Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, «ΣΩΤΗΡΙΟΝ» ΕΤΟΣ 1974: Η ΝΔ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!



Ήταν μια μέρα σαν τη σημερινή του 1974, που η δοτή κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» (οι πρώτες εκλογές έγιναν τον Νοέμβριο) του αποκαλούμενου «Εθνάρχη» Καραμανλή, ανακοίνωσε επισήμως την υπογραφή νομοθετικού διατάγματος, με το οποίο νομιμοποιούσε το ΚΚΕ, που είχε τεθεί εκτός νόμου στα τέλη του 1947, λόγω της κομμουνιστικής ανταρσίας κατά της ακεραιότητας της χώρας!

Ταυτοχρόνως, καταργούσε τον αναγκαστικό νόμο 509, «περί μέτρων ασφαλείας του Κράτους, του πολιτεύματος, του κοινωνικού καθεστώτος και προστασίας των ελευθεριών των πολιτών», ο οποίος προέβλεπε βαριές ποινές σε όσους επιδιώκουν «την απόσπασιν μέρους εκ του όλου της Επικρατείας», εννοώντας βεβαίως την απόσπαση της Μακεδονίας και της Θράκης μας από τον εθνικό κορμό!

Με την απόφαση αυτή άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου και τέθηκαν οι βάσεις για την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς στην ελληνική κοινωνία, με την παράδοση της Παιδείας, της Ιστορίας, των Γραμμάτων και των Τεχνών, κ.λπ. στους μαρξιστές.

Μια ιδεολογική κυριαρχία που μπόρεσε να αμφισβητήσει εμπράκτως αρκετά χρόνια αργότερα η 'Χ.Α.' του Ελληνισμού, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς η ψοφοδεξιά Ν.Δ. επενέβη καίρια δύο φορές και την έσωσε. 

Την μία φορά το 2013, υπό τον Σαμαρά, με τις διώξεις και τις φυλακίσεις και τη δεύτερη το 2019, υπό τον γιό αυτού που ανέβασε στην εξουσία τους κομμουνιστές το 1989 – όταν κατέρρεε παντού ο κομμουνισμός - Κούλη Μητσοτάκη, με το σχέδιο εξόντωσης της 'Χ. Α.'!

Έχουν άδικο, λοιπόν, οι κομμουνιστές, που ευγνωμονούν την Ν.Δ.;


"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Από εθνάρχες του λώκου έχουμε χορτάσει.Πήγε και κατήργησε ο εθνάρχης του "η Κύπρος κείται μακράν" έναν νόμο με τον οποίο έβγαζαν εκτός νόμου ένα κόμμα, αυτοί που ένιωσαν βαθιά στο πετσί τους τι θα πει κομμουνισμός.Κι αυτόν τον άθλιο,τον ψήφισαν ως σωτήρα οι δεξιοι..
    Ε,τα θέλει ο λώκος μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!