Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

ΜΑΛΙΣΤΑ.... Συνάντηση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με το Προεδρείο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος.....


kise

27-08-19 -Συνάντηση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με το Προεδρείο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με μέλη του Προεδρείου του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (ΚΙΣΕ).
Η συζήτηση διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα με την Υπουργό να τονίζει τη βούληση για στήριξη επί ζητημάτων (ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Η κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ" ΤΟ ΚΙΣΕ;)  που αντιμετωπίζει το ΚΙΣΕ και άπτονται του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου.

Η κ. Κεραμέως τόνισε πως η αντιμετώπιση του αντισημιτισμού είναι ζήτημα ποιότητας της Δημοκρατίας μας και ξεκαθάρισε πως ανάμεσα στους σκοπούς του εκπαιδευτικού συστήματος πρέπει να είναι και η εμπέδωση του αλληλοσεβασμού.


"Παπαφλέσσας"

2 σχόλια:

  1. Αμελήσαμε να υπογραμμίσουμε αναφορικώς με τήν φωτογραφία αυτής της αναρτήσεως, ότι ο πρώτος κύριος εκ δεξιών όπως κοιτάμε, είναι ο "δ ι ά σ η μ ο ς" και απίστευτα ΜΟΝΙΜΟΣ Γενικός Γραμματέας του υπουργείου, ο ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ κ.Καλαντζής!
    Ένας άνθρωπος, ένα στέλεχος, ένας Γεν.Γραμματέας τόσο πολύ "ανθεκτικός" και ...υπεραιωνόβιος, ώστε έχει ΗΔΗ σπάσει το παγκόσμιο 'ρεκόρ' μονιμότητος (από την εποχή υπουργοποιήσεως του Θ.Παγκάλου του ΠΑΣΟΚ πρίν τόσα χρόνια, γιατί ΕΚΕΙ ξεκίνησε!) σε ένα δημοκρατικό κράτος!!!
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΥΧΑΙΟ .....Τι Κανει ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ Στην ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΚ Κα ΚΕΡΑΜΕΩΣ ???? Για Αυτο Μας Πανε Για Καταστροφη....Ολα Ξεκινανε Απο την Παιδιεια ..Και Δεν Ξερουμε ΤΙΠΟΤΑ Και ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ Μηδεν!!!!!Ξανα ΤΥΧΑΙΟ ..............

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!