Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

'Φ ά ο υ λ' Μακαριώτατε και Άγιοι Αρχιερείς ! (Ή μήπως Κ Ο Κ Κ Ι Ν Η κάρτα;)

Αποτέλεσμα εικόνας για κόκκινη κάρτα

ΤΙ ΦΟΒΑΣΘΕ ΑΛΗΘΕΙΑ;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΣ ΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!

Όσοι είχαν τήν υπομονή να παρακολουθήσουν ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ όλη τήν τελετή της ορκομωσίας της νέας Βουλής παρουσία του μακαριωτάτου αρχιεπισκόπου και της συνοδείας του, διεπίστωσαν δύο άκρως ΘΛΙΒΕΡΑ στοιχεία!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΛΙΔΙ

Πρώτον στήν ανάγνωση του κειμένου του Αποστόλου, το περίφημο απόσπασμα του 3ου κεφαλαίου της πρός Τίτον επιστολής, διαβάσθηκε ΨΑΛΙΔΙΣΜΕΝΟ, αφού στούς Ιερούς Ναούς μας έχει και ακόμα μία παράγραφο! 

Αυτήν που λέει το φοβερό : "αιρετικόν άνθρωπον μετά μίαν και δευτέραν νουθεσίαν  π α ρ α ι τ ο ύ, ειδώς ότι εξέστραπται ο τοιούτος και αμαρτάνει ών αυτοκατάκριτος"!

Θά "ξόδευε" πολλά ...δευτερόλεπτα ακόμα άν το διάβαζε ΚΑΙ αυτό ο κληρικός που ήταν δίπλα σας, όπως ακριβώς γίνεται στους Ιερούς μας Ναούς;

(Όπως ακριβώς διαβάσθηκε συμπτωματικώς τό ΙΔΙΟ αποστολικό κείμενο, μόλις την παρελθούσα Κυριακή 14η Ιουλίου. 
ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ...ΨΑΛΙΔΙ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ ; ; ; )

Δεύτερον, το πασίγνωστο τροπάριο 'Νίκας τοις βασιλεύσι ...' γιατί "μετετράπη" (δηλαδή κακοποιήθηκε) σε 'Νίκας τοις ευσεβεύσι...';
Αφού σε κανέναν Ιερό Ναό δεν διαβάζεται τόσο προσβλητικά ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ, αλλά όπως ήταν επί Βυζαντινής Αυτοκρατορίας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ & ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ 'ΒΙΝΤΕΟ'!




Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλίου του 2019
ΕΓΓΡΑΦΗ 92 ΧΙΛ.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.newsit.gr/ Facebook: https://www.facebook.com/pages/NewsIt... Twitter: https://twitter.com/NewsItFeed

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

6 σχόλια:

  1. Το "Νίκας τοις ευσεβεύσι", ΔΕΝ με πειράζει.
    Για να είμαστε ΑΚΡΙΒΕΙΣ, στις προσευχές μας (που είναι πραγματικές συνομιλίες μας με τον Θεό), ΠΡΕΠΕΙ να προσέχουμε τι λέμε (για να μην "κοροϊδεύουμε" τον Θεό). Στο θέμα αυτό, της ακριβολογίας, υπάρχουν και κάποια άλλα προβλήματα.

    Η παράλειψη όμως του χωρίου "αιρετικόν άνθρωπον μετά μίαν και δευτέραν νουθεσίαν π α ρ α ι τ ο ύ, ειδώς ότι εξέστραπται ο τοιούτος και αμαρτάνει ών αυτοκατάκριτος" είναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ, και μάλλον δείχνει τις μελλοντικές προθέσεις των "εκσυγχρονιστών" να ΑΛΛΑΞΟΥΝ - μόνιμα - το κείμενο της Αγίας Γραφής (για να μην "προσβάλλονται" οι κάθε λογής αιρετικοί ή Θεομάχοι).

    Θα κυκλοφορήσει ΝΕΟ και "ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ" κείμενο της Αγίας Γραφής. Συμβουλεύω ειλικρινά, όσους δεν έχουν ήδη την Αγία Γραφή, να αγοράσουν μία, ΠΡΙΝ κυκλοφορήσει η ΝΕΑ-"ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ" Αγία Γραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης: θα φτάσουμε ακόμα και στην αποστασία (από τον Θεό) του κλήρου.

    Ο καθηγητής μικροβιολογίας Γεώργιος Πιπεράκις, προσωπικός ιατρός του Αγίου Πορφυρίου, σε μια συνέντευξη για τον Άγιο Πορφύριο:

    «Όταν κάναμε κουβέντα (με τον Άγιο Πορφύριο) για την κατάπτωση του κόσμου και ότι πηγαίνει προς το κακό έλεγε ότι "όλα χαλάνε, θα πηγαίνουμε προς το χειρότερο, προς το κακό", ενώ τόνιζε ότι θα φτάσουμε ακόμα και στην αποστασία του κλήρου. Τον ρώτησα με αγωνία, εμείς τι θα κάνουμε; Μου είπε ότι θα πιαστείτε από την κολώνα της Εκκλησίας και θα κρατιέστε εκεί. Καλά του είπα, ποια θα είναι η Εκκλησία, τι σημαίνει να κρατηθούμε από την κολώνα της Εκκλησίας; Εκείνος επέμεινε, από την πίστη σας, από την αληθινή Εκκλησία».


    Πηγή:

    https://www.orthodoxianewsagency.gr/epikairotita/o-giatros-tou-agiou-porfyriou-eksomolo

    * * *

    Μου είπε ένας γνωστός μου ότι άκουσε στο διαδίκτυο μια ηχητική ομιλία, στην οποία μιλά ο ίδιος αυτοπροσώπως ο Άγιος Πορφύριος. Εκεί λέγει, μεταξύ άλλων, ο Άγιος Πορφύριος:
    "Θα υπάρξει αποστασία του κλήρου, και μακάρι να μην ζω τότε (εννοείται: για να μην την δω)".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκας τοις τυραννεύσι έπρεπε να πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ: ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ GOOGLE "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ". ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ "THE TOC", ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΑΠΙΚΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις επόμενες φωτογραφίες φαίνεται πολύ καθαρά ότι υπήρχαν και κάποιοι αιρετικοί "κληρικοί" στη βουλή στη διάρκεια της ορκωμοσίας.

    https://www.tanea.gr/2019/07/17/politics/iereas-vgazei-fotografies-me-to-smartphone-sti-vouli-kai-ginetai-viral

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!