Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΡΙΜΑ.... ΝΤΡΟΠΗ και προδοσία!

Σχετική εικόνα
ΒΛΑΚΕΙΑ; 
ΑΓΝΟΙΑ;
ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΣ;
ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ;
Κ Ρ Ι Μ Α....
Τρίζουν τα κόκκαλα του αγίου Κοσμά του Αιτωλού! 

Τελετή... γενιτσαροποιήσεως !


- Ο Θεσσαλονικιός Θανάσης έγινε μουσουλμάνος(!) στην Καισάρεια

Ο Έλληνας πολίτης 30 ετών μηχανικός
 Αθανάσιος Καρανάτσιος επέλεξε το Ισλάμ.

Ο Καρανάτσιος ο οποίος ζει στη Θεσσαλονίκη και έχει μουσουλμάνους φίλους, λόγω του επαγγέλματός του επί δύο χρόνια ερχόταν συχνά στην Καισάρεια και εκεί στην μουφτεία της Καισάρειας με ειδική τελετή έγινε μουσουλμάνος.

Ο μουφτής της περιοχής Σαχίν Γκιουβεν, ανέφερε πώς είναι το δεύτερο αίτημα αυτού του είδους μέσα σε μία εβδομάδα.
Ο Γκιουβεν ανεφερε πως ο Έλληνας πολίτης Καρανάτσιος έγινε μουσουλμάνος και είπε πως “Ο αδερφός μας επί δύο έτη ερεύνησε το Ισλάμ και στο τέλος των δύο ετών αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνος”.
Ο Γκιουβεν ανέφερε πως από το 2016, τέλεσε 28 τελετές εξισλαμισμού.
Ο Καρανάτσιος ανέφερε ότι έβλεπε τα βάσανα που βιώνουν οι μουσουλμάνοι και επηρεασμένος από την αρνητική προπαγάνδα σε βάρος του Ισλάμ είχε αρχίσει να το ερευνά.
Ο Καρανάτσιος ανέφερε πως το Ισλάμ είναι μονοθεϊστική πίστη, ότι εκεί βρήκε το σωστό δρόμο και πρόσθεσε: ” ¨Οταν πήγα στο τζαμί το Ισλάμ με τράβηξε, ήταν κάτι από μέσα μου. Υπάρχει μία αρνητική προπαγάνδα σχετικά με το Ισλάμ. Διαδίδονται συνεχώς άσχημες ειδήσεις. Βλέποντας αυτό, άρχισα να ερευνώ το Ισλάμ. Αντιλήφθηκα πως η κατάσταση δεν είναι έτσι. Το Ισλάμ είναι γεμάτο από ωραία πράγματα. Όταν οι άνθρωποι ερευνούν, αποκτούν πιο ξεκάθαρες πληροφορίες”.
Ο Καρανάτσιος ανέφερε πως ιδιαίτερα οι ΗΠΑ προβάλλουν τους μουσουλμάνους ως τρομοκράτες και αυτό το διαδίδουν, ενώ όπως είπε αυτό δεν είναι αλήθεια, καθώς το Ισλάμ είναι θρησκεία της ειρήνης. Μετά από την τελετή ο Γκιουβεν χάρισε στον Καρανάτσιο ένα κοράνι.
29/09/2019
Σχ: Τρίζουν τα κόκαλα του ΑΓΙΟΥ Κοσμά του Αιτωλού και των μαρτύρων μας, που προτίμησαν τα  β α σ α ν ι σ τ ή ρ ι α   και τον  θ ά ν α τ ο   από το να αλλάξουν την πίστη τους…
Βρήκαμε και το παρακάτω βίντεο από την τελετή…
ΠΗΓΗ: tourkikanea.gr



'ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ'

12 σχόλια:

  1. Το όνομα θα το αλλάξει τελικά;Διότι Αθανάσιος και μουσουλμάνος δε γίνεται!Ο Άγιος Αθανάσιος του οποίου το όνομα φέρει το εν λόγω σούργελο, ήταν Χριστιανός!Να τον χαίρονται οι γονείς του..Καλά θα κάνει εκεί που θα πάει για δουλειά(στην Καισάρεια),να εγκατασταθεί κιόλας μπας και γλιτώσουμε την ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μας λέει ο γενίτσαρος Αλ Τανάς;;; Γιά να ξαναδούμε προσεκτικά :

      1) Λέει : "Οταν πήγα στο τζαμί το Ισλάμ με τράβηξε, ήταν κάτι από μέσα μου. Υπάρχει μία αρνητική προπαγάνδα σχετικά με το Ισλάμ. Διαδίδονται συνεχώς άσχημες ειδήσεις. Βλέποντας αυτό, άρχισα να ερευνώ το Ισλάμ. Αντιλήφθηκα πως η κατάσταση δεν είναι έτσι. Το Ισλάμ είναι γεμάτο από ωραία πράγματα. Όταν οι άνθρωποι ερευνούν, αποκτούν πιο ξεκάθαρες πληροφορίες”

      Γιά πες και σε μας ρε παλληκάρι, εμέις που είμαστε κουφοί, τυφλοί και χαζοί, ποιά είναι τα ωραία πράγματα που είδες στο Ισλάμ και σε τράβηξαν τόσο πολύ;;; Οι αποκεφαλισμοί;;; Οι ομαδικοί βιασμοί;;; (Σου αρέσουν οι παρτούζες με εννιάχρονα, ε πονηρούλη;;;). Πήγες καμμιά βόλτα στη Συρία γιά να δεις το Ισλαμ "επί τω έργω" έτσι ώστε να αποκτήσεις μιά πιό σφαιρική άποψη αλλά και γιά να κάνεις και την πρακτική σου;;; Εσύ ο ίδιος μας δήλωσες ότι όποιος ερευνά αποκτά ξεκάθαρες πληροφορίες.

      2) "Ο Καρανάτσιος ανέφερε ότι έβλεπε τα βάσανα που βιώνουν οι μουσουλμάνοι και επηρεασμένος από την αρνητική προπαγάνδα σε βάρος του Ισλάμ είχε αρχίσει να το ερευνά.". Ποιά ακριβώς είναι τα βάσανα που έβλεπε τους μουσουλμάνους να βιώνουν;;; Και που;;; Στο Πακιστάν;;; Στη Σομαλία;;; Στην Αίγυπτο;;; Στη Γερμανία;;; Στη Γαλλία;;; Στη Βρετανία;;; Τα βάσανα και τους βασανισμούς των χριστιανών στις μουσουλμανικές χώρες δεν τις πήρε ποτέ του είδηση;;; Δεν άκουσε ποτέ γιαυτούς;;; 'Η κοιτάμε κατά κει που μας συμφέρει μονάχα;;; Δηλαδή με άλλα λόγια ο κατά τα άλλα γενίτσαρος και τουρκόψυχος Αλ Τανάς ('Οταν πήγα στο τζαμί το Ισλάμ με τράβηξε, ήταν κάτι από μέσα μου) θέλει να μας πει ότι τελικά από λύπηση πήγε και τούρκεψε "από τα βάσανα που βιώνουν οι μουσουλμάνοι"... Αυτό αφήνει να εννοηθεί! Θα πρέπει όμως να μας απαντήσει σε κάτι πολύ σημαντικό : Στην περίπτωση που ξεθηκωθούν οι μουσουλμανικές ορδές των λαθρο-ορκ ενόπλως και αρχίζουν να σφάζουν τους 'Ελληνες, ο Αλ Τανάς τώρα που "βρήκε το φως του", με τίνος το μέρος θα πάει;;; Θα συμμετάσχει και εκείνος στις λεηλασίες, τις σφαγές, τους βιασμούς, τους αποκεφαλισμούς (στο όνομα του Αλλάχ) των καφίρ Ελλήνων και Ελληνίδων;;; Αφελώς θα θεωρεί τον εαυτό του 'Ελληνα μουσουλμάνο. 'Ετσι δεν είναι;;; 'Ομως, άλλο αυτός και άλλο οι Πομάκοι που πολλοί εξ αυτών αποδείχτηκαν πιό ελληνόψυχοι από τον Αλ Τανάς. Η Ιστορία έχει δείξει - και αυτό σίγουρα του διαφεύγει τού Αλ Τανάς του Γενίτσαρου - ότι οι μουσουλμάνοι τους πρώτους που σφάζουν είναι οι πρώην χριστιανοί που αλλαξοπίστησαν και πήγαν με το Ισλάμ. Κοντός ψαλμός αλληλούϊα!!!

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    2. Αν εξαιρέσουμε ένα μικρό δίκαιο που έχει,το ισλάμ είναι θρησκεία μίσους και παρακμής.Μισεί τις άλλες θρησκείες,επιτρέπει την παιδεραστία,προσβάλλει τη γυναίκα και επιβάλλεται συνήθως με τη βία.Ακόμη και μεταξύ τους σφάζονται οι μουσουλμάνοι,θα σεβαστούν λέτε εμάς;

      Στο μόνο που τους δίνω δίκαιο,είναι ότι ο δυτικός πολιτισμός έχει προκαλέσει πολλά δεινά σε πολλές μουσουλμανικές χώρες ένεκα του κέρδους και γι αυτό ως ένα σημείο το μίσος το δικαιολογώ.Από εκεί και πέρα όμως,τα εγκλήματα,οι αποκεφαλισμοί και οι παιδεραστίες,δεν έχουν απολύτως καμιά δικαιολογία ειδικά όταν διαπράττονται σε βάρος αθώων πολιτών..

      Διαγραφή
  2. Επειδή πλησιάζει η ώρα του "Ή τάν, ή επί τάς", καλύτερα να μας αδειάζουν τη γωνιά κάτι τέτοιοι. Να μείνουμε εδώ μονάχα όσοι αισθανόμαστε και θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες.

    Να υποθέσω και ότι θα στρατευτεί ο λεβέντης αυτός με τις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eυχαριστεί πολύ ο 'Νυχτερινός Επισκέπτης' γιά τις συμμετοχές όλων όσων σχολίασαν τήν ΑΡΝΗΤΙΚΗ αυτήν είδηση.
    Όλοι θέτουν ισχυρότατα επιχειρήματα, τα οποία όμως ο απερίγραπτα επιπόλαιος Θανάσης ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ!
    Τό ξερό του το κεφάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασικά είναι για λύπηση αυτή η ακατήχητη ψυχή.....
    Τα αποτελέσματα είναι απτά όταν απουσιάζει η κατήχηση από οικογένεια, σχολείο, κοινωνία, την ίδια την εκκλησία που κωφεύει στις ημέρες μας....
    Και να ήτανε μόνο αυτός....
    Αυτές που προχωράνε στις εκτρώσεις, μήπως είναι κατηχούμενες ψυχές;
    Αυτοί/αυτές που κλέβουν, σκοτώνουν, εκμεταλλεύονται συνανθρώπους, ψευδομαρτυρούν, συκοφαντούν, προσκυνούν είδωλα (βολευτές, πολιτευτές, περιφερειάρχες, δημάρχους και λοιπά ανθρωπάρια) που λυμαίνονται ορθοδοξία, Ελλάδα, ιστορία, πολιτισμό, αρχαία κειμήλια κοκ, θεωρείτε πως έχουν καταφέρει να ξεκολλήσουν από το Α στην αλφαβήτα της κατήχησης;
    Η πλάκα είναι πως οι παραπάνω είναι κάτοικοι Ελλάδας και βαπτισμένοι εν Αγίω Πνεύματι !!
    Έχουμε καταφέρει να δώσουμε στη έννοια της σήψης ένα ολοκαίνουργιο βρωμερό περιεχόμενο που οι αποπνικτικές δυσοσμίες μολύνουν και τον ίδιο τον Ουρανό....
    Απορώ πως ακόμα μας ανέχεται ο Δημιουργός....
    Πραγματικά Θεός της αγάπης, της υπομονής και καμιά 300αριά επιπρόσθετοι προσδιορισμοί με επίκεντρο των άνθρωπο και δημιούργημά Του....
    Μακάρι να δώσει απλόχερα το μέγα Έλεος.... αν και αποδεδειγμένα δε το αξίζουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε όλα έχετε δίκιο. Απλά, το τέλος του καθενός δεν το γνωρίζουμε. Ας ευχηθούμε, κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσει από που έφυγε και να επιστρέψει. Με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό; Μόνο ο Κύριος το γνωρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε μάθετε να ξεχωρίζετε τους Έλληνες απο τους ελληνοποιημένους, ήμαρτον δηλαδή. Ο άνθρωπος δεν έχει τα γενετικά μας χαρακτηριστικά και είμαι σίγουρος ότι πολλοί άλλοι είναι το ίδιο απλά δεν το γνωρίζουν. Το οτι γεννήθηκες εδώ δεν σε κάνει Έλληνα. Το αίμα μιλάει, τα γενετικά χαρακτηριστικά μιλάνε. Και όποιος θέλει να το διαπιστώσει δεν έχει παρά να κάνει ένα test DNA.. Που θα λυπηθώ επειδή το τουρανομογγόλι με ολίγον σλαβικά χαρακτηριστικά ασπάστηκε μια αβρααμική θρησκεία. Τέλος και χώρις να έχω εχθρικές διαθέσεις. Ψάξτε για το πώς πραγματικά μοιάζουν οι αυθεντικοί τούρκοι (Αλταίοι) και θα καταλάβετε μέχρι και το γιατί ο Johnson είναι ξανθός! Ο κόσμος δεν είναι όσο απλοϊκός όσο θέλουνε να πιστεύουμε. Μην ψαρώνετε ορέ, η Θεσσαλονίκη έχει πάνω κάτω 200 χιλιαδές Έλληνες το αίμα, δείτε τι γινότανε το 1900 και διαψεύστε με αν κάνω λάθος.

    Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 72 ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΙΛΑΦΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βαρεθηκε να παιζει το εργαλειο και ειπε 72 παρθενες δινουν...Κι ετσι δεν θα βγαλει ξανα καπνο η παλαμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν το κοβω το παλληκαρι για ξυπνιο Ελληνα...
    Αφου αγαπα και το ισλαμ, χαρισμα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!