Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ- Εβαλαν Τους Στρατιώτες Να Υπογράψουν Οτι Δεν Θα Φωνάξουν Κάποιο Σύνθημα Στην Διάρκεια Της Παρελάσεως.

(2 ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε τα όσα περιγράφουν οι δύο στρατιωτικοί για αυτά που συνέβησαν, όταν φώναξαν στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία.

Κατά την διάρκεια της παρέλασης ο συνάδελφος μου, έδωσε το σύνθημα «ΜΑΚΕΔΟΝIΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» με αποτέλεσμά στο τέλος της παρέλασης να μας περιμένουν ήδη οι ποινές για το έγκλημα που κάναμε!!

«Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες. Σήμερα είχα την τιμή να παρελάσω στην στρατιωτική παρέλαση της θεσσαλονίκης σαν περήφανος Έλληνας Μακεδόνας και Καταδρομέας, τιμώντας έτσι τους προγόνους μου που πολέμησαν για εμένα και την ελευθερία μου.

Κατά την διάρκεια της παρέλασης ο συνάδελφος μου Nikos Georgantas έδωσε το σύνθημα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» με αποτέλεσμα στο τέλος της παρέλασης να μας περιμένουν ήδη οι ποινές για το έγκλημα που κάναμε!!!

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι όσες ποινές και αν μας ρίξουν δεν θα σταματήσουμε ΠΟΤΕ να φωνάζουμε το αυτονόητο ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!» ανέφερε ο Μάκης Ζίρις στο προσωπικού του λογαριασμό στο facebook.

Το ίδιο μας περιγράφει και ο δεκανέας Νίκος Γεωργαντάς: «Σήμερα 28η Οκτωβρίου 2019, εγώ ο Δεκανέας Νικόλαος Γεωργαντάς, που υπηρετώ στις Ειδικές Δυνάμεις στην Δ Μοίρα Καταδρομών στην παρέλαση που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη, αναφώνησα δυνατά το Μακεδονία Ξακουστή, υπακούοντας στην ελληνική μου συνείδηση που δεν ανέχτηκε όχι μόνον την παράδοση του ονόματος Μακεδονία αλλά και τον εξαναγκασμό μου ως στρατιώτη να υπογράψω οτι δεν θα φωνάξω ούτε εγω ούτε και οι υπόλοιποι στρατιώτες κάποιο σύνθημα στην διάρκεια της παρελάσεως. 

Οφείλω να πω δε, οτι έπραξα αυτοβούλως και όχι με εντολή κάποιου προσώπου η οργάνωσης. Κατατάχθηκα στον ελληνικό στρατό για να τιμώ και να προστατεύω την Ελλάδα. 

Κατατάχθηκα στον στρατό για τιμήσω ακόμη την μνήμη του νεκρού πια πατέρα μου που την υπηρέτησε κι αυτός ως αλεξιπτωτιστής.
Μεγάλωσα με τις σκληρές αναμνήσεις του παππού μου που πολέμησε στον Β Παγκόσμιο πόλεμο.

Τιμώ και σέβομαι τους ανωτέρους μου και τον στρατό, όμως περισσότερο και πάνω απο όλα τιμώ και σέβομαι την πατρίδα μου και αυτούς που έπεσαν στις μάχες για να μπορούμε σήμερα να είμαστε ελεύθεροι.»

(με πληροφορίες και από το katanixi.gr)

Πιο υπάκουοι πάντως αποδείχτηκαν δυστυχώς οι ΟΥΚάδες μας, οι οποίοι για πρώτη φορά σε παρέλαση τους δεν φώναξαν κανένα πατριωτικό σύνθημα και ιδιαίτερα τίποτα για την Μακεδονία. 

Μετά από όλα αυτά το μόνο που μας έρχεται στο μυαλό είναι ότι φοβήθηκαν μην φάνε ποινή και αν είναι έτσι μιλάμε για τεράστια ντροπή

Οι "περίεργες" εντολές του διοικητή στους παρελαύνοντες.

"Δεν θα λέτε συνθήματα για να μην χάνετε το βήμα. 
Δεν θα λέτε τίποτα".

Όσοι πήγαμε στρατιώτες ξέρουμε ότι τα συνθήματα μας εμψύχωναν και μας έδιναν ρυθμό.

Γι' αυτό φέτος είχαμε την πιο βουβή παρέλαση όλων των εποχών;

Οποια αγήματα φώναξαν συνθήματα, ξεσήκωσαν τους χιλιάδες Έλληνες που ήταν στην παρέλαση.
Οι υπόλοιποι που πέρασαν ήσυχα και χωρίς πάθος άφησαν τον κόσμο αδιάφορο.

Επικίνδυνα σημεία των καιρών.



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. > ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ - ΠΙΘΗΚΟΙ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ - ΑΝΩΜΑΛΑ ΜΥΑΛΑ !!

    «ΦΡΙΞΟΣ»: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ..

    ΦΡΙΞΟΝ Ήλιε, στενάξατε Γονείς…! Απαράδεκτο πρόγραμμα σεξουαλικής «διαπαιδαγώγησης» για… νήπια
    Συνιστάται επαγρύπνηση από τους γονείς με παιδιά στο νηπιαγωγείο.


    ​Μεγάλη δημοσιότητα δόθηκε τελευταία στο ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Παίζω με τον Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις ανθρώπινες σχέσεις» .

    Ο σκοπός του προγράμματος είναι να πληροφορήσει τα παιδιά του νηπιαγωγείου για θέματα ανθρώπινης σεξουαλικότητας κάνοντας αναφορές στο σώμα, το βιολογικό και κοινωνικό φύλο, την αναπαραγωγή, τις διαπροσωπικές σχέσεις. Η παρουσίαση, κατά τις συγγραφείς, θα γίνει με υπεύθυνο τρόπο, όχι όπως προβάλλεται από τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και παρακάμπτοντας κάποιους γονείς…

    - >> Όπως οι ίδιες οι συγγραφείς αναφέρουν: «… κάποιοι γονείς, που είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για την καθοδήγηση των παιδιών τους και σε θέματα σεξουαλικότητας και σεξουαλικής υγείας, δεν μπορούν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτά τα καθήκοντα….

    Καλούμε, τους γονείς, τους Συλλόγους Γονέων και τους Εκπαιδευτικούς, να μην αποδεχθούν αυτό το πρόγραμμα και να αντιδράσουν, είτε ατομικά είτε συλλογικά, με οποιονδήποτε νόμιμο τρόπο, προκειμένου να περιφρουρήσουν την ψυχική και πνευματική υγεία των αθώων παιδιών τους.

    ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ =
    https://katanixi.gr/2019/10/31/%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%be%ce%bf%ce%bd-%ce%ae%ce%bb%ce%b9%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bd%ce%ac%ce%be%ce%b1%cf%84%ce%b5-%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b4/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!