Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ»! ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΕΛΛΗΝΑ;; «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ…»

80ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΖΕΙ ΣΕ ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ...ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΧΥΡΑ (!!!), ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (!) ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ('ΒΙΝΤΕΟ')

1
ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

Σε μία καλύβα που έφτιαξε ο ίδιος απο ...χώμα και άχυρα (!) ζει εδώ και ένα χρόνο ο 80χρονος κ. Νίκος από την Φλώρινα, ο οποίος εδώ και 16 χρόνια έχει επιστρέψει στην Ελλάδα από την Γερμανία στην οποία δούλευε για 20 χρόνια…

Ο 80χρονος το μόνο που ζητάει είναι να του δοθεί μια σύνταξη, έτσι ώστε να ζήσει με αξιοπρέπεια τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Η υπεύθυνη κοινωνική λειτουργός της πρόνοιας κα. Μαρία Μισσιου σε ερώτηση μας για τις κινήσεις της πρόνοιας σχετικά με την αντιμετώπιση του προβλήματος του 80χρονου ανέφερε, ότι από την πλευρά της πρόνοιας έγιναν όλες (;;;) εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες τόσο για να λάβει ο 80χρονος κύριος Νίκος τα επιδόματα τόσο Κοινωνικής Αλληλεγγύης όσο και υπερηλίκων που δικαιούται, όσο Βέβαια και για την εξεύρεση ενός δωματίου στο εκκλησιαστικό γηροκομείο της Φλώρινας....


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Από τη γερμανία δεν παίρνει τίποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως οι ενέργειες έγιναν, άσχετα αν ο δύστυχος υπερήλικας παραμένει ακόμη στην καλύβα του...αυτό το μέλλον του άξιζε;;;; άντε και σ'ανώτερα!!!! καλώς να έρθουν οι μουσλίμ... με τέτοιους πρωθυπουργούς τι περιμένετε! κυβερνάει η δυναστεία Μητσοτάκη!!!! οποία ευτυχία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!