Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

«Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» !




Δεν ξέρουμε πως θα το έβλεπε εάν ζούσε σήμερα ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, αλλά σίγουρα θα του φαίνονταν οξύμωρο το γεγονός ότι αυτός πολέμησε για την εκδίωξη των Οθωμανών από την Τρίπολη και την Πελοπόννησο...
...και κατά συνέπεια του μουσουλμανικού στοιχείου για να κάνουν την εμφάνισή τους μουσουλμάνες με μαντίλες και μπούργκα στην πλατεία Κολοκοτρώνη, την κεντρική πλατεία της πόλεως, για πρώτη φορά έπειτα από 198 χρόνια μετά την άλωση της Τριπολιτσάς.

Σημεία των καιρών θα πει κάποιος, ή σημάδια μιας νέας ανεπίσημης μουσουλμανικής εισβολής.

'pronews.gr'

[Την ίδια ώρα το χρυσό παιδί των Αμερικανών ο "Χρυσοχοΐδης", συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή των 13 Περιφερειαρχών, προκειμένου να συζητήσουν μέτρα για την άμεση αποσυμφόρηση των νησιών.

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε μεταξύ άλλων η δημιουργία δομών φιλοξενίας σε κάθε μία από τις 13 περιφέρειες της χώρας, με στόχο το αμέσως επόμενο διάστημα να μετακομίσουν από τα νησιά 12.000-15.000 λαθρομετανάστες.

Παράλληλα, το σχέδιο προβλέπει την εγκατάσταση 500 έως 1.000 λάθρο σε κάθε περιφέρεια, ενώ, σημείωσε πως ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και με την ενοικίαση, από το κράτος, ξενοδοχείων σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν δομές φιλοξενίας.

Στην σύσκεψη, συμμετείχαν και οι Αστυνομικοί Διευθυντές των περιφερειών, οι οποίοι εξήγησαν, ότι θα αναλάβουν (;) τα αυξημένα μέτρα φύλαξης ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στις τοπικές κοινωνίες.]


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη.Θα βρεθούμε προ δυσάρεστων εξελίξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ελληνικός λαός που υπήρχε στην εποχή του Κολοκοτρώνη, ήταν πολύ καλύτερος από τον σημερινό λαό.
    Ας μην τον αθωώνουμε τον λαό, διότι έχει και αυτός πολύ μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση που υπάρχει σήμερα (και όχι μόνο σήμερα) στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς.Έχουμε αυτούς που μας αξίζουν.Εμείς τους βγάζουμε(έτσι τουλάχιστον νομίζουμε).

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!