Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 29-4-2020



Πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ για το «χάραγμα» με βιο-τσιπ του Μ.Γκέιτς: «Διαλέξτε, ή υποδούλωση ή ελευθερία - Καλό αγώνα»!

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 29-4-2020.
                             
                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»



ΙΣΤΟΡΙΚΑ



ΕΘΝΙΚΑ



ΑΛΒΑΝΙΑ


ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ



 


ΘΡΑΚΗ



ΚΥΠΡΟΣ





ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ












ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ



ΠΟΛΙΤΙΚΑ











ΚΟΙΝΩΝΙΑ






ΣΚΑΝΔΑΛΑ


 


ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ








ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ







ΔΙΕΘΝΗ











ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ








ΥΓΕΙΑ



















ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ









ΑΛΛΑ




4 σχόλια:

  1. Βρήκα το επόμενο πολύ ενδιαφέρον σχόλιο, σε ένα άλλο δημόσιο ιστότοπο, και το μεταφέρω εδώ:

    Από σοβαρό επιστημονικό περιοδικό της Βρετανίας (New Scientist-29/4/2020):

    https://www.newscientist.com/article/mg24632804-000-why-itll-still-be-a-long-time-before-we-get-a-coronavirus-vaccine/

    "....Από το 1998 έως το 2009, o μέσος χρόνος για την ανάπτυξη ενός εμβολίου είναι 10.7 χρόνια. Είναι δυνατό να επιταχυνθεί κάπως αυτός ο χρόνος αλλά μέχρις ενός ορίου. Από εκείνη την εποχή, το εμβόλιο του Ebola έχει γίνει το ταχύτερο εμβόλιο που αναπτύχθηκε ποτέ. Και χρειάστηκε πέντε χρόνια.
    Αλλά για να κατεβεί κάτω από 18 μήνες θα απαιτούσε τα επόμενα βήματα της διαδικασίας ανάπτυξης να ξεκινήσουν προτού τα προηγούμενα να έχουν συμπληρωθεί. Αυτό αυξάνει τον κίνδυνο σημαντικών απωλειών στην επένδυση σε περίπτωση που το εμβόλιο αποτύχει να αποδώσει και, επίσης, εγείρει ερωτήματα ασφαλείας. Ένας βιαστικός δρόμος από τις πρώτες δοκιμές μέχρι την παραγωγή μεγάλης κλίμακας θα σήμαινε ότι οι ερευνητές δεν θα έχουν πολύ χρόνο για να μελετήσουν τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις ενός πειραματικού εμβολίου σε εθελοντές, προτού αυτό να διατεθεί για το κοινό.

    Πέραν αυτού, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ακόμα και για αν είναι δυνατόν να εμβολιαστεί κάποιος εναντίον του κορωνοϊού. Υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε ακόμα για το πως τα ανοσοποιητικά συστήματα ανταποκρίνονται στον ιό και κατά πόσον είναι εφικτό να επιτύχουμε ανοσία που να διαρκεί …"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός κι αν το έχουν ήδη βρει γι αυτό και τόσα χρόνια "τάχα" προφήτευαν την "πανδημία". Γιατί τόσα χρόνια έκαναν έρευνες, φαίνεται. Οπότε, έχετε γεια βρυσούλες... Κι επειδή με τέτοιους σατανόπληκτους δεν βγάζεις άκρη, προσευχή μόνο. Έτσι θα σωθούμε αν θέλει ο Κύριος. Αν όχι... λόγγοι, νουνά, ραχούλες...

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη διορθώνω: βουνά

      Διαγραφή
  2. Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

    Ο Ελβετός Jean-Dominique Michel ο παγκοσμίως διακεκριμένος Aνθρωπολόγος της Ιατρικής και δημόσιας υγείας: o covid δεν είναι πιο επικίνδυνος από τις τρέχουσες επιδημίες. Το lockdown είναι ο χειρότερος χειρισμός για μια επιδημία. Οι θάνατοι από Covid είναι πολιτικοί θάνατοι. Τα μίντια ενέσπειραν τον τρόμο…

    https://dimpenews.com/2020/04/29/η-ανατομια-μιασ-καταστροφησ-ο-ελβετός-je

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!