Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

...Εκδρομούλα πάνε τα "ΠΑΙΔΙΑ" ;;; Χαλαρά - χαλαρά ;;; [Δείτε το ΕΥΓΛΩΤΤΟ ΒΙΝΤΕΟ]


Αποτέλεσμα εικόνας για καραβανι μεταναστων
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ  ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΠΑ....ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΕΒΡΟ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...
Όπως σε ...εκδρομή. 
Δεκάδες αν όχι εκατοντάδες είναι οι αλλοδαποί που εισβάλουν στη χώρα από τον αφύλακτο Έβρο και ξεκινούν το ταξίδι τους στην περίφημη ενδοχώρα, χωρίς να τους ενοχλεί κανείς...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Αυτή τη φορά πάντως 16 αλλοδαποί εντοπίστηκαν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας να κινούνται πεζοί στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, κοντά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών κινούνταν στην άκρη του οδοστρώματος, στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη, όπως μπορείτε να δεί9τε στο βίντεο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Στο σημείο έφτασαν σταθμοί της αστυνομίας, που περισυνέλλεξαν δέκα έξι μετανάστες και τους μετέφεραν στη δομή φιλοξενίας (γιατί είμαστε φιλόξενη χώρα) στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου. 

Όπως έγινε γνωστό δεν διέθεταν έγγραφα παραμονής στη χώρα και για αυτό το λόγο θα ακολουθηθεί η διαδικασία της καταγραφής τους από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να αποκτήσουν και να γίνει έτσι δυνατή η μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα.

pronews.gr
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Καλο ειναι να γνωριζουμε οτι αυτο το κολπο το χρησιμοποιουν οι αλβανοι για να πανε τα παιδια τους στην Γαλλια.
    προκειται για διεθνες κυκλωμα.
    Τα παιδια τα στελνουν μονα τους στο Παρισι. Τα παρατουν σε πλατεια. Εκει παει ταχα καποιος αγνωστος και ρωτα το παιδι αν εχει γονεις και σπιτι. Το παιδι απαντα πως οχι. Μετα, αφου ειδοποιηθει η αστυνομια, το παιδι παει σε ορφανοτροφειο. Ετσι βρισκει στεγη και τροφη. Μετα το εγγραφουν σε σχολειο. Ετσι σπουδαζει κι ολας τσαμπα.
    Μεχρι το παιδι να γινει 18 ετων δεν εχει επισκεψη απο κανενα δικο του, για να μην τους αναγκασει το κρατος να το παρουν. Χαζοι ειναι ναπαρουν το παιδιτους πισω ?
    Μολις το παιδι γινει 18 ετων, γραφεται στο πανεπιστημιο και ζητα επισημως την επανενωση της οικογενειας. Οχι βεβαια στην αλβανια αλλα στην Γαλλια. Ετσι σπουδαζουν δωρεαν και τα μικροτερα αδελφια του και οι γονεις του γινονται και αυτοι παριζιανοι!
    Αυτα μου τα ειπε αλβανος, και τρεχαν τα σαλια του απο χαρα γιατι ολο το σοι κρεμοταν απο το ανηψακι που εστειλαν μονο του στην Γαλλια ως ορφανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!