Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

'GAY PRIDE' ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!



Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις των πατριωτικών και εθνικιστικών δυνάμεων της Πολωνίας, σε παρακμιακό «Gay Pride» που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Λούμπλιν, στην ανατολική Πολωνία, με την συμμετοχή μόλις ..400 ατόμων.

Η παρέλαση της παρακμής έγινε υπό τον ασφυκτικό κλοιό των ΜΑΤ, λόγω της εντονότατης αντίδρασης πολυάριθμων «ακροδεξιών» (σύμφωνα με τα κατεστημένα ΜΜΕ) αντιδιαδηλωτών, που πετούσαν μπουκάλια και αυγά και στο τέλος επιχείρησαν να σταματήσουν την πορεία, συγκρουόμενοι με την αστυνομία, που έκανε χρήση νερού υπό πίεση και δακρυγόνων. 

Να σημειωθεί, ότι ο δήμαρχος της πόλης Κριστόφ Ζουκ είχε απαγορεύσει το «Gay Pride», αλλά η απαγόρευση ήρθη με δικαστική απόφαση.

Είναι παρήγορο το γεγονός ότι σε πολλές χώρες – ειδικά της Ανατολικής Ευρώπης - υπάρχει αντίσταση στα σχέδια των νεοταξιτών! 

Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ακόμα ελπίδα!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Το σκοτάδι "θεραπεύεται", ανάβοντας το Φως.

    Μητροπολίτης Λεμεσού, Αθανάσιος: Ο άγιος Παΐσιος ως ιεραπόστολος στο σύγχρονο κόσμο.

    https://www.pemptousia.gr/video/o-agios-paΐsios-os-ierapostolos-sto-sigchrono-kosmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όπου δεν έχει διεισδύσει πλήρως η νέα τάξη,υπάρχει ακόμη ελπίδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!