Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Δέν είναι ΣΟΒΑΡΑ πράγματα αυτά.... ΣΥΝΕΛΘΕ!



Ο α-σόβαρος Βελόπουλος πρότεινε πριν λίγες ημέρες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Λευτέρη Πετρούνια... 
Βέβαια η πρόταση δεν ήταν επίσημη, αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο γελοία. Ένας που θέλει να λέγετε πολιτικός θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι ο κατά τα άλλα πολύ καλό παιδί ο Πετρούνιας, έχει ένα σοβαρό κώλυμμα .

Στο άρθρο 31 Σ, προβλέπονται τέσσερις θετικές προϋποθέσεις που πρέπει να συντρέχουν στο πρόσωπο κάποιου προκειμένου αυτός να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και δύο κωλύματα, αρνητικές δηλαδή προϋποθέσεις που δεν πρέπει να συντρέχουν. 

Οι θετικές προϋποθέσεις περιλαμβάνουν: 

(α) την ελληνική ιθαγένεια, κτηθείσα πριν από 5 τουλάχιστον έτη, 

(β) ελληνική καταγωγή από πατέρα ή μητέρα, που σημαίνει ένας τουλάχιστον από τους γονείς του να έχει την ελληνική ιθαγένεια, 

(γ) τη συμπλήρωση του τεσσαρακοστού έτους της ηλικίας του, και 

(δ) το δικαίωμα του εκλέγειν.

Και φυσικά ο νεαρός αθλητής Πετρούνιας ούτε καν πλησιάζει τα 40...


"Ιωάννης Καποδίστριας"

4 σχόλια:

  1. Ὅταν μιλᾶμε γιά γελοιωδέστατο ἄτομο,μόνον ἕνας ἔρχεται στό μυαλό : ὁ Βελόπουλος

    Ἄϊ στά κομμάτια καραγκιόζ μπερτέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἔβγαλαν τούς χρυσαυγίτες,ἀπό τήν βουλή γιά νά μπῆ ὁ Βελόπουλος ἔ ;Μάλιστα...

    Ἄ καί κάτι ἀκόμη : Ἔχουν περάσῃ σχεδόν 5 μῆνες,μέ τήν νέα βουλή.Μπορεῖ νά μοῦ πῇ,ἕστω καί ἔνας,ἐάν ἔχει παρακολουθήσῃ ἀκόμη καί γιά δευτερόλεπτα,κάποιο στιγμιότυπο ἀπό ὅποια συνεδρίασιν ; Πολύ ἀμφιβάλω...

    Συνεπῶς,ὅ,τι καί νά ἦταν οἱ χρυσαυγίτες,τοὐλάχιστον μέ τίς παρεμβάσεις τους,θέλοντας καί μή,ἀναγκάζονταν,τά τσοντοκάναλα,νά προβάλλουν τίς ἀντιδράσεις τοῦ «συνταγματικοῦ τόξου»,ὅπου τίς περισσότερες φορές «ξεγυμνώνονταν» ἀπολύτως !

    Δέν βαριέσαι,Βελόπουλος λέμε...! Συνταγματικῶς καί πολιτικῶς ΟΡΘΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νούμερο που έχουν να εκτελέσουν οι αθλητές σε τέτοια αθλήματα κλειστού στίβου βαθμολογούνται με βάση την δυσκολία εκτέλεσης του προγράμματος και με βάση την σταθερότητα της προσγείωσης στο έδαφος. Στους πολιτικούς που την κωλοτούμπα την έχουν καθημερινό επάγγελμα ισχύουν ακριβώς τα ίδια προς τέρψη των πολιτών που αρέσκονται μόνο στις εντυπώσεις και παραβλέπουν την ουσία. Να τους θυμίσω (στους πολίτες των εντυπώσεων) ότι πολιτική σημαίνει κυρίως ουσία και όχι θέαμα, αν και τα αποτελέσματα μια πολιτικής φαίνονται πολλές φορές μεσοπρόθεσμα και δεν έχουν συνήθως την διάθεση να ασχοληθούν με αυτά παρά μόνο επιφανειακά. Δεν ξέρω αν ισχύει η είδηση ή είναι fake news. Υπάρχει μια γενική απογοήτευση του κόσμου για τους πολιτικούς, νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το άλλο το πιο σοβαρό: "να εγκαταστήσουν τζιχαντιστές σε ακατοίκητα νησιά" για να ... χε ι να διεκδικεί τζάμπα η Τουρκιά... Το ότι δημιουργούν τεχνητά νησιά π.χ. η Κίνα για εδαφικές διεκδικήσεις δεν το γνωρίζει ο πάνσοφος αναλυτής γεωστρατηγικής;;; Αλλά, τί να γνωρίζει αυτός ο βουλγαρόγυφτος, αυτά του δίνει η Mossad, αυτά λέει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!