Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Σέ άλλες χώρες της Ευρώπης, οι πολίτες ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ! Λένε ΟΧΙ! Εδώ ; Τί κάνουμε εδώ;



Το Białystok (Μπιάλιστοκ) είναι η μεγαλύτερη πόλη στην βορειοανατολική Πολωνία και η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της χώρας. Βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Πολωνίας με την Λευκορωσία. 
Το Σάββατο (20/07/2019), πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην πόλη, μια παρέλαση ...«ισότητος».

Σχετική εικόνα

Αρκετές εκατοντάδες άτομα συμμετείχαν σε αυτήν. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκαν αρκετές άλλες αντι-συγκεντρώσεις στην πόλη, καθώς υπήρχε αυτοοργάνωση πολλών πολιτών οι οποίοι θέλησαν να δείξουν την έντονη αντίδρασή τους στην εκδήλωση αυτήν.


Μεταξύ εκείνων που αντέδρασαν έντονα και αποφάσισαν να δράσουν ήταν φανατικοί οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων, οι οποίοι υπέγραψαν ένα «σύμφωνο μη επιθετικότητας», το οποίο τέθηκε σε ισχύ για τις 20-21 Ιουλίου. 

Οι οπαδοί της τοπικής ομάδαςJagiellonia εξέδωσαν ένα ειδικό μήνυμα για αυτό το θέμα στο οποίο καλούσαν τους οπαδούς να ξεχάσουν για λίγο τις διαφορές μεταξύ τους σχέση και να συγκεντρωθούν «για να υπερασπιστούν την πόλη από μια χούφτα διεστραμμένους», ενώ υπενθύμισαν ότι παρόμοιες πορείες ομοφυλόφιλων που έγιναν σε Βαρσοβία, Γκντανσκ, και αλλού, χλευάστηκαν ανοιχτά και βεβηλώθηκαν τα θρησκευτικά σύμβολα της χριστιανικής πίστης (φώτο κάτω).


Οι οπαδοί προσπάθησαν να αποκόψουν την πρόσβαση ορισμένων ανθρώπων που πήγαν στην παρέλαση και στη συνέχεια να την μπλοκάρουν αρκετές φορές. 
Η αστυνομία απάντησε με βία και χρησιμοποίησε χημικά, ενώ περισσότεροι από 28 άνθρωποι συνελήφθησαν.


Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 37χρονος πατέρας, ο οποίος προσπάθησε να σταματήσει την πορεία με το καροτσάκι στο οποίο είχε τον 3χρονο γιο του (!) και με τον τρόπο αυτόν κατηγορήθηκε από την αστυνομία ότι «εξέθεσε το παιδί σε άμεσο κίνδυνο απώλειας της ζωής του ή σοβαρής βλάβης στην υγεία του». 

Ο άντρας δεν ήταν επιθετικός, και από την στιγμή που δημοσιεύθηκε η φωτογραφία του, προσφέρθηκε εθελοντικά ο ίδιος στην αστυνομία. 
Τώρα αντιμετωπίζει φυλάκιση μέχρι τριών ετών!


Άλλες ομάδες που αντέδρασαν και κατέβηκαν στους δρόμους ήταν υποστηρικτές της οικογένειας που κατέβηκαν με τις οικογένειές τους και χριστιανικές ομάδες. 

Μια ενορία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τιμούσε εκείνους που συμμετείχαν στις αντισυγκεντρώσεις και όσους αντέδρασαν με οποιοδήποτε τρόπο στην πορεία και τους ευχαριστούσαν για την "υπεράσπιση των χριστιανικών αξιών και των ανθρώπινων αξιών".


ΚΟ / από εδώ, εδώ κι εδώ

http://redskywarning.blogspot.com/2019/07/blog-post_23.html

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

3 σχόλια:

  1. Το μεγαλύτερο κομμάτι ευθύνης για την, επί της ουσίας, ανυπαρξία αντιδράσεων στην Ελλάδα έχει ο εκάστοτε επικεφαλής της Εκκλησίας, η Ιερά Σύνοδος και οι μητροπολίτες. Βεβαίως, υπάρχουν ορισμένοι φωτισμένοι κληρικοί, όπως ο μοναχός Μωησής εκ Πρεβέζης ή ο Αμβρόσιος, που , εάν δεν κάνω λάθος, είναι ο μόνος εκ των μητροπολιτών ο οποίος αντιδρά με σθένος σε όλα αυτά, αλλά επί του συνόλου οι λεβέντες είναι σταγόνα στον ωκεανό. Επίσης, ο Ιερός Λόχος 2012 από την Θεσσαλονίκη μας έχει διατρανώσει την αντίθεσή του στην επελάυνουσα κατάντια, και βεβαίως έχει προπηλακιστεί από τα σκουλήκια των ΜΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Μήπως αγαπητέ τα "σκουλήκια των ΜΑΤ" είναι α λ λ ο δ α π ά ...σκουλήκια; (Υπόθεση εργασίας).
    Μ ή π ω ς ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάσει των πληροφοριών του ιστολογίου "έσχατη γραμμή ανασχέσεως" είναι ΚΑΙ αλλοδαποί. Πάντως, εμένα προσωπικά, με 2χουν χτυπήσει τρεις φορές ματατζήδες και τις τρεις φορές ήταν Έλληνες. Επίσης, στις διαμαρτυρίες των 10.000 ηρωικών Ελλήνων πέρσι στην ΔΕΘ, όπου δημοσιογράφος της πόλης κατέθεσε μήνυση κατά των ματατζήδων που φώναζαν στον κόσμο " καλά σας κάνει ο Τσίπρας, κωλοβούλγαροι" αποκαλύφθηκε, πως ήταν Αθηναίοι ματατζήδες τους οποίους φυγάδευσαν οι συνάδελφοί τους, για να μην συλληφθούν, αφού η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης τότε είχε ασκήσει ποινική δίωξη και για το αντεθνικό "κωλοβούλγαροι" θα πήγαιναν αυτόφωρο οι γενίτσαροι. Ο δε αρχισυνδικαλιστής των αστυνομικώμ υπαλλήλων Αττικής με αφορμή την παρολίγον σύλληψη των... μπουμπουκιών συναδέλφων του, έβγαινε συα ραδιόφωνα και έλεγε ό,τι πρέπει να προσταυευθεί η ξιοπρέπεια του Έλληνα αστυνομικού. Ακόμα, στο βίντεο που δημοσιέυσατε προ καιρού από τον Βοτανικό, οι αστυνομικοί οι οποίοι παρανόμως προπηλακίζουν τους Ορθοδόξους, είναι επίσης Έλληνες. Άλλο το να υπάρχουν ΚΑΙ μισθοφόροι του ΝΑΤΟ με στολές ΜΑΤ, που ξυλοφορτώνουν και ψεκάζουν καρκίνο τους Έλληνες κι άλλο, πως είναι αποκλειστικά αλλοδαποί. Άλλωστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τον Ιερό Λόχο και να τους ρωτήσετε τι εθνικότητας είναι τα κνώδαλα, που τους προπηλακίζουν κάθε φορά. Και για να μην πηγαίνουμε μακριά, επί αρχηγίας Τσουβάλα, οι Έλληνες που συγκεντρωθήκαμε στις 4/2/2018 στο Σύνταγμα από ενάμιση εκατομμύριο, μας υπολόγισαν δήθεν σε 70.000 χιλιάδες και ο εθνομάρτυρας Κατσίφας, μέσω διαρροών στα μμε, παρουσιάστηκε ως έμπορος ναρκωτικών. Μήπως είναι και ο κ. Τσουβάλας αλλοδαπός; Τέλος, το να έχουν αποδεχθεί οι εκάστοτε ηγήτορες της αστυνομίας να συνεπιχειρούν μαζί με Έλληνες Ματατζήδες, συνιστά όνειδος για την ελληνική αστυνομία, μιάς και μιλάμε για αλλοδαπούς στρατιώτες που επιχειρούν εναντίον ειρηνικών Ελλήνων διαδηλωτών. Ποιά είναι η γνώμη σας επ' αυτού; Και ξαναλέω, πως ο Διηνεκής, ο διαχειριστής του " έσχατη γραμμή ανασχέσεως" που πρωτοέγραψε για το ζήτημα αυτό, ισχυρίζεται, πως μαζί με τους ημεδαπούς ψυχοπαθείς, συνεπιχειρούν ΚΑΙ αλλοδαποί. Όχι αποκλειστικά αλλοδαποί. Δέστε, εάν θέλετε, και τα βίντεο με τους ένστολους που προσυατέουν τους κορακοσυμβολαιογράφους, για να πετούν τους πένητες Έλληνες στον δρόμο. Αυτοί για αλλοδαποί σας μοιάζουν; Όσο και να μας ενοχλεί, υπάρχουν και στα σώματα ασφαλείας και στις ΕΔ υπηρετούντες ανάξιοι να λέγονται Έλληνες. Διαχρονικά.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!