Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 30-7-2019



 Πρόταση για κυρώσεις που θα πονέσει - «H E.E να κλείσει αεροδρόμια σε Turkish Airlines για παραβιάσεις σε Κύπρο»


Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 30-7-2019.
                            
                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»


ΙΣΤΟΡΙΚΑ


ΕΘΝΙΚΑ


ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ





ΚΥΠΡΟΣ















ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ





ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ



ΠΟΛΙΤΙΚΑ



ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ



ΣΚΑΝΔΑΛΑ


 


ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ



ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ














ΔΙΕΘΝΗ








ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


ΥΓΕΙΑ



ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ 





ΑΛΛΑ  


 




6 σχόλια:

  1. Σχετικώς με το πρώτο θέμα και τήν φωτογραφία του τουρκικού αεροπλάνου.
    Καλά, τόσο καιρό που το σήμα αυτής της εταιρείας "γυροφέρνει" τοποθετημένο ΠΑΝΤΟΥ μέσα σε ευρωπαϊκά γήπεδα (κυρίως) 'μπάσκετ', δεν τους έχει πειράξει καθόλου;
    Τι υποκριτές πιά!
    Τί τρελλά ποσά έχουν δώσει τόσα χρόνια οι Τούρκοι γιά 'μοστράρουν' σε κάθε σχεδόν γήπεδο στήν Ε.Ε.;
    Τώρα θυμήθηκαν ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να υποστεί κυρώσεις η διαχρονικώς α σ ύ δ ο τ η Τουρκία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θέλουν να μας πείσουν κύριε Καποδίστρια,ότι αυτοί που σχεδίασαν την εισβολή στην Κύπρο πριν από 45 χρόνια,ξαφνικά ενδιαφέρονται για το καλό της Κύπρου.Τους κακό φάνηκε φαίνεται που ο ταγύφτ σα μοναχοφάης που είναι τα θέλει όλα για τον εαυτό του, χωρίς να τα μοιράζεται μαζί τους(όπως έχουν συνηθίσει).Έτσι επειδή τους έτσουξε η τσέπη,αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν.Τόσα χρόνια που τα βρίσκανε μαζί του στη μοιρασιά σφύριζαν αδιάφορα.Επίσης αν ο ταγύφτ βγάλει πετρέλαια και τα πιάσει χοντρά, λέτε να στενοχωρηθεί για το μέτρο που του επέβαλλαν;Θα κάνει συνεργασίες με ανατολικές χώρες και θα έρχονται στη χώρα του κινέζοι και καταριανοί που λέει ο λόγος.Γραμμένους τους έχει και το ξέρουν,γι αυτό σκούζουν.Τους φτύνει και νομίζουν πως βρέχει...

      Διαγραφή
    2. Έχετε δίκοιο.
      Η Τουρκία "καταλαβαίνει" μόνο απο ΠΟΙΝΕΣ και ΤΙΜΩΡΙΕΣ και τίποτε άλλο.
      Ψευτοεπιπτώσεις και κουβέντες γιά να είχαμε να λέγαμε της Ε.Ε. προκαλούν τρανταχτά γέλια και στο τουρκικό ΥΠΕΞ και στον σουλτάνο.
      Όμως!
      Μήν ξεχνά ουδείς Έλλην, ότι "ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ" όπως είχε τονίσει ο Άγιος Παΐσιος!
      Λίγα τα ψωμιά τους.
      Άς κάνουμε υπομονή και έχει κόστος.
      Το σχέδιο του Θεού γιά την "αυριανή" Τουρκία είναι απερίγραπτα σκληρό...

      Διαγραφή
  2. Πιστεύουμε στο σχέδιο του Θεού.Οι αρχαίοι μας όμως είπαν κάτι πολύ σοφό.Το "συν Αθηνά και χείρα κίνει".Κι εμείς δεν κάνουμε τίποτε για να κόψουμε το βήχα της τουρκίας.Αν δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε μόνοι μας το σπίτι μας,δεν αξίζουμε να το έχουμε.Και ξέρετε κάτι;Δε θα έρθει κανείς μα κανείς να το υπερασπιστεί,πλην ημών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν. Γιά να είμαστε σε θέση "νά κάνουμε κάτι", θα πρέπει να έχουμε πατριώτες ηγέτες, πράγμα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ από τον "αμερικανικό" παράγοντα.
      Άρα ελλείψει αληθινών Ελλήνων ηγετών και όχι με "ελληνικά" ονόματα, ΠΟΙΟΣ θα πάρει ΘΑΡΡΑΛΕΕΣ αποφάσεις απέναντι και εναντίον των Τουρκίας;
      Κ α ν ε ί ς !
      (Ξέρετε ότι υπήρξαν αξιωματικοί που έδειξαν 'τσαμπουκά' κατά τουρκικών πλοίων, ή αεροπλάνων και η εκάστοτε ηγεσία τους Χ Α Ν Τ Α Κ Ω Σ Ε; Οι "οδηγίες" είναι να καθώμαστε φρόνιμοι και πάντα, ω ναί πάντα υποχωρητικοί!)
      Καλό και σωστό το ρητό της αρχαιότητος, αλλά...

      Διαγραφή
    2. Το θεωρώ πολύ πιθανό και λυπάμαι που οι εν λόγω αξιωματικοί δε βγήκαν να το καταγγείλουν δημόσια, για να μην ξέρουν που να κρυφτούν και η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία.Μεμονωμένα είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπιστούν,αν όμως γινόταν μαζικές καταγγελίες από τους αξιωματικούς μας,δε νομίζω να περνούσε απαρατήρητη μια τέτοια ενέργεια από το λαό..και φωνή λαού,οργή Θεού λένε μερικοί...εξάλλου,αν η Ελλάς βρεθεί σε κρίσιμη κατάσταση(εμπόλεμη ας πούμε),τότε εκ των πραγμάτων,μιας και δε θα μας περισσεύει χρόνος για ωραία λόγια,θα βρεθεί άμεσα αυτός ο ηγέτης βγαλμένος μέσα από το λαό..

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!