Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΓΙΑΤΙ άρα γε ΕΠΙΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 'S-300' στους Ισραηλινούς;

ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ....


Η Ρωσία σχεδιάζει να τιμωρήσει (!) την κυβέρνηση της Αθήνας για την ενημέρωση προς το ...Ισραήλ στο αντιπυραυλικό σύστημα 'S-300', γράφει τούρκικο δημοσίευμα.
Τα αεροπορικά συστήματα 'S-300' της Ρωσίας στην Ελλάδα, επισκέφθηκαν Ισραηλινοί. 
Η κυβέρνηση της Αθήνας ξεκίνησε επίσκεψη στα συστήματα της Ρωσίας για να ενημερώσει (...) την ισραηλινή πολεμική αεροπορία.
Σε αυτό υπήρξε μεγάλη αντίδραση από την πλευρά της Μόσχας. 


Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρωσική Ομοσπονδία δεν ενέκρινε την ενημέρωση της Ελλάδος προς το Ισραήλ για τα συστήματα αεράμυνας 'S-300', επιτρέποντας στην ισραηλινή πολεμική αεροπορία να ασκεί πρακτική ενάντια στα συστήματα αυτά», όπως σημειώνεται.

'haber7.com'
http://greeknation.blogspot.com/2019/07/s-300_25.html#more
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. Αν μπορούσε η Ρωσία "να πάρει και να τους σηκώσει" τους προδοτες από την Ελλάδα, θα της ήμασταν ευγνώμονες, δέκα εκατομμύρια άνθρωποι τουλάχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ φοβάμαι ότι εμάς θα μας πάρει και θα μας σηκώσει η οργή της Ρωσίας.Εμπιστεύτηκαν μυστικά της αεράμυνάς μας σε αμετανόητους εχθρούς μας.Μην κοιτάτε που παριστάνουν για λίγο τους συμμάχους μας προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους.Μόλις την τελειώσουν θα μας πετάξουν σα στυμμένες λεμονόκουπες,απλώνοντας και πάλι χέρι φιλίας στους αιώνιους συμμάχους τους τους Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάγκες, αυτό το έλεγε πριν χρόνια και ο αείμνηστος ο Γ.Πάλμος (πως καμάρωναν οι Ισραηλινοί σε όλο το ίντερνετ που έσπασαν τους κωδικούς των s300 μετά τις κοινές ασκήσεις με τους Έλληνες) και όλοι τον περιγελούσαν. Τώρα το έμαθαν και οι Ελληνάρες και οι Ρώσσοι; Χωρίς προφητείες δεν έχουμε μυαλό κουκούτσι οι Έλληνες του παρόντος. Είναι να απορεί κανείς που θέλει ακόμα το Αφεντικό να μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!