Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

ΕΣΥ; ΔΙΠΛΑ στον Τζέφρυ; Υπέρ του ΠΑΣΟΚ ; ; ; ΟΧΙ, λ υ π η θ ε ί τ ε μας!

ΠΩ - ΠΩ - ΠΩ....
Α  Ν  Α  Τ  Ρ  Ι  Χ  Ι  Α  Σ  Α  Μ  Ε ....
38Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ (ΛΕΕΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ "ΝΙΚΗ" ΤΟΥ 'ΠΑΣΟΚ'!
(ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΖΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!)
ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ 'ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ'!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ....
ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ 'ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ'
ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ - ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ, ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΥΠΕΡ
ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!
(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ "ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ"
ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ
ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ!)



Απωθημένο φαίνεται πως έχει ο δήθεν «ακροδεξιός» Μπουμπούκος, το ότι ήτανε μικρός στην ηλικία και δεν… πρωταγωνίστησε στην «αλλαγή» του εθνικού ολετήρα Άντριου Παπάντριου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΓΙΑΤΙ  Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Θ Η Κ Α Ν   ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ;

Έτσι, την μία φωτογραφίζεται σκοπίμως κάτω από κάδρο του, και χθες ήτανε πρώτη μούρη σε εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου για την βιώσιμη ανάπτυξη, αφιερωμένη στην μνήμη του ιδρυτή του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, λόγω της επετείου της 18ης Οκτωβρίου 1981, της (Α Π Ο Φ Ρ Α Δ Α Σ!) ημέρας που ανήλθε η πραγματική «πρώτη φορά αριστερά» στην εξουσία...

Η εκδήλωση έγινε στο Aμερικάνικο Κολλέγιο (ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΠΟΥ;) στην Αγία Παρασκευή και για προφανείς συμβολικούς λόγους, ο Μπουμπούκος έκατσε δίπλα στον ....Jeffrey, ενώ λίγο πιο πέρα καθόταν ο μπολσεβίκος Βίτσας, του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εθνικόφρονες, να χαίρεστε το… μπουμπούκι σας!

(ΥΓ): Και φτύστε το, να μην το… ματιάσετε!

2 σχόλια:

  1. Ξεχάσατε να αναφέρετε την κυρία ACTION AID Μητσοτάκη ανάμεσα σε Κρεμαστινό και Βίτσα στην 1η φωτό... Την "κυρία" ντε, που καταζητεί το γαλλικό ΣΔΟΕ για περιέργη κίνηση κεφάλαιων στο λογαριασμό και στα μουλωχτά άφησε την προεδρία της "φιλανθρωπικής" της οργάνωσης σε άλλα χέρια για ναμην κατηγορηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος!
    Θα ξέρετε τί εστί ACTION -AID, αυτή η οργάνωση που τα παίρνει από τον κοσμάκη και καλά για υιοθεσία Αφρικανοπαίδων και όταν πήγαν δημοσιογράφοι να δούν τα σχολεία που τους φτιάχνει η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΥΡΙΑ βρήκαν ένα ξύλινο παράπηγμα, μια παράγκα αντί για σχολικό κτήριο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 2007 ο Κος Στυλιανος Παπαθεμελης απεκαλεσε το πουλεν του ζαν απο το λουτρακι ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ....Και φυσικα το ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ...ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΣΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!