Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΝΑ ΤΑ ! "Φ Ι Μ Ω Τ Ρ Ο" σέ όλον τόν Κλήρο! Καί ....ε π ι σ ή μ ω ς !!!! (Τά μάθατε;)

Απαγόρευση ΔΙΣ σε κληρικούς να προβαίνουν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ

[...ΚΑΘΟΛΙΚΟΝ "ΜΟΥΓΓΑΦΟΝ" !!!]

Η Δ.Ι.Σ. της 1ης Απριλίου 2020 παρακαλεί όλους να επιδείξουν πνεύμα Συνοδικής εμπιστοσύνης και προς τον σκοπό αυτό, δεν επιτρέπει πλέον σε κανέναν απολύτως, Αρχιερέα, Ιερέα, Διάκονο, Μοναχό ή άλλον εργάτη της Εκκλησίας, να προβαίνει σε δημόσιες δηλώσεις ή εμφανίσεις στα μέσα της Γενικής Ενημερώσεως και το Διαδίκτυο και προτρέπει όλους να ...ησυχάζουν, να ασκούνται στην σιωπή και την εντονότερη προσευχή.

Νέο φίμωτρο Παππά στα ΜΜΕ; - lastpoint.gr


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ | New Deal

Οι Αρχιερείς δύνανται να επικοινωνούν (!.....) μετά της Ιεράς Συνόδου και οι Ιερείς με τους Επισκόπους τους για κάθε ζήτημα.

Ευαγγελισμός: Με «άδεια» οι δηλώσεις εργαζομένων στα μέσα ...

Στο μεταξύ, η Ιερά Σύνοδος ορίζει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο, ο οποίος κατά τα τελευταία έτη είναι εκπρόσωπος Τύπου των συνελεύσεων της Ιεραρχίας, ως το μόνο υπεύθυνο πρόσωπο προς το οποίο θα απευθύνονται τα Μέσα της Ενημερώσεως για να λαμβάνουν απαντήσεις επί εκκλησιαστικών ζητημάτων.

Σύλληψη δημοσιογράφου στη Ρόδο έπειτα από μήνυση του Γ ...


"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

1 σχόλιο:

  1. Τούς ταιριάζει ότι είπε ο αββάς Παμβώ για τούς ιερείς τών εσχάτων χρόνων. Δυστυχώς πάσχουν από άτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!