Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων, θα έπρεπε να υπάρξει εθνικός συναγερμός αλλά δεν άνοιξε ρουθούνι!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Πανελληνιες


Πλήρης απάθεια της κοινωνίας αλλά και της πολιτικής ηγεσίας γι΄αυτή την σοκαριστική είδηση (με βαθμούς κάτω από τη βάση, κάτω από το ...3 (!!!)  στα Πανεπιστήμια) που δείχνει την νοητική παράλυση της νέας γενιάς αλλά εξηγεί και σε μεγάλο βαθμό γιατί δεν υπάρχει αντίδραση από την σαπισμένη κοινωνία.....

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστεσ σύριζα

Η τύχη της Ελλάδας θα περάσει ( ήδη περνά σιγά σιγά από το 1995-96) σε μια γενιά ηλιθίων πολιτών.....αν βάλουμε και τους λάθρο του Ισλάμ μαζί με τους Αλβανούς, καταλαβαίνουμε για τι πράγμα μιλάμε. 

Σχετική εικόνα

Μια χώρα  ξ ε π ο υ λ η μ έ ν η,   ρ η μ α γ μ έ ν η,   ένα πραγματικό  κ ο λ α σ τ ή ρ ι ο! 


Μιλάμε για  θ ά - ν α - τ ο.


Τι περιμένουμε; Το καμπανάκι. 



Ο ελληνικός πληθυσμός έχει γίνει μια αστική "κρεατομάζα" χωρίς κανένα υγιές χαρακτηριστικό. 

Όλοι παριστάνουν τους μορφωμένους με τα πτυχία που περιμένουν διορισμό. Όλοι αστοί, και, λόγω του ασήμαντου κεφαλαίου τους, μικροαστοί στην κυριολεξία. 

Ακόμα και για το "ρέψιμο" δίνουν πτυχία και κάποιοι από τους "άξιους" κατόχους τους νιώθουν αδικημένοι που δεν έχουν διοριστεί ακόμα. 

Στα χωριά, όπου άλλοτε άκμαζε ο αγροτικός πληθυσμός, έχουν παραμείνει μόνον γέροντες και κάτι λίγοι λαθρομετανάστες. 

Στα εργοστάσια, όπου άλλοτε άκμαζε ο εργατικός πληθυσμός, έχουν μείνει χορταριασμένα ερείπια με κάποιους ελάχιστους εργάτες, οι οποίοι μαζεύουν τα τελευταία ένσημα για σύνταξη.


Αυτή είναι η κοινωνική κατάσταση σε γενικές γραμμές. 

Κατά τα άλλα όλοι περιμένουν τους "επενδυτές" και βέβαια τα "κύματα" των τουριστών. 
Όλα σε "κύματα" ...

"Κύματα" επενδύσεων, τουριστών, αποκρατικοποιήσεων κλπ.. "Κύματα" ψεμάτων, σε έναν πληθυσμό, ο οποίος έχει μάθει πλέον να δέχεται εύκολα τα ψέμματα. 
Αυτή η κατάσταση οφείλεται σε επιλογές τής γενιάς του Πολυτεχνείου. 

Ο λαός στο σύνολό του έχει γίνει δειλός, τεμπέλης, φυγόπονος και μοιρολάτρης. Όλοι κάτι φοβούνται ...

Οι γέροι να μην χάσουν τις συντάξεις, οι μεσήλικες να μην χάσουν το εφάπαξ και οι νέοι να μην χάσουν διορισμό. Ο φόβος, όμως, μπορεί να καταστρέψει έναν λαό και ο ελληνικός λαός αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε κίνδυνο.


Αποτέλεσμα εικόνας για χρυσοχοιδης λοβερδος
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;
'ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟ, ΔΥΝΑΤΟ'!
ΙΔΟΥ! ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ "ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ" ΚΑΙ "ΛΟΒΕΡΔΟΣ"....
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;







Ψάχνουν ακόμα και σήμερα κάποιοι φουκαράδες πολίτες ψηφοφόροι να δουν τις ιδεολογικές ταυτότητες αυτών που μας κυβερνούν, για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, προκειμένου να ψηφίσουν. 

Δεν μπορούν όμως να καταλάβουν πώς είναι δυνατόν σε μια κυβέρνηση της "Δεξιάς" του Σαμαρά τα καίρια πόστα της πολιτικής και της "κονόμας" τα έχουν οι "σοσιαλιστές" Βενιζέλος, Λοβέρδος ή Χρυσοχοΐδης. 

Δεν μπορούν να καταλάβουν πώς ήταν συμμαθητές, συμφοιτητές και συγκάτοικοι ο "συντηρητικός" Σαμαράς με τον γιο του "θρύλου" της σοσιαλιστικής "αλλαγής". 

Δεν μπορεί να καταλάβει πώς οι ακροδεξιοί "Βορίδηδες" συνεργάζονται με τους σταλινικούς "Λοβέρδους". 
Αυτό, το οποίο δεν μπορούν να καταλάβουν, είναι ότι όλοι αυτοί λειτουργούν ως ταξική συμμορία.



Δεν υπάρχει γι' αυτούς "ιδεολογία". Γι' αυτούς υπάρχει "ιδιότητα" μέσα στην κοινωνία ..."Ιδιότητα" που τους χαρακτηρίζει και η οποία συνδέεται με το κεφάλαιο που έχουν στη διάθεσή τους για να ζήσουν. 

Αυτοί όλοι είναι αστοί. 
Επιθυμία τους είναι να ζήσουν πλούσια με "κεφάλαιο" το πτυχίο τους. 
Σε όλα τα άλλα είναι ίδιοι μεταξύ τους.

Είναι σαν τους "ποδοσφαιριστές", οι οποίοι το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να παίζουν "μπάλα" και δεν τους ενδιαφέρει αν θα τους πάρει ο "Ολυμπιακός" ή ο "Παναθηναϊκός". 

Τους ενδιαφέρει μια καλή "μεταγραφή", ώστε να μεγιστοποιήσουν την απόδοση αυτού που ξέρουν να κάνουν και είναι για όλους κοινό. 

Από εκεί και πέρα αν για τον κόσμο υπάρχει η ανάγκη της "παράστασης" της αγάπης για τον "σύλλογο", αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να το κάνουν. 

Δεν έχουν πρόβλημα να φιλάνε ή να προσκυνάνε τα "σύμβολα" της ομάδας τους. Έτσι κι αλλιώς ειλικρινά το κάνουν, εφόσον αυτή είναι που τους ταΐζει.

Όμως, ο οπαδισμός είναι για την "πλέμπα" και όχι για τους "παίκτες". Οι "παίκτες" είναι αδίστακτοι, συμφεροντολόγοι και καιροσκόποι. 

Τα στελέχη τής γενιάς του Πολυτεχνείου τους ενδιαφέρει μια καλή "μεταγραφή", είτε στη ΝΔ είτε στο ΠΑΣΟΚ, άσχετα αν οι περισσότεροι "παράγονται" στα "φυτώρια" του ΚΚΕ. 

Σαν τον Τατούλη, ο οποίος ξεκίνησε από "σταλινικός", έκανε καρριέρα καί στη "Δεξιά" καί στον "σοσιαλισμό" και τελικά κατέληξε υπάλληλος του Μπόμπολα. 

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της γενιάς του Πολυτεχνείου ...

Είναι "παίκτες", οι οποίοι έχουν δημιουργήσει τις δύο μεγάλες "ομάδες" της Μεταπολίτευσης και "δουλεύουν" τον κόσμο, παίζοντας με τα ένστικτά του. Προκαλούν εκ του πονηρού φαινόμενα πολωτικά, τα οποία οδηγούν στον φανατισμό, ενώ αυτοί απέχουν από τα πάθη αυτά.

Το μόνο πάθος τους είναι η προσωπική τους επιβίωση και δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό σε ό,τι απόφαση κι αν πάρουν. 

Όπως λένε και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μεταγγράφονται στους "αιώνιους" αντιπάλους, υπάρχει επαγγελματισμός. 
Όπως κάποιοι είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, έτσι κάποιοι άλλοι είναι επαγγελματίες πολιτικοί. 

Το "παιχνίδι" τούς αρέσει, εφ΄όσον αυτό τους δίνει χρήμα. 
Αυτό ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της γενιάς του Πολυτεχνείου, το οποίο τη διαφοροποιούσε από τις προηγούμενες, που είχαν ιδεολογικά και ταξικά "κολλήματα". 

Όταν το "κεφάλαιο" αυτής της γενιάς είναι το πτυχίο της, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. 
Όταν αυτό το "κεφάλαιο" δεν αποδίδει κέρδος από μόνο του, θα αναζητηθούν "αφεντικά", τα οποία θα αποκαταστήσουν τις "ζημιές". 

Οι ίδιοι δηλαδή άνθρωποι, οι οποίοι σε κάποια εποχή αντιμετώπισαν την κοινωνία σαν "Ελντοράντο" και κονόμησαν ως "κεφαλαιοκράτες" εις βάρος της, είναι αυτοί που τώρα αναζήτησαν "αφεντικά", για να τους "πουλήσουν" τις υπηρεσίες τους.

1995-96




Το μεγαλύτερό του έγκλημα είχε προηγηθεί αρκετά χρόνια πριν. 

Αυτό το έγκλημα είχε σχέση με την ίδια τη λειτουργία της κοινωνίας. 

Πριν την παραδώσει στους σιωνιστές τοκογλύφους της 'FED' και τού Εβραίου Τρισέ, είχε φροντίσει να την "αρρωστήσει" σε βαθμό τέτοιο, που να είναι σίγουρος αυτός και τα αφεντικά του ότι δεν θα αντιδράσει όταν θα προδοθεί ...

Να την "αρρωστήσει" σε βαθμό "θανατηφόρο". 
Συμπλήρωσε με τον απόλυτο τρόπο το "μολυσματικό" έργο του πατέρα του και του παππού του. 
Αυτός ήταν υπουργός Παιδείας τού Σημίτη, όταν έκανε το μέγιστο έγκλημα.



Έκανε αυτό, το οποίο είπαμε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου ...Άνοιξε την Ανώτατη Εκπαίδευση σε όλους, χωρίς κανένα "φίλτρο". 

Με το άλλοθι του βλάκα και με ένα απίστευτο θράσος έκανε αυτό, το οποίο ήταν εξ’ αρχής το ζητούμενο για τους συνωμότες, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει απ’ ευθείας πριν απ’ αυτόν ούτε ο γέρος ούτε ο Ανδρέας. 

Ο ΓΑΠ πήγε να καθιερώσει το "Εθνικό Απολυτήριο". 
Πήγε δηλαδή να συνδέσει την υποχρεωτική εκπαίδευση, η οποία αφορά τα παιδιά όλων των κοινωνικών τάξεων, με τη "μήτρα" που "γεννά" αστούς και είναι το Πανεπιστήμιο. 

Για το "καλό" δήθεν της νεολαίας στο σύνολό της πήγε να μετατρέψει την Ανώτατη Εκπαίδευση σε μια φυσική συνέχεια της Μέσης Εκπαίδευσης ...Εισαγωγή στα Πανεπιστήμια χωρίς καν εξετάσεις. 

Αυτή ήταν η "έμπνευσή" του και - όπως αντιλαμβανόμαστε - ήταν πέρα για πέρα εκ του πονηρού και καταστροφική.


Το "Εθνικό Απολυτήριο" δεν θεσμοθετήθηκε ποτέ, αλλά ύπουλα και εκ του πονηρού έγιναν όλα τα άλλα, τα οποία κατέστρεφαν την κοινωνία. Το "μέτρο" δεν πέρασε, για να μην "καρφώνεται" για πάντα ο εμπνευστής του, αλλά, ό,τι "υποστήριζε" αυτό το "μέτρο" - και κατέστρεφε την κοινωνία - έγινε στο ακέραιο. 

Δεν άφησαν ελεύθερο "υπόστεγο" ή "αχυρώνα" στην επαρχία, που να μην το μετέτρεψαν σε "ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα", άσχετα αν "πουλούσε" τεχνογνωσία για ψήσιμο μπριζόλας. 

Εκείνη την εποχή ονόμασαν μέχρι και τα ΤΕΙ "ανώτατες σχολές" και έμπαιναν εκεί άνθρωποι, οι οποίοι δεν δικαιούνταν να τελειώσουν ούτε το Λύκειο. 

Πτυχιούχοι "ανωτάτων σχολών" έγιναν άνθρωποι, οι οποίοι με το ζόρι γνώριζαν γραφή και ανάγνωση.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/09/to-symbolaio-thanatou-enos-ethnous.html
&

"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Κανεις δεν ενδιαφέρεται (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων), διότι υπάρχει το ειδικό "τυράκι" της παγίδας του νεοελληνικού - ανθελληνικού κρατιδίου, που ονομάζεται ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Αυτό καλύπτει τα πάντα. Ουτε τα οικονομικά θέματα, ούτε τα εθνικά, ούτε τα κοινωνικά, ούτε η ασφάλεια της οικογενείας δεν αρκούν για να υπερπηδήσουν το μέγα όνειρο των νεοελλήνων. Τον διορισμό στο δημόσιο, το νόημα της ζωής, ο λόγος υπάρξεως των νεοελλαδιτών, ο μέγιστος τίτλος τιμής και αξίας, η αιωνία οικογενειακή υπερηφάνεια.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἐνῷ ἐσεῖς οἱ ἀρθρογράφοι οἱ ὁποῖοι χρησιμοποιεῖτε τὴν Γραικύλικη γλῶσσα τοῦ Ἀντρίκου «Θὰ», καὶ ἔτσι συμβάλλετε στὸν ἐξευτελισμὸ τῆς γλώσσας μας, εἶστε καλλίτεροι;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐμεῖς συμβάλλουμε στὸν ἐξευτελισμὸ τῆς γλώσσας μας μὲ τόσα πολυτονικὰ κείμενα;
      Μήπως δὲν ξέρεις τί γράφεις;
      Καὶ ποιός σοῦ εἶπε ὅτι τὸ «θὰ» ἀνήκει στὸν Παπαντρέα; Αὐτὸ μᾶς ἔλειπε!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!