Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΑΝ Πολύ ΣΥΧΝΑ δεν πάς εκεί;


Ο Πρέσβης των Η.Π.Α. στον Σεβασμιώτατο Αλεξανδρουπόλεως

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη κ. Άνθιμο στο Επισκοπείο στην Αλεξανδρούπολη ο Πρέσβης των Η.Π.Α. κ. Geoffrey Pyatt.

Οι δύο άνδρες είχαν συζήτηση περίπου μίας ώρας για τοπικά και ευρύτερα θέματα. 

Μετά το πέρας της συζητήσεως ο κ. Pyatt ζήτησε και επισκέφθηκε το παρακείμενο στην πλατεία της Μητροπόλεως μνημείο για τους Αλεξανδρουπολίτες Εβραίους του Ολοκαυτώματος.


3 σχόλια:

  1. "Οι δύο άνδρες είχαν συζήτηση περίπου μίας ώρας για τοπικά και ευρύτερα θέματα".

    Τον ερχόμενο Οκτώβριο 2019, πιθανώς θα συζητηθεί στην Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, το ζήτημα της "Νέας Αυτοκέφαλης Εκκλησίας" της Ουκρανίας.
    Άραγε, έχει σχέση η επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη κ. Pyatt, με αυτό το Ουκρανικό ζήτημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Άρα γε" ; ; ;
      (Πόσες φορές κατά τήν διάρκεια της εδώ παραμονής του, έχει βρεθεί στήν Αλεξανδρούπολη ο κ.Ύπατος Αρμοστής "μας";;;; Και το κυριώτερο, ΤΙ είδους "μαγνήτη" έχει η συγκεκριμένη ακριτική μας πόλις και είναι τακτικότατος επισκέπτης;)

      Διαγραφή
  2. ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.......να ξεοφροτωνουν για να τα στελνουν βορεια....πολυ βορεια....ισα με την ουκρανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!