Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΙΝΑΜΕ ...Ισλαμαμπάντ, ή Λαχώρη;;; ΑΓΡΙΕΣ και αιματηρές ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΣΕΙΣ Ισλαμιστών εν Αθήναις!



Την… καθιερωμένη - κακώς τα τελευταία χρόνια στο Ελλαδιστάν - επέτειο της 'Ασούρα', γιόρτασαν σήμερα χιλιάδες «προσφυγάκια» - κυρίως από το Πακιστάν - στο Περιστέρι, που μετατράπηκε σε… Ισλαμαμπάντ!



Η Ασούρα, την οποία εορτάζουν σ’ ολόκληρο τον κόσμο μόνο οι Σιίτες μουσουλμάνοι, είναι η επέτειος θανάτου του ιμάμη Χουσεΐν και περιέχει αυτομαστιγώματα μέχρι αίματος, κυρίως με μαστίγια με ιμάντες, που στις άκρες τους έχουν προστεθεί αιχμηρά αντικείμενα. 

Ο εγγονός του προφήτη Μωάμεθ έχασε τη ζωή του στη μάχη της Καρμπάλα, τον 7ο αιώνα, στο σημερινό Ιράκ.



[Ορισμένα στοιχεία από 'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


1 σχόλιο:

  1. Όταν δεν δέχονται οι Ισλαμιστές, τον αληθινό Μεσσία Ιησού Χριστό, που συμφιλιώνει τον Θεό με τους ανθρώπους, τότε οι Ισλαμιστές επινοούν δικές τους και άκρως αναποτελεσματικές μεθόδους που δήθεν τους "συμφιλιώνουν" με τον Θεό.

    Εγώ χαίρομαι που εκδηλώνονται δημοσίως οι Ισλαμιστές, για να γνωρίζουν οι νουνεχείς Έλληνες ποια είναι πραγματικά η Μουσουλμανική θρησκεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!