Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Καί όμως! ΞΑΝΑΥΠΗΡΞΕ 11η Σεπτεμβρίου! [Δώστε προσοχή!]

Σχετική εικόνα
ΕΙΝΑΙ  ΤΕΛΕΙΩΣ  Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο;
ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!
ΣΧΕΔΟΝ ΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ....

Στις 28 Ιουλίου 1945, ένα βομβαρδιστικό 'Β-25', που πήγαινε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ στο Νιου Τζέρσεϊ, λόγω της πολύ πυκνής ομίχλης έχασε τον προσανατολισμό του και στις 09.40 π.μ έπεσε πάνω στο τότε υψηλότερο κτίριο στον κόσμο, το διάσημο Εμπάϊρ Στέητ Μπίλντιγκ, ανάμεσα στον 78ο και τον 80ο όροφο! 

Σχετική εικόνα

Σκοτώθηκαν οι τρείς πιλότοι και άλλα 13 άτομα. 

Η στατικότατα του κτιρίου δεν θίχτηκε και οι ζημιές επισκευάστηκαν. 

Αυτό το περιστατικό, που ήταν ατύχημα, ενέπνευσε τον σκηνοθετικό σχεδιασμό της 11ης Σεπτεμβρίου.

Το γεγονός ότι το επεισόδιο της 28ης Ιουλίου 1945 δεν το θυμήθηκε κανείς στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, λέει πολλά...

Βεβαίως, όλα τα ρουφιανομπλόγκ, των Συνεργατών της 'Cia', τωρα μιλούν τάχα για ...«θεωρία συνομωσίας» και ρίχνουν και «σώτο» ημερομηνία.
Αντί 28, 18 Ιουλίου.


'NΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ'

5 σχόλια:

  1. Βεβαίως όπως αναφέρθηκε και στο άρθρο,υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά,την οποία κατά πως φαίνεται δεν έλαβαν υπόψιν τους οι φωστήρες της cia.Στο ατύχημα της 28ης Ιουλίου του1945 δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα στη στατικότητα του κτηρίου.Στην περίπτωση της 11ης Σεπτεμβρίου κατέρρευσαν οι πύργοι σαν τραπουλόχαρτα.Αυτό μας φανερώνει ότι δεν έπεσαν οι πύργοι από το αεροπλάνο,αλλά από εκρηκτικά που είχαν τοποθετηθεί μέσα στο κτήριο,και ενεργοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης,για να φαίνεται η καταστροφή ως τρομοκρατικό χτύπημα.Έγινε τρομοκρατικό χτύπημα,αλλά όχι από αυτούς που κατηγορήθηκαν γι αυτό.Έγινε από το βαθύ κράτος της αμερικής, προκειμένου να κατηγορηθούν οι μουσουλμάνοι και να έχει πάτημα η αμερική να επεμβαίνει όπου και όποτε της γουστάρει,(όπου το επιτάσσουν τα συμφέροντά της),με τη δικαιολογία της πάταξης της τρομοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συντριπτική πλειονότης των Αμερικανών ερευνητών και των σχετικών τους 'φίλμς' επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά σας.
      Μήν λησμονούμε, ότι οι υπάλληλοι των πέριξ των Διδύμων Πύργων κτιρίων, για αρκετές ημέρες ΠΡΟ των "κτυπημάτων", έβλεπαν με απορία να ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ τά φώτα των δύο πύργων αρκετές φορές!
      Πράγμα εξαιρετικώς αφύσικο....
      Υπάρχει μία αληθινά α τ ε λ ε ί ω τ η σειρά εκπληκτικών γεγονότων & στοιχείων, αλλά παραμένουν επιμελώς στο περιθώριο, αφού πρέπει να πιστεύουν οι πολλοί τα παραμυθάκια της τότε κυβερνήσεως Μπούς.
      Αχανές το ζήτημα, που "στοίχιωσε" γενεές αφελών πολιτών στις ΗΠΑ, αλλά και στο εξωτερικό.
      Ευχαριστούμε πολύ γιά την επικοινωνία.

      Διαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ,ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ILLOUMINATI. Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ STEVE JACKSON.ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ STEVE JACKSON GAMES.ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.Η ΠΡΩΤΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ `ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ`.Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ.(ΜΗΠΩΣ ΔΙΧΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;) ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 1982; ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ `ΤΥΧΑΙΑ` ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί! Έχετε δίκοιο.
      Βεβαίως δεν είναι μόνο οι 3, αλλά δεκάδες ΑΦΥΣΙΚΕΣ κάρτες στό ίδιο "παιχνίδι", εξαιρετικώς "προφητικές" που αφήνουν ΑΦΩΝΟ όποιον τις διαβάσει με προσοχή.
      Εικονίζουν μέ διάφορα εντυπωσιακότατα έγχρωμα σκίτσα με μοναδική ακρίβεια πλήθος γεγονότων των ημερών μας, άν και ξεκίνησε το "παιχνίδι" αυτό το σχετικώς μακρυνό 1982....

      Διαγραφή
    2. Η τελευταία πρότασή σας τα λέει όλα.Περιγράφονται προφητικά και με πολύ μεγάλη ακρίβεια πολλά γεγονότα των ημερών μας.Φυσικά περιγράφονται και πολλά άλλα, που μάλλον θα δούμε στο μέλλον.Οπότε επειδή δεν τον κόβω για προφήτη τον μίστερ τζάκσον,μήπως,λέω μήπως συμμετείχε και συμμετέχει στους σχεδιασμούς της νέας τάξης πραγμάτων;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!