Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ (...) έχει σ τ ό μ α, το Υπουργείο Εξω(φρ)τερικών ; ; ;


Τουρκικά F-16 στο Πέντε Μίλι για τους εορτασμούς της ντροπής

Για πρώτη φορά εφέτος, τουρκικά πολεμικά 'F 16' θα πετάξουν στις 2.15 τα ξημερώματα πάνω από την παραλία στο Πέντε μίλι, όπου είχε γίνει η απόβαση του τουρκικού στρατού στην εισβολή της 20ης Ιουλίου 1974, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Σκοπιά μέχρι το πρωί» που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο συγκεκριμένο σημείο.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η «Σκοπιά μέχρι το πρωί» θα ξεκινήσει στο Πέντε Μίλι στις 21.30 απόψε και θα περιλαμβάνει και συναυλία από τον ...τραγουδιστή Γιασάρ. 

Χωρίς να αναφέρεται ο αριθμός των πολεμικών, μεταδίδεται ότι στις 2.15 μετά τα μεσάνυχτα τουρκικά F 16 για πρώτη φορά θα πετάξουν πάνω από την συγκεκριμένη παραλία κάνοντας μια περιστροφή ως ένδειξη χαιρετισμού προς τον κόσμο που θα είναι εκεί.

Στο μεταξύ, το πρωί σήμερα διοργανώθηκε εκδήλωση στην κατεχόμενη Λευκωσία στην μνήμη του Πρωθυπουργού της Τουρκίας το 1974, Μπουλέντ Ετζεβίτ, όπου βρίσκεται άγαλμά του, από την «εστία Σονμεζσιζλέρ» (εθνικιστικό σωματείο κυρίως εποίκων) στην παρουσία του «αναπληρωτή προέδρου της βουλής», Ζορλού Τορέ.

Εξάλλου, επαφές από το πρωί έχουν στα κατεχόμενα με τον Τ/κ ηγέτη, την «κυβέρνηση» και την «βουλή» ξένοι βουλευτές που βρίσκονται εκεί για να παραστούν στις εκδηλώσεις για την επέτειο της τουρκικής εισβολής. 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η ομάδα αυτή αποτελείται από βουλευτές από την Βόρεια Μακεδονία, το Κιργιστάν, το Αζερμπαϊτζάν, την Ιορδανία (ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ;;;) κα το Τσαντ, το οποίο έχει κοινοβουλευτική ομάδα φιλίας με το ψευδοκράτος.

Πηγή: Philenews/ΚΥΠΕ
 

"Ιωάννης Καποδίστριας"

5 σχόλια:

  1. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου:

    "κοινωνία μακριά από τον Θεό, είναι καταδικασμένη να σαπίσει μέσα στις ίδιες τις επιλογές της".


    Πηγή:
    http://www.imdos.gr/2019/07/20/κοινωνία-χωρίς-θεό-ειναι-καταδικασμέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαριστός Αγιορείτης Γέροντας, Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός (+2009):

    "Πως θα αντέξουμε, αν δεν είμαστε έτοιμοι για αγώνα;
    Δύσκολες ημέρες έρχονται. Επλήθυνε πολύ η αμαρτία και κατ’ ανάγκη θα επέμβει η δικαιοσύνη του Θεού
    ".

    www.pemptousia.gr/video/pos-tha-antexoume-an-den-imaste-etimi-gia-agona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το υπουργείο εξωφρενικών κατά πως φαίνεται,έχει στόμα αλλά δεν έχει μιλιά.Το δε υπουργείο εθνικής άμυνας,έτσι όπως τα έκανε σαν τα μούτρα του όλα αυτά τα χρόνια,θα συνεχίσει να επιτρέπει στους συνήθεις νταβατζήδες να ασελγούν κατ'εξακολούθηση στο σώμα της Ελλάδος μας.Μόνη μας ελπίδα,ένα πραξικόπημα(πράγμα που δε βλέπω να γίνεται),γιατί ακόμη και οι στρατιωτικοί ηγέτες εκτός από πουλημένοι,πάσχουν από έλλειψη θάρρους,για να μην πω τίποτε χειρότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως δεν θα έπρεπε, αλλά θα το γράψουμε.
      Ένας εξέχων και πολυγραφότατος ιστορικός μας, είχε πεί δημοσίως πρό ετών, ότι εδώ και χρόνια οι στρατιωτικοί είναι ένστολοι υπάλληλοι...
      Δεν γενικεύουμε εννοείται, αλλά φαίνεται η πλειονότης των να "σκεπάζεται" απο τήν γάγγραινα της δημοσιουπαλληλικής αρρώστιας.
      Είθε να διαψευσθούμε και να αλλάξουν τα πράγματα σύν Θεώ.

      Διαγραφή
    2. Μακάρι αγαπητέ Καποδίστρια,γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.Από τότε που ο συνδικαλισμός μπήκε στο στράτευμα και στα σώματα ασφαλείας,έχουν μετατραπεί σε υπηρετικό προσωπικό για την κάθε πολιτική γλίτσα ξεχνώντας τον όρκο που έχουν δώσει.Δεν ορκίστηκαν να φυλάττουν προδοτικά παλιοτόμαρα,αλλά την πατρίδα,το σύνταγμα και τους νόμους.Όπως βλέπετε όμως,ούτε το συνταγμα φυλάσσεται,ούτε οι νόμοι και τώρα τελευταία,ούτε τα σύνορά μας.Μπαίνει στη χώρα όποιος θέλει,τουρκος,μπακλαντέζος ,και ο στρατός κοιτάει σα βλάκας μέχρι να αλωθεί τελείως η χώρα.Και σαν να μην έφτανε αυτό,τα σώματα ασφαλείας πλάκωσαν στο ξύλο και στα χήμικά όλους τους πολίτες που δικαίως διαμαρτυρήθηκαν για τη Μακεδονία.Πέστε μου εσείς τώρα,γιατί μετά από τόση απαξίωση,να θέλει ένας νέος να πάει στρατό,και γιατί να θέλει να πληρώνει βλήματα που δεν κάνουν αυτό που έπρεπε εξαρχής να κάνουν..

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!