακτηριστικά φύλου, καθώς και την υποστήριξη της ισότητας και των δικαιωμάτων τους στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή. 
Μάλιστα το EuroPride αναμένεται να φιλοξενηθεί επίσης στη Θεσσαλονίκη το 2020, από τις 20 έως τις 28 Ιουνίου.

Παρά τις ατελείωτες προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ. που προσπαθούσε να τους σταματήσει: 80 μέλη του Ιερού Λόχου ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ απόψε στη Θεσσαλονίκη ΕΝΑΝΤΙΑ στο gay pride. (ΔΙΑΡΚΗΣ ενημέρωση με φώτο και βίντεο).


Έχουμε ξαναγράψει: 
Όταν δεν φτάνει το μικρόφωνο του δημοσιογράφου και το παλούκι του αποκαλούμενου (με την κακή έννοια) "μπάτσου", επιστρατεύονται τα πάντα χρήσιμα τσιράκια που αυτοαποκαλούνται "αναρχικοί" (γόνοι πλουσίων οικογενειών στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης). 

Έτσι έγινε και απόψε, Σάββατο 22/6/2019 στην Θεσσαλονίκη. 
Το Thessaloniki Pride σήμερα ΕΠΡΕΠΕ να ολοκληρωθεί ΧΩΡΙΣ επεισόδια, για να αποτελέσει εγγύηση για το πανευρωπαϊκό που προγραμματίζεται για του χρόνου στην Θεσσαλονίκη.

Στις 5 το απόγευμα, ένας γελοίος αχταρμάς 40 ατόμων (άπλυτων και ξεβράκωτων που παρίσταναν τους gay), με την προστασία της αστυνομίας "έπιασε" την πλατεία Αριστοτέλους, τον χώρο όπου είχαν προγραμματίσει εκδήλωση οι "ενωμένοι μακεδόνες". 

Δείτε πόσο ελάχιστα άτομα αποτέλεσαν αφορμή για να ΜΗΝ επιτρέψει η ΕΛ.ΑΣ. την εκδήλωση του "straight pride" :


Και τότε ξεκίνησε ο πραγματικός πονοκέφαλος της Νέας Τάξεως: 
Έπρεπε να εντοπιστούν και να εμποδιστούν τα μέλη του "Ιερού Λόχου 2012", για να μην τους χαλάσουν τη "γιορτή"  (για αυτονόητους λόγους δεν είχαμε ανακοινώσει που θα συγκεντρωνόμασταν).

ΚΟΝΤΡΑ στα τριπλάσια ΜΑΤ
ΚΟΝΤΡΑ στις 50 περίπου δικάβαλες μηχανές
ΚΟΝΤΡΑ στους ατελείωτους ασφαλίτες που είχαν διασκορπιστεί σε όλη την πόλη
ΚΟΝΤΡΑ στα ΣΧΕΔΙΑ τους,

80-100 μέλη του Ιερού Λόχου 2012, αφού προηγουμένως έπαιξαν κυνηγητό για αρκετή ώρα στους δρόμους της πόλης με τα ΜΑΤ, και παρά το προκλητικό ξύλο που τους έριξαν κάποιοι πρόθυμοι "πραιτωριανοί" όταν κάποια στιγμή με την βοήθεια των μοτοσικλετιστών τους εγλώβισαν, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΟΡΕΙΑ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Σας βεβαιώνουμε ΚΑΝΕΙΣ δημοσιογράφος δεν θα προβάλει τίποτε. 
Εδώ και μέρες έχει πέσει εντολή: "θάψτε" τις ανακοινώσεις για τις αντιδράσεις. 

Η εντολή δεν είναι να μας δυσφημούν. Είναι να μην κάνουν ΚΑΜΜΙΑ αναφορά σε εμάς. Οι "ραγιάδες δεν πρέπει να μάθουν ότι κάποιοι ΔΕΝ σκύβουν το κεφάλι.

Θα ακολουθήσουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο που θα δείχνουν τόσο την τεράστια αστυνομική δύναμη που κινητοποιήθηκε όσο και την εμμονή και το πείσμα των μελών μας να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ στο δρόμο.

Βίντεο και φωτογραφίες:
(για 2 ημέρες θα ανεβαίνει συνεχώς οπτικοακουστικό υλικό)
Προηγήθηκε το κάλεσμά μας, εδώ:


Ιερός Λόχος 2012


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"