Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ο Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά η Μπενάκη, μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ; ΤΙ γνώριζαν; Καί ε π ι τ έ λ ο υ ς ΠΟΙΟ είναι τό ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ;;;



Πρόκειται για 2 πολύ σημαντικά πρόσωπα που μας προειδοποιούσαν για αυτό που θα ερχόταν… 

ΚΑΙ ΗΡΘΕ. 

Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Και σίγουρα ακόμα δεν τα έχουμε ζήσει όλα.

Ποιοί αποφάσισαν την επίθεση εναντίων της χώρας μας; 

Δείτε στα 2 βίντεο που ακολουθούν…


ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 

1995 ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ....

3:13 …Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης, αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. 

ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. 

συμφερόντων, όταν λέγω, ρητά!

Δεν θέλω ν’ αποκαλύψω ονόματα

ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ…




ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΕΝΑΚΗ... 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 
ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ!



Ναι καλά ακούσατε.. τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικης κυριαρχίας θα περιοριστούν είπε..

ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ... 
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ !!! 

ΑΣ ΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ.

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Πώς να αποκαλύψει και με τι σθένος ποια ήταν τα συμφέροντα τα οποία γνώριζε πολύ καλά,αφού ήσαν τα αφεντικά του και οι χρηματοδότες του (Rockefeler), για την εγκαθίδρυση του Ευρωσοσιαλισμού στην Ελλάδα και την αποβιομηχανοποίηση=πτώχευση της χώρας? Το κουμάσι αυτό μαζί με τον άλλο πράκτορα της SIA τον Κομμουνιστή & προδότη της Κύπρου Καραμάν-Αλή, έχουν όλη την ευθύνη για την μετέπειτα καταστροφή της Ελλάδος. Τι ν'ακούσουμε απ'την Μπεν-Άκι την εξομολόγησή της στον Εβραίο Τουρκαλβανό Κάρολο,αυτά που ετοίμαζαν από χρόνια ή μήπως δεν ήταν γνώστης κι αυτός? Απλά κτυπούσε τον τοίχο ν'ακούσουν τα ποντίκια,ότι ήγγικεν η ώρα της μεγάλης λεηλασίας,AVADI MAESTRO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!