Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Οι Ευρωπαϊκές χώρες (της ΔΗΘΕΝ αλληλεγγύης) ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ στά ρωσικά μεταγωγικά που πήγαιναν ΙΑΤΡΙΚΗ βοήθεια στήν Ιταλία, να πετάξουν πάνω από τον εναέριο χώρο τους!!!!! Γ Ι Α Τ Ι ;

TA "ANTIKEIMENIKA MAΣ" ΚΑΝΑΛΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ (ΞΑΝΑ!) ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ  ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ....

Η ΕΕ εμπόδισε την ρωσική βοήθεια να φτάσει στην Ρώμη! - Τα αεροσκάφη πέταξαν μέσω Τουρκίας & Ελλάδας


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ  Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α !
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!

Πολύ άσχημη εικόνα έδωσε η Ε.Ε. στο σύνολό της, σε ότι αφορά την τραγωδία της Ιταλίας, αφού χώρες της όχι μόνο δεν προσφέρουν την παραμικρή ουσιαστική στήριξη στην Ρώμη αλλά  ε μ π ό δ ι σ α ν (!!!!!) και την ρωσική αποστολή βοήθειας να περάσει από τον εναέριο χώρο τους!

Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIAN MEDICAL AIDE TO ITALY

Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIAN MEDICAL AIDE TO ITALY

Συγκεκριμένα η Πολωνία, δεν επέτρεψε το πέρασμα των ρωσικών αεροσκαφών και εν τέλει «χαράχτηκε» μια διαφορετική πορεία από την Μόσχα και τα ρωσικά αεροσκάφη που μετέφεραν γιατρούς και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό πέταξαν διά μέσου της Τουρκίας και της Ελλάδος.

Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIAN MEDICAL AIDE TO ITALY

Πάντως και το γεγονός, ότι δεν επέλεξε η Μόσχα να χρησιμοποιήσει μια διαδρομή μέσω της Βαλτικής και του γερμανικού εναέριου χώρου, δείχνει πως μάλλον δεν υπήρχε προθυμία και από το Βερολίνο, του οποίου το κύρος πλήττεται ανεπανόρθωτα.

Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIAN MEDICAL AIDE TO ITALY
ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΩ
ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ...

Όπως γίνεται κατανοητό η περιβόητη «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» είναι μόνο στα... παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η Ρωσία είναι -μαζί με την Κούβα- οι μόνες χώρες που προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στην Ιταλία (την ώρα που η Ε.Ε. νήπτει τας χείρας της) εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού, αφού εκτός από ιατρικό υλικό στέλνουν και εξειδικευμένο προσωπικό για να αντιμετωπίσουν την ασθένεια. 

Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIAN MEDICAL AIDE TO ITALY

Η συμβολή τους είναι τόσο σημαντική, που ήδη έχουν αρχίσει και φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα, με την εξάπλωση του ιού να παρουσιάζει σημάδια σταθεροποίησης. 

Η Κούβα μάλιστα θεωρείται πως έχει ήδη σε χρήση ένα αποτελεσματικό φάρμακο το οποίο και έχει ήδη χρησιμοποιηθεί εκτενώς στην Κίνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIAN MEDICAL AIDE TO ITALY

Τα ρωσικά στρατιωτικά μεταγωγικά αεροσκάφη μετέφεραν περίπου 100 στρατιωτικούς ιατρούς, ιολόγους και επιδημιολόγους, καθώς και δέκα διμοιρίες με νοσηλευτικό προσωπικό και ειδικό ιατρικό εξοπλισμό.

Πρόκειται για πολύ μεγάλη αποστολή που δεν γίνεται για συμβολικούς λόγους αλλά για ουσιαστικούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIAN MEDICAL AIDE TO ITALY

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ιταλικός λαός έχει δει πολύ «ζεστά» την ρωσική ενέργεια και αναπτύσσονται έντονα συναισθήματα συμπάθειας για τους Ρώσους, οι οποίοι εν τέλει προχωρούν σε σημαντικές πράξεις και δεν μένουν στα λόγια.

Αυτό μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στο άμεσο μέλλον μετά το πέρασμα της πανδημίας όταν θα «ξαναβγούν» στην επιφάνεια τα οικονομικά ζητήματα.







Two niCe things about helping in hard times today:
1. with humantarian & medical aid for Iran stopped / hindered to pass through &
2. closes its airspace for planes carrying aid to
=> are terrorists


sends Medical aid to to fight Corona Flu 🇷🇺🇮🇪
The 1st Il-76 aircraft of Aerospace Forces with military specialists & equipment flew from Chkalovsky military airfield to the Republic to assist in fight against






[Ορισμένα στοιχεία από:https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/860895_i-ee-empodise-tin-rosiki-voitheia-na-ftasei-stin-romi-ta]

"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Περιμένετε ευαισθησίες, από ανθρώπους που "νομιμοποίησαν" τις εκτρώσεις (είναι στυγνές δολοφονίες) και τη φοβερή και αφύσικη διαστροφή της ομοφυλοφιλίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ευρωπαϊκή ένωση και η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη είναι όνειρο θερινής νυκτός,για να μην πω πως είναι το ανέκδοτο του αιώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Έχετε δίκοιο 100% !
    Θά προτιμήσουμε τήν δεύτερη εκδοχή, ήτοι τό ..."ανέκδοτο του αιώνος"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!