Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Γ Ι Α Τ Ι; "Αδιαθέτησε" λέτε ; Ή μήπως τόν " Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Η Σ Α Ν " ; ; ;

Thomas Schäfer: Hessens Finanzminister ist tot - DER SPIEGEL

Ν ε κ ρ ό ς  στις γραμμές του τραίνου στην περιοχή Χόχαϊμ της Έσσης, βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου Τόμας Σέφερ. 

Thomas Schäfer: Politiker aller Parteien erschüttert über Tod von ...

Σύμφωνα με την αστυνομία , ο 54χρονος χριστιανοδημοκράτης αυτοκτόνησε. 

«Αιφνιδιασμένος» και «σοκαρισμένος» δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Έσσης Φόλκερ Μπουφιέ, που είπε ότι ο συνεργάτης του, ανησυχούσε ιδιαίτερα για την κρίση του κορωνοϊού και εργαζόταν ημέρα και νύχτα προκειμένου να βρει τρόπους για την χρηματοδότηση των υπηρεσιών. 

Volker Bouffier: "Thomas Schäfer machte sich große Sorgen"

«Φαίνεται ότι φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών. Νομίζω ότι τον λύγισαν (...) αυτές οι ανησυχίες», δήλωσε ο (ανωτέρω εικονιζόμενος μέ τον "μεταστάντα" όπισθέν του...) κ. Μπουφιέ. 

Ο κορωνοϊός, «έφαγε» ήδη το Σύμφωνο Σταθερότητας, το Σένγκεν, το Σύμφωνο του Δουβλίνου και τα Ανοιχτά Σύνορα. Και οι ευρω-γραφειοκρατία των Βρυξελλών, είναι διασωληνωμένοι στην εντατική και χαροπαλεύουν.


"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. ο κρατίδιο είναι ένα από τα πλουσιότερα της Γερμανίας. Το ακαθάριστο εθνικό προϊόν της το 2012 ήταν 227 δισεκατομμύρια € [2]. Η Έσση είναι η 31η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου. Επίσης οι δύο δήμοι της Γερμανίας με τους πλουσιότερους κατοίκους που βρίσκονται στην Έσση, είναι το Κένιγκσταϊν (Königstein) και το Μπαντ Χόμπουργκ.

    Μεγάλες και γνωστές εταιρίες με έδρα το κρατίδιο είναι η Deutsche Bank, Commerzbank, Fraport, Merck, B. Braun, Buderus και Deutsche Börse.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=OX4JGX8Udpw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!