Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΝ και δολοφόνησαν ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, τους αποκαλούν ακόμα ..."η γ έ τ ε ς"!


Αποτέλεσμα εικόνας για leon trotsky

Ο Λεφ Νταβίντοβιτς Μπρονστάϊν ή Τρότσκι, σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους. 
Είναι ένας από τους μεγαλύτερους δολοφόνους.

Αποτέλεσμα εικόνας για leon trotsky
Αλλά κανείς δεν τον αποκαλεί δολοφόνο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για leon trotsky

Ούτε τους στενούς συνεργάτες του που ήθελαν κουβάδες με αίμα. (Οβσέι Αρόνοβιτς Απφελμπάουμ). 

Αποτέλεσμα εικόνας για χρουτσώφ

Αυτοί αποκαταστάθηκαν από τον Ιουδαίο Χρούτσεφ, τον επικεφαλής της Κομματικής Οργάνωσης της Μόσχας , που εκτέλεσε πάνω από 300.000 ανθρώπους, αλλά, «είναι καλός άνθρωπος», έλειωσε τους Πάγους, και σταμάτησε την προσωπολατρία. 

Κανείς, από τους πράκτορες του Διεθνούς παρακράτους, από εκείνους που βρίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Κολοκοτρώνη, δεν έχει μια κακή λέξη εναντίον των Τροτσκιστών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσώρτσιλ

Ο εγκληματίας Τσώρτσιλ σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους στον Πρώτο και στον Δεύτερο Πόλεμο, και διέταξε την ανθρωποσφαγή της Δρέσδης. 
Το ίδιο και ο εγκληματίας Ρούζβελτ, και ο εγκληματίας Τρούμαν, που έρριξε και τις βόμβες στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ρουσβελτ

Ο αιμοσταγής Μάο, σκότωσε πάνω από 60.000.000 κινέζους. Αλλά για αυτούς ο κάθε καθηγητής χημείας , το κάθε συνδικαλιστικό σκουλήκι, και η κάθε Γκρέτα δεν έχουν να πουν τίποτα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΟ

Ο Λεφ Νταβίντοβιτς Μπρονστάιν, ο Τσώρτσιλλ, ο Ρούζβελτ, ο Μάο, είναι ηγέτες,¨όπως και ο δολοφόνος Κλίντον και ο δολοφόνος Ομπάμιας. 
Αυτοί είναι ....«ηγέτες».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΛΙΝΤΟΝ


"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Το «πράμα» δίπλα στον διεστραμμένο, τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΓΕΤΕΣ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ SCHIFF, ΤΟΥΣ WARBOURGS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ROTHSCHILDS, ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1917.Ο ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΣ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΗΝ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΕΝΩ Ο ΤΡΟΥΜΑΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ,ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ..ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ``ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ`` ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΥΡΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΨΥΧΕΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!