Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

"Συνεπέστατος" ο κ. Δημητράς – Μήνυσε και την 'Κιβωτό του Κόσμου'!

Σχετική εικόνα

Ο «Εθνικός Μηνυτής», όπως εύστοχα τον αποκαλεί ο Θάνος Τζήμερος, Παναγιώτης Δημητράς, επικεφαλής του «Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι», παραμάγαζου του "Σόρος", μήνυσε ΚΑΙ την ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» του πατρός Αντωνίου. 
Δεν του έμεινε πλέον κανένας «ακροδεξιός» και άρχισε τώρα να μηνύει και τους δικούς του.

Είναι γνωστό ότι ο πατήρ Αντώνιος ανήκει στην πτέρυγα του κλήρου, που εμείς οι Συντηρητικοί, όπως και οι γνήσιοι Ελληνορθόδοξοι ιερείς και αρχιερείς, αποκαλούμε «Αγαπούληδες». 
Σχετική εικόνα

Εστιάζουν στην οικουμενιστική διάσταση της χριστιανικής πίστεως, απεμπολώντας τους εθνικούς διαχωρισμούς, ασχέτως εάν αυτοί προστατεύουν πολύ συχνά την ίδια αυτή την χριστιανική πίστη.
Μάλιστα, ο πατήρ Βασίλειος και η «Κιβωτός» του είχαν βραβευθεί προ ενός έτους από την Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με τη ΜΚΟ «Hope Genesis» του γυναικολόγου Στέφανου Χανδακά ως οι καλύτερες ΜΚΟ για το 2018. 
Αυτές ωστόσο, οι διακρίσεις δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο για τον Αρχιερέα του Σόρος στην Ελλάδα, Παναγιώτη Δημητρά να βγάλει το μεροκάματό του, που προϋποθέτει τον καθημερινό εμπλουτισμό της λίστας μηνυθέντων που διατηρεί.
Ο κ. Δημητράς κατηγορεί τον πατέρα Αντώνιο για ρατσισμό και ξενοφοβία για επιστολές του τελευταίου προς την κυβέρνηση, όπου θεωρεί επικίνδυνη την κατασκευή «Προαναχωρησιακού Κέντρου» κοντά στο παιδικό χωριό που έχει δημιουργήσει στη Χίο. 
Επισημαίνει δε ότι μεταξύ των λαθρομεταναστών του κέντρου θα υπάρχουν και επικίνδυνοι εγκληματίες και τρομοκράτες.

"Αγαπάει" τον κλήρο !

– Έχει μηνύσει 18 φορές τον Μητρ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ...

Ο Παναγιώτης Δημητράς (υιός υφυπουργού της δικτατορίας!) δεν είναι η πρώτη φορά που στοχοποιεί κάποιον, επειδή καταφέρθηκε κατά των προστατευομένων του, λαθρομεταναστών. Συντηρεί ολόκληρη βιομηχανία μηνύσεων, η οποία είναι άγνωστο πώς χρηματοδοτείται. Θυμίζουμε την υπόθεση με τη Σώτη Τριανταφύλλου ή την πιο πρόσφατη με τον ηθοποιό Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος τόλμησε να πει ότι η Ελλάδα υφίσταται αλλοίωση πληθυσμού. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΤΡ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Χαρακτηριστικό είναι, ότι έχει μηνύσει 18 φορές (!!!) τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ενώ στο πρόσφατο διάστημα έχει υποβάλει άλλες πλείστες μηνύσεις κατά ιδιωτικών επιχειρήσεων, όπως τα ΑΒ Βασιλόπουλος, αυτοδιοικητικών φορέων, όπως ο Δήμος Ανδραβίδας (για ρατσιστική κατάληψη θέσεως στάθμευσης αναπήρου) και του ελληνικού Δημοσίου.
Τον Ιούλιο, είχε κατατεθεί μήνυση κατά του Κώστα Κυρανάκη, επειδή ο βουλευτής είχε δηλώσει ότι επιδόματα πρέπει να παίρνουν μόνον οι Έλληνες πολίτες. Ο κ. Κυρανάκης ζήτησε και έγινε δεκτή η Άρση Ασυλίας του για να αντιμετωπίσει τον «μηνυσάκια» κ. Δημητρά στα ελληνικά δικαστήρια. Τον τελευταίο μήνα ο κ. Δημητράς έχει υποβάλλει μήνυση και κατά των κάτωθι προσώπων:
  1. Του Θόδωρου Γιάνναρου, μέλους του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος διεγράφη από τον κ. Μητσοτάκη και εν συνεχεία ο κ. Δημητράς τον ξαναμήνυσε.
  2. Του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου και του Ευρωβουλευτού της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου, επειδή αναφερόμενοι στις προσφυγικές ροές, τις αποδίδουν σε οργανωμένο σχέδιο. Τον κ. Βελόπουλο κατηγορεί και για τις χρήσεις των λέξεων λαθρο-εισβολείς κλπ.
  3. Στον κ. Βελόπουλο υπέβαλε εκ νέου μηνυτήριο αναφορά στις 5 Οκτωβρίου σχετικά με δηλώσεις του για τη φωτιά στη Μόρια.
  4. Του πρώην Υπουργού και βουλευτή Ανδρέα Ανδριανόπουλου για ρατσιστική προπαγάνδα στοχοποίησης των μεταναστών, των προσφύγων και των μουσουλμάνων.
  5. Του Χρήστου Γούδη, της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» και της εφημερίδας «Μακελειό» για αντιτουρκική και αντιπροσφυγική ρητορική.
  6. Του Σάββα Καλεντερίδη και 3 MME για ρατσιστικό/ισλαμοφοβικό tweet και σχετικό άρθρο.
  7. Του Γιώργου Τράγκα και της Χρυσής Αυγής για ακραία αντιπροσφυγική ρητορική μίσους.
  8. Του περιφερειακού συμβούλου και Προέδρου του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνου Τζήμερου για ευτελισμό του Ολοκαυτώματος.
  9. Του ευρωβουλευτού Γιάννη Λαγού και της οργάνωσης «Εθνική Λαϊκή Συνείδηση» για ακραίο ρατσιστικό κείμενο κατά Αφρικανών προσφύγων και μεταναστών.
Χαρακτηριστική είναι και η μήνυση που ο κ. Δημητράς είχε υποβάλει κατά του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Γ. Σιοτρόπου- Α. Βασιλάκη – Μ. Χρυσοχοΐδη στην Νέα Σμύρνη, για ομοερωτοφοβική ρητορική μίσους, επειδή σε έντυπο που διένειμε στους γονείς επεσήμαινε ότι «το παιδί πρέπει να έχει ισόρροπη γνώμη και για τα δύο φύλα. Αυτό το μαθαίνει, αν εκτιμά τον Πατέρα και τη Μητέρα. 
Τότε δύσκολα παρασύρεται σε ομοφυλοφιλία.»

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. Είπε ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης:

    Όταν θα αλλάξουν ριζικά οι καταστάσεις στην κοινωνία, τότε όσοι ζούσαν προηγουμένως απρόσεκτη ζωή και πολεμούσαν τον Ιησού Χριστό, θα ντρέπονται μέσα στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι όσοι μηνύθηκαν,ας του κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και για φασιστική και ανθελληνική συμπεριφορα έναντι των γηγενών.Ας καταθέσει όλη η ελλάδα εναντίον του,και άσε το σορρος μετά να πληρ'ωνει τα σπασμένα.Σε διαφορετική περιπτωση,ας καταλήξει στην ψειρού ο εθνικός εφιάλτης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη σου πω και εθνικό παράσιτο!!Αυτός πρέπει να βγάζει πολύ χρήμα με αυτή τη βιομηχανία μηνύσεων που έχει στήσει.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!