Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΣΤΑΓΕ, ΑΣ ΜΗΝ τούς έβλεπε....


Σχετική εικόνα
ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΟΡΕ ; ; ;
ΓΙΑΤΙ ...ΟΕΟ;



Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρ.Τ. Ερντογάν, ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει στην 74η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, είχε μια ξεχωριστή συνάντηση με εκπροσώπους της Εβραϊκής Κοινότητας -εκπροσώπους των εβραϊκών οργανώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αποτέλεσμα εικόνας για peninsula hotel new york

Η συνάντηση έγινε στο «Peninsula Hotel» όπου διαμένει ο Τούρκος πρόεδρος.

Αποτέλεσμα εικόνας για peninsula hotel new york

Στην συζήτηση που ανοίχθηκε, παρόντες ήταν ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο υπουργός Εμπορίου Ρουσάρ Πεκσάν, ο εκπρόσωπος του προέδρου Ιμπραχίμ Καλίν, ο αναπληρωτής πρόεδρος του AKparti Τζιγκντέμ Καραασλάν και ο πρώην πρωθυπουργός Μπινάλι Γιλντιρίμ. 

Δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο των συζητήσεων, αλλά εικάζεται ότι η συνάντηση έχει σχέση με το εβραϊκό λόμπι και την αγορά των 'F-35' από τις ΗΠΑ.

The Hellenic Information Team

http://greeknation.blogspot.com/2019/09/blog-post_189.html#more

'ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ'

2 σχόλια:

  1. Χαρακτηριστικό δείγμα του πόσο μας δουλεύουν οι εβραίοι,όπου από τη μια παριστάνουν τους συμμάχους μας εναντίον του ερντογάν,(κάνοντας μάλιστα και κοινές αεροπορικές ασκήσεις μαζί μας),κι από την άλλη κλείνουν μυστικές συμφωνίες με τους βρομότουρκους εις βάρος μας.
    Αυτά τα κοτσίδια μου έρχεται να τα ξεριζώσω από τη ρίζα.Κι έπειτα τολμούν να μας λένε και αντισημίτες την ίδια στιγμή που μας σκάβουν το λάκκο,αφού πρώτα μας μαχαιρώσουν πισώπλατα ..
    Στα τσακίδια και η συμμαχία,και τα ελληνικά βόδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο Κος ΜΑΖΗΣ;Ο ΚΑΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ¨ΔΙΚΑΙΟΜΕΝΟΣ"!ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΣΥΜΑΧΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!