Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

ΑΙΣΧΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ! Ά θ λ ι ο ι Γερμαναράδες πήγαν να ΟΥΡΗΣΟΥΝ στο Μνημείο Ολοκαυτώματος ΚΡΗΤΗΣ!!!!!!



Μεγάλη οργή έχει προκαλέσει στην ευρύτερη περιοχή της Βιάννου στο Ηράκλειο η νέα προκλητική ενέργεια νεαρών τουριστών από τη Γερμανία που επιχείρησαν να βεβηλώσουν το Μνημείο του  Κρητικού Ολοκαυτώματος!

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Βιάννου Παύλο Μπαριτάκη, ένας από την παρέα κατέβασε το παντελόνι του και επιχείρησε να ουρήσει πάνω στην πλάκα του μνημείου!

Μάλιστα, όταν μια εργαζόμενη του ζήτησε επίμονα να «μαζευτεί», εκείνος απομακρύνθηκε και κατέβασε ξανά το παντελόνι του και το εσώρουχό του.

«Δεν ήταν τυχαία πράξη, καθώς υπήρχαν ταμπέλες που ενημέρωναν τι ακριβώς μνημείο είναι. Από τα λεγόμενα των εργαζομένων, το γκρουπ των νεαρών τουριστών πρέπει να ήταν από τη Γερμανία και αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι ως γεγονός είναι θλιβερό και αποτρόπαιο.

Εάν μπορούσε να επιληφθεί εκείνη την στιγμή η Αστυνομία και δεν έφευγαν, είναι σαφές ότι θα ζητούσαμε την παραδειγματική τους τιμωρία, καθώς αποτελεί βεβήλωση μνημείου αλλά και της Ιστορίας μας» δήλωσε εμφανώς αγανακτισμένος ο κ. Μπαριτάκης. 

Σφοδρή ήταν η αντίδραση και του προέδρου της Ενωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος του Δήμου Βιάννου Αριστομένη Συγγελάκη, ο οποίος σημείωσε: «Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω παρά μόνο φασιστική τέτοια κίνηση».

Ενημερώθηκα ότι με την αντίδραση της κυρίας που εργάζεται στο μουσείο οι φίλοι του συγκεκριμένου νεαρού Γερμανού τον έπεισαν να σηκώσει το παντελόνι και το εσώρουχό του, ωστόσο, με το που απομακρύνθηκε η εργαζόμενη, τα κατέβασε πάλι».

«Οταν γύρισε η γυναίκα να δει τι είχε γίνει, σήκωσε πάλι παντελόνι και εσώρουχο και έφυγε μαζί με τα τρία ακόμη άτομα, με δύο μηχανές» συμπλήρωσε ο κ. Συγγελάκης και εξήγησε ότι ήδη έχει απευθυνθεί στην Αστυνομία, που διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό της παρέας των Γερμανών.

Πρόκειται για την δεύτερη επίδειξη απρέπειας Γερμανών, έπειτα από αυτή των στρατιωτικών της νατοϊκής δύναμης που κατέβασαν από τον ιστό της και πέταξαν στα βράχια την ελληνική σημαία στον Σταυρό του Ακρωτηρίου Χανίων, αντικαθιστώντας τη με τη γερμανική, ωστόσο στη συνέχεια εθνοφύλακες τους μετέφεραν στο τμήμα και τιμωρήθηκαν από την Δικαιοσύνη.

cognoscoteam.gr

https://mknews.eu/2019/07/17/ntropi-kai-aischos-germanarades-pigan-na-oyrisoyn-sto-mnimeio-olokaytomatos-kritis/?fbclid=IwAR2hmp6xA09-yFbWELi98k-7THoXxgjVdYyIPTvjaTCiZ_haC6xnVaMsjc8 

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Σπάσιμο τα παΐδια μέχρι να φτύσουν αίμα!!Και μετά φωτιά και κάψιμο!!Αμα ήταν εβραϊκό μνημείο,θα είχε χαλάσει ο τόπος,τώρα που είναι ελληνικό,δε βαριέσαι;Ας το αφοδεύσουν κιόλας!!Σκατογερμανοί βρομερή και τρισάθλια ράτσα ανέκαθεν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξύλο μέχρι να σβήσει ο ήλιος κοπρογερμαναράδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να μάθω ποιά ακριβώς ποινή τους επεβλήθη, γιατί αυτό το "τιμωρήθηκαν από την Δικαιοσύνη" σαν ανέκδοτο μου ακούγεται. Εδώ δεν τιμωρήθηκε η Δούρου από την... Δικαιοσύνη και τιμωρήθηκαν οι Φρίτσηδες, που κατούρησαν σε ένα μνημείο Ελλήνων; Το έυχομαι, αλλά δεν το πιστέυω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!