Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Βρώμικο Χρήμα – Διακινητές Μεταναστών (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ βίντεο)

Σχετική εικόνα

Ο συνδυασμός τοπικών πολέμων, τρομοκρατίας, κλιματικής αλλαγής και φτώχειας, κατά την τελευταία δεκαετία έχουν συμβάλει σε μια ανθηρή επιχείρηση παράνομης διακίνησης ανθρώπων που στοχεύει εκείνους που είναι πρόθυμοι να διακινδυνεύσουν τα πάντα για μια «νέα ζωή». 
Σχετική εικόνα

Από τα σύνορα ΗΠΑ / Μεξικού ως τη Μεσόγειο Θάλασσα, αυτό το επεισόδιο θα προσεγγίσει το λαθρεμπόριο ανθρώπων σε δύο διαφορετικά είδη συνόρων. 

Εισδύοντας στα μυστικά της εμπορίας ανθρώπων, αυτή η σειρά, διερευνά τους κρυφούς μηχανισμούς των διακινητών και των εγκληματικών ροών τους και αποκαλύπτει πώς η υπόγεια οικονομία με τζίρο δισεκατομμυρίων εξαπλώνεται γύρω μας

Σχετική εικόνα

Με επικεφαλής ειδικούς που ερευνούν αυτά τα πεδία, η σειρά υπογραμμίζει τους τρόπους που η υπόγεια οικονομία και η νόμιμη οικονομία χρησιμοποιούν τα ίδια εργαλεία και δεξιότητες αξιοποιώντας το νομικό πλαίσιο σε μια καπιταλιστική αγορά χωρίς σύνορα. 

Σκηνοθεσία: Sylvain Braun

(ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ)




http://greeknation.blogspot.com/2019/10/blog-post_350.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Η σύγχρονη Πόρνη-Βαβυλώνα που βασιλεύει πάνω στους βασιλείς της γης, και εμπορεύεται και τους ανθρώπους, ζει μόνο προσωρινά "ευτυχισμένη" μέσα στην βρωμερή και αισχρή ασυδοσία της.
    Δεν θα γλυτώσει όμως η Πόρνη-Βαβυλώνα, σε καμία περίπτωση, από την αναμφισβήτητα υπάρχουσα Δικαιοσύνη του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!