Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Άδικο έχει που τά λέει;


Αποτέλεσμα εικόνας για Αλκιβιάδης Στεφανής

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Αυτός ήταν (ο πρώην Α/ΓΕΣ). 
Δεν υπήρξε εκδήλωση των 'Ρόταρυ', που είναι προθάλαμος του τεκτονισμού, στην οποία να μην έδωσε το παρόν, όσο ήταν Α/ΓΕΣ. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Αλκιβιάδης Στεφανής

Ο Δημήτρης Νατσιός έχει γράψει ότι σε μία ομιλία του, όπου παρίστατο και ο Στεφανής, έθιξε το μείζον ζήτημα του λαθροεποικισμού με "προσφυγικό" φερετζέ και επισήμανε τις ευθύνες των προδοτών του Σύριζα γι' αυτό τους το ανοσιούργημα, που απειλεί ευθέως την ζωή των Ελλήνων, την εθνική συνοχή, αλλά και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος. 

Μόλις τα 'κουσε όλα αυτά ο κ. Στεφανής αποχώρησε από την εκδήλωση! 

Επίσης, επί της θητείας Στεφανή αποστρατέυτηκε ο πιστός στον όρκο του λοχίας Ευαγγελος Φώτης, ο οποίος αρνήθηκε να γίνει "φιλιππινέζα" των λάθρο, διότι, σύμφωνα με τον Στρατιωτικό Κώδικα, το ξεσκάτισμα λαθροεισβολέων δεν συμπεριλαμβάνεται στα καθήκοντα των αξιωματικών των ΕΔ. 

Εξυπακούεται, πως αθωώθηκε από το στρατοδικείο. Όσο και να 'θελαν οι κομματοκύνες στρατοδίκες, δεν μπορούσαν να τον καταδικάσουν για απείθεια, διότι θα εξεφτελίζονταν πλήρως. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλκιβιάδης Στεφανής ΡΟΤΑΡΥ

Στις επόμενες κρίσεις, όμως, τον αποστράτευσαν, για να τον εκδικηθούν. Ο κ. Στεφανής, όπως έχει δηλώσει ο κ. Φώτης, τον επισκέφθηκε και προσπάθησε να τον... νουθετήσει, ώστε να προδώσει τον όρκο του και την Ελλάδα. Αυτός είναι ο νέος υπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής.

Τρί Ιουλ 09, 01:13:00 μ.μ.

http://deltio11.blogspot.com/2019/07/1965.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

  1. Το να συμμετέχεις στους Ρόταρυ, από μόνο του δεν λέει τίποτε. Ο Πρόεδρος των Ρόταρυ, των Λαϊονς, των Προσκόπων
    είναι απαραίτητα Μασόνοι και δη μέχρι 7ου Βαθμού για να ελέγχονται και να λειτουργούν ως Πράκτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάποιοι ψευτο-καθηγητάδες στις Θεολογικές σχολές, υπήρξαν στο παρελθόν και υπάρχουν και μέχρι σήμερα, που είναι ΚΡΥΦΟ-Μασόνοι.

    Κάτι ανάλογο και στο μέτρο που μπορούν ("γλείφοντας κατουρημένες ποδιές"), κάνουν πάρα πολλοί "απλούστεροι" άνθρωποι, και σήμερα ακόμα μέσα στην Ελλάδα.

    Δεν έχετε ακούσει ποτέ ότι, ΧΩΡΙΣ Θεό, ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη δεκαετία του 80 δεν είχαμε ανασχηματισμό βουλευτών, αλλά Μασόνων. Να θυμίσω στο καλλιμάρμαρο τη τελετή για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.Επί Μελίνας. 500 παιδιά φορούσαν Μασονικές στολές και έψελναν τον Ύμνο της Ισημερίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είσαι οργανωμένος Ροταρυ, χάνεται το Βαπτισμα κι δεν θεωρείσαι Χριστίανος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχεδόν όλοι όσοι κατέχουν νευραλγικές θέσεις στην Ελλάδα,είναι μασόνοι.Λέτε να επέτρεπαν να αναρριχηθούν στην εξουσία,άτομα που δε μπορούν να ελέγξουν;Και αν κάποια στιγμή γίνει κάτι τέτοιο,ή θα κατορθώσουν να τον εξαφανίσουν επαγγελματικά,ή θα τον φάει το μαύρο χώμα κυριολεκτικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!