Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

(Μας δουλεύουν!) ΠOIOΣ κορωνοϊός; - Παιδικό ....'πάρτυ' με κ λ ό ο υ ν (!!!!!!) στο ΚΥΤ της Χίου ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)



ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ;

Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του 'bloko.gr': 
Σας παρακαλώ νά ανεβάσετε μία δημοσίευση γιατί αυτή τήν στιγμή γίνεται ...πάρτυ με 'κλόουν' (!!!!!) στήν ΒΙΑΛ (Κ.Υ.Τ.) Χίου με δεκάδες κόσμο καί παιδιά μα-ζε-μέ-να!!!

Jacksonville Clown School accepting applicants

Τί κατάσταση είναι αυτή;

Οι Ελληνες περιοριστικα μετρα και εδω δεκαδες κοσμου συνωστιζεται και κανει παρτυ υπαιθρια, σαν να μη συμβαινει τιποτα;

Α  π  α  ρ  ά  δ  ε  κ  τ  ο !!!



....ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ....


Portrait Of A Funny Playful Clown In Red Wig Making Thoughtful ...


http://www.bloko.gr/2020/03/blog-post_811.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

15 σχόλια:

  1. Οι λαθρό είναι σαν τις κατσαρίδες.Επιβιώνουν μέχρι και σε πυρηνικό πόλεμο,τον κορωνοϊό θα φοβηθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιό σου είναι επιεικώς άστοχο. Το ερώτημα είναι, γιατί τους επιτρέπουν να κάνουν όσα απαγορέυεται να κάνουμε οι Έλληνες.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι άστοχο φίλε μου.Προφανώς οι της κυβέρνησης του κούλη,θεωρούν πως οι λαθρό δεν κινδυνεύουν γιατί δεν τους περιορίζουν.Αυτό καιμόνο το γεγονός μου έδωσε την αφορμη να κάνω το σχόλιο γιατί όχι μόνο οι κυβερνητικοί τους αφήνουν λάσκα,αλλά ούτε και οι ίδιοι δείχνουν να αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης γι αυτό και σουλατσάρουν άφοβα.Δεν καταλαβαίνω λοιπό τι σε ενόχλησε τόσο.Ξυδάκι λοιπόν!

      Διαγραφή
    3. Εχετλαίε - τρομάρα σου- τα έμαθες τα νέα; Έγκυος
      λαθρομετανάστρια από το Κογκό, ή οποία φιλοξενείται στην δομή της Ριτσώνα, μεταφέρθηκε στο "Αλεξάνδρα", όπου διαπιστώθηκε ότι νοσεί και μετέδωσε τον ιό σε γιατρούς και νοσοκόμες. Το ότι δεν καταλαβαίνεις είναι κάτι περισσότερο από προφανές. Και δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αυτό. Κατάλαβες;

      Διαγραφή
    4. Και τι μου το λες εμένα αυτό ανώνυμε που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου;Λες να μην το ξέρω;Τα παράπονά σου στην χουντική κυβέρνηση του κούλη που τους στοίβαξε κατά 500δες και τους έφερε στην ενδοχώρα.Προφανώς η κυβέρνηση του κούλη δε θεωρεί ότι τα εν λόγω άτομα αποτελούν κίνδυνο,γι αυτό αντί να τους απελάσει άμεσα όπως ζητούσαμε πολλοί,μας τους κουβάλησε στην ενδοχώρα.Έτσι λοιπόν βρήκα κι εγώ την ευκαιρία να τους ειρωνευτώ,γιατί από τη μια μας κλείνουν μέσα,από την άλλη μας τους κουβάλησαν στην ενδοχώρα όχι μόνο με κορωνοϊό αλλά με ότι μπορείς να φανταστείς,και τους αφήνουν κι απΌ πάνω να κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς να τους μπουζουριάζουν παρόλο που βλέπουν ότι τα πιθήκια δε μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος.Εσένα σε πείραξε το ειρωνικό μου σχόλιο περισσότερο από την ανευθυνότητα της κυβέρνησης;Αν ναι,τότε έχεις πρόβλημα.Μεγάλο πρόβλημα.Χώρια που δε διαθέτεις καθόλου χιούμορ!!

      Διαγραφή
  2. Εσύ, που υπογράφεις ως Εχετλαίος, γράφεις επωνύμως; Εχετλαίο σε λένε; Εγραψες, πως οι λαθραίοι δεν κολλάνε. Απάντησα με στοιχεία στην κοτσάνα που είπες. Το ποιόν πείραξε η στάση της Κυβέρνησης και ποιόν όχι, φαίνεται από τα σχόλια του καθενός. Όπως και η αντιληπτική του ικανότητα, φυσικά. Γραμμένη την έχω την ειρωνεία σου, αγράμματε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ τουλάχιστον υπέγραψα ως Εχετλαίος.Εσύ ως τι υπογράφεις στόκε;Όσον αφορά την αντιληπτική σου ικανότητα, την καταλάβαμε από το πόσο εύκολα αντιλήφθηκες το χιούμορ που έκανα.Όταν είπα δεν κολλάνε,εννοείται πως δεν το εννοούσα.Το είπα για να καυτηριάσω την ανευθυνότητα τόσο της πολιτείας όσο και των λαθρό.Τα στοιχεία που μου παρέθεσες τα γνωρίζω εδώ και καιρό.Δεν περίμενα εσένα να με διαφωτίσεις.Τέλος,όσο έχεις εσύ γραμμένη την ειρωνεία μου,άλλο τόσο έχω κι εγώ γραμμένο εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης είναι ολοφάνερο ποιον πείραξε το σχόλιό μου κατά λαθροπιθήκων και κυβέρνησης.Βλέπεις όλοι οι τσανακογλείφτες του συστήματος,με τον ίδιο τρόπο αντιδράτε.

      Διαγραφή
    2. Τρικυμία εν κρανίω! Γράφεις με ψευδώνυμο, αλλά επικρίνεις εμένα, επειδή γράφω ανωνύμως; Ένας στοιχειωδώς σοβαρός άνθρωπος θα με επέκρινε γι'αυτό, και σαφώς θα είχε δίκιο, εφόσον ο ίδιος έγραφε επωνύμως. Το ποιός είναι στόκος και τσανακογλείφτης του συστήματος φαίνεται από τις αρλούμπες που έγραψες, προσπαθώντας αρχικά να υποβαθμίσεις το θέμα και μετά απ'όσα σου απάντησα να μας πεις ό,τι κάνεις πλάκα. Γράψε το ονοματεπώνυμό σου πρώτα και μετά ξαναπές μας περί ανωνυμίας.

      Διαγραφή
  4. Η είδηση για εγκυμονούσα στο "Αλεξάνδρα" είναι σημερινή, αλλά εσύ την γνώριζες από καιρό; Όχι, μπράβο σου! Μήπως είσαι ο Κώστας Λεφάκης και ντρέπεσαι να μας το πεις; Ότι να'ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφέρομαι στις ειδήσεις για τον κορωνοϊο γενικώς!Τη συγκεκριμένη τη διάβασα σήμερα.Την τρικυμία στο κρανίο που λες την έχεις μάλλον εσύ.Μπορεί να γράφω με ψευδώνυμο,αλλά υπογράφω ως Εχετλαίος(δε φαντάζομαι να θέλεις να σου δείξω και ταυτότητα).Εσύ όμως υπογράφεις ως τι;Ως ανώνυμος;Μην ξεχνάς ότι εσύ πρώτος άρχισες να επικρίνεις εμένα και σε πείραξε που έκανα κι εγώ το ίδιο;Δεν προσπάθησα να υποβαθμίθσω το θέμα όπως λες,αλλά να καταδείξω την κυβερνητική υποκρισία και την αδιαφορία των νεοεποίκων που φαίνονται να αδιαφορούν αν νοσήσουν ή όχι(με χιούμορ πάντα).Το πως έβγαλες το συμπέρασμα λοιπόν ότι προσπαθώ να υποβαθμίσω το γεγονός ότι η κυβέρνηση συμπεριφέρεται με δυο μετρα και δυο σταθμά σε γηγενείς κι εποίκους,κάτι που φωνάζω εδώ και καιρό,μόνο εσύ το ξέρεις. Τις αρλούμπες λοιπόν τις λες εσύ και όχι εγώ.Αναμασάς διαρκώς τις ίδιες μακακίες χωρίς να λες επί της ουσίας κάτι επιπλέον από αυτό που φωνάζω εδώ και καιρό.Ότι όλος αυτός ο ντόρος με τον κορωναϊό έγινε όχι γιατί ενδιαφέρονται για μας,αλλά γιατί θέλανε οι κρατικοί να τους μεταφέρουν στην ενδοχώρα χωρίς αντιδράσεις.Και το κατάφεραν.Από τη μια μας κλείνουν μέσα,κι από την άλλη τους μεταφέρουν κατά 500άδες με πλοία,τον έναν πάνω στον άλλον στην ενδοχώρα,και τους αφήνουν να κυκλοφορούν ελεύθερους και να κάνουν πάρτι.Αναρωτιέμαι λοιπόν αν είναι τόσο μεγάλοι υποκριτές ή αν δε φοβούνται μήπως κολλήσουν τίποτα.Ακόμη και οι ίδιοι οι λαθρό κυκλοφορούν χωρίς να νοιάζονται αν κολλήσουν κάτι.Επάνω εκεί λοιπόν έκανα το ειρωνικό μου σχόλιο το οποίο σε ενόχλησε τόσο.Όταν λοιπόν αντιλαμβάνεσαι ότι σε δουλεύουνε ψιλό γαζί,τους ειρωνεύεσαι.Ειδάλλως είσαι γίδι.(έτσι μας θεωρούν αν δεν το έχεις καταλάβει,σανοφάγα μηδέ εξαιρουμένης και της αφεντιάς σου)

      Διαγραφή
    2. Επίσης μιλάς για την εγκυμονούσα από τη δομής της Ριτσώνας που κόλλησε γιατρούς και νοσηλευτές.Εγώ σου λέω στον καταυλισμό στη Μόρια και αλλού όπου δεν μπορούν να τους ελέγξουν και βγαίνουν έξω μπαίνοντας σε σπίτια για να κλέψουν ,κυλοφορώντας στους δρόμους και στις αγορές για να ψωνίσουν χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης ξέρεις τι έχουν μεταδώσει;Και δεν αναφέρομαι μόνο στον κορωναϊό,αλλά και σε κάθε είδους αρρώστια που φέρουν από εκεί που ήρθαν,όπως έητζ,ελονοσία,φυματίωση και ένα σωρό άλλα.Χωρίς να γνωρίζουν τι έχουν τους μετέφεραν στην ενδοχώρα,κι εσένα νεοραγιά σε κλείνουν μέσα για να μην κολλήσεις και καλά κάτι.Ποιο ηλίθιοι πεθαίνουμε!

      Διαγραφή
    3. Μιλάς για τους γιατρούς που κόλλησαν κορωναϊό στο ΑΣλεξάνδρας και σου λέω πως άν δεν τους έιχαν μεταφέρει στην ενδοχώρα κι ακόμη καλύτερα αν τους είχαν απελάσει άμεσα,οι γιατροί και οι νοσηλευτές,δε θα είχαν νοσήσει ή τουλάχιστον θα είχαν πολύ λιγότερες πιθανότητες να νοσήσουν.Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!