Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Mr. V (51η) - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ Η/Μ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ, ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΓΡΙΠΠΗΣ, ΕΝΙΣΧΥΣΙΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ...

V for Vendetta - Freedom Forever | V for vendetta quotes, Vendetta ...



V For Vendetta Typography Quotes Giant Wall Art Poster Print Art ...






2,75 χιλ. εγγεγραμμένοι

ΕΓΓΡΑΦΗ



ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Ἀφιέρωσε 1 λεπτὸ καὶ συμπλήρωσε ΤΩΡΑ τὴν αἴτησι, τὴν ὁποία θὰ βρῆς στὴν ἱστοσελίδα μας
ἢ ἐκτύπωσέ την καὶ ἀπόστειλέ την ταχυδρομικῶς στὴν διεύθυνσιν 

Πρός: Ἐθνικοὺς Φύλακες 
Τ.Θ. 67250, Τ.Κ. 15102, Μελίσσια Ἀττικῆς

Τὰ στοιχεῖα σου θὰ εἶναι ἄκρως ἐμπιστευτικά!
Μετὰ τὴν ἐπεξεργασία τῆς αἰτήσεώς σου καὶ ἀναλόγως ἡλικίας καὶ προσόντων, θὰ σὲ ἐντάξουμε σὲ δράσεις, τὶς ὁποῖες ἑτοιμάζουμε γιὰ ὁλόκληρη τὴν Ἐπικράτεια καὶ τὴν Ὁμογένεια.
Ἡ συμμετοχή σου εἶναι ἀπαραίτητη καὶ ἐπιβεβλημένη! 
Σὲ περιμένουμε!

Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευσις τῆς ἐκπομπῆς μὲ τὴν προϋπόθεσιν, ὅτι θὰ ἀναφέρεται ρητῶς ἡ πηγή.

Τὸ κανάλι μας στὸ Brighteon: https://www.brighteon.com/channel/phylax
Τὸ ἱστολόγιό μας: https://odysseiatv.blogspot.com/
Ἡ ἱστοσελίς μας: https://ethnikoiphylakes.org/

8 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας! Άπειρες ευχαριστίες που μας δίνετε θάρρος και δύναμη! Ο Θεός κυριολεκτικά να "λούζει" εσάς και τοίς οικογένειές σας με χάρη κι ευλογία. Στο θέμα που αναρωτηθήκατε γιατί δεν επιτρέπουν τις λιτανείες, πιστεύω ότι το κάνουν γιατί ξέρουν ότι έτσι θα λυνόταν το θέμα και κάτι τέτοιο ΔΕΝ το θέλουν για τους λόγους που ξέρουμε και καταλαβαίνουμε. Ο διάβολος γνωρίζει τη δύναμη του Θεού. Κι αυτοί ως παιδιά του το γνωρίζουν και δεν το αντέχουν. Ανόητοι που είναι αν νομίζουν ότι κάτι θα πετύχουν. Λίγα είναι τα ψωμιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ και γιά τήν επικοινωνία και γιά τίς πανέμορφες ευχές σας. Νά είστε πάντα καλά με υγεία και καλό υπόλοιπο Σαρακοστής.
      Παλαιότερες εποχές ήταν η πρώτη "επιλογή" ειδικώς στήν επαρχία καί σέ περιπτώσεις ανομβρίας κυρίως, ή επιδρομής ακρίδων (δύο παραδείγματα που βρίσκει κανείς σε παλαιούς συγγραφείς), έσπευδαν οι κάτοικοι νά ζητήσουν ΛΙΤΑΝΕΙΑ από τον εφημέριο, ή τόν Επίσκοπο, ενώ συγχρόνως προσπαθούσαν και ΝΗΣΤΕΥΑΝ ώστε να κοινωνήσουν άπαντες...
      Και όταν υπήρχε αληθινή & ζεστή Πίστη, τό αίτημα εισακουόταν ΑΝΩΘΕΝ!
      Σήμερα μετά από όλη αυτήν τήν απολύτως ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ και αληθινά ανώμαλη κατάσταση, ΟΥΔΕΙΣ τό πρότεινε στήν χώρα μας.
      Ενώ στήν Μόσχα λ.χ. ο Πατριάρχης θα κάνει ΛΙΤΑΝΕΙΑ (λόγω του ιού) μέ τήν εικόνα της Παναγίας που υπεραγαπούσε ο ονομαστός Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ, όπως ετόνισε στήν ανωτέρω εκπομπή ο 'mr.V' .
      Λέγαμε κάποτε στο σχολείο: "Στού κουφού τήν πόρτα, πάρε τήν ...πόρτα και φύγε"!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα κι από εμένα.Αγαπητοί φίλοι της Οδύσσειας tv,σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου για την ενημέρωση που μας προσφέρετε.Σας ευχαριστώ που μας ανοίγετε τα μάτια τη στιγμή που οι επαγγελματίες της ενημέρωσης προσπαθούν να μας τα βγάλουν.Σας ευχαριστώ που αντιμετωπίζετε τις δύσκολες καταστάσεις που όλοι μας βιώνουμε με γερές δόσεις χιούμορ και δε μαυρίζετε περισσότερο την ήδη μαύρη πραγματικότητά μας.Να είστε πάντοτε όλοι καλά,καλή δύναμη,καλή συνέχεια,καλή Ανάσταση και καλή Λευτεριά.
    Αγαπητέ Mr V κάθε εκπομπή σας είναι σκέτη απόλαυση.Δε χορταίνω να σας ακούω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά είστε πάντα καλά μέ υγεία, ευχαριστούμε πολύ καί καλό υπόλοιπο Σαρακοστής.

      Διαγραφή
  3. ΗΧΗΤΙΚΟ-«ΒΟΜΒΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ: «ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΕΤΟΙΜΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ»

    http://www.oparlapipas.gr/2020/04/hxhtiko-bombes-ton-iepea-ta-mono-zoyme.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «θα γίνονται πολλά ΘΑΥΜΑΤΑ μέσα στα Ελληνικά Νοσοκομεία , όλοι θα μένουν άναυδοι και οι πρώην ασθενείς θα φωνάζουν «ανοίξτε τις εκκλησίες να πάμε να ευχαριστήσουμε τον ΘΕΟ» πω –πω τι έχουν να δουν τα μάτια μας τις επόμενες άγιες μέρες».

    Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

    Στην αρχή δεν θελήσαμε να μεταφέρουμε την πηγή του παραπάνω γιατί δεν προέρχεται από γνωστό γέροντα ή γερόντισσα.
    Αλλά προέρχεται από φίλο γιατρό που δίνει χρόνια μάχες στην πρώτη γραμμή πάντα με την ΒΟΗΘΕΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ , όπως συνήθως τονίζει.
    Αυτός λοιπόν μας είπε:
    « Σήμερα το μεσημέρι κατάκοπος μετά από εφημερία έκλεισα τα μάτια μου για να τα ξεκουράσω»
    « δεν αισθανόμουν τα πόδια και τα χέρια μου γιατί με την μάσκα που φοράμε συνέχεια δημιουργούνται προβλήματα υποξυγοναιμίας»
    « ούτε πρόλαβα να χαλαρώσω και ένα τσακ άκουσα στο χερούλι της πόρτας»
    « Ένας ιερέας μπήκε στο γραφείο μου από το πουθενά»
    - « πήγα να του πω , ποιος είστε πάτερ και τι θέλετε εδώ μέσα και πριν προλάβω, μου είπε χαμογελώντας με»
    «θα γίνονται πολλά ΘΑΥΜΑΤΑ μέσα στα Ελληνικά Νοσοκομεία , όλοι θα μένουν άναυδοι και οι πρώην ασθενείς θα φωνάζουν «ανοίξτε τις εκκλησίες να πάμε να ευχαριστήσουμε τον ΘΕΟ» πω –πω τι έχουν να δουν τα μάτια μας τις επόμενες άγιες μέρες»
    - « Με το που είπε αυτό έκανε μεταβολή και έφυγε»
    - « έτρεξα να τον προλάβω , είχε εξαφανιστεί και όταν ρωτούσα στον διάδρομο αν είδαν κανένα ιερέα με κοιτούσαν παράξενα»

    Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

    Πηγή του προηγούμενου κειμένου:
    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/04/blog-post_35.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον κύριο Άγγελο Βασιλειάδη ,την οργάνωση ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ και το ιστολόγιο odysseiatv.blogspot.com

    Θέλω να σας ζητήσω δημόσια συγγνώμη για τα σχολια μου που έγιναν στο ιστολόγιο Flaming September
    Δεν είχα την διάθεση να λασπολογήσω ή να σας συκοφαντήσω,αλλά μέσα στην δίνη της προσωπικής μου έρευνας και της συλλογής στοιχείων,παρασύρθηκα και έγραψα πράγματα που όντως δεν ισχύουν

    Μόλις είδα την κίνηση σας προς το ιστολόγιο Flaming September,προσπάθησα να σηκώσω σχόλιο για να σας ζητήσω συγγνώμη αλλα δυστυχώς ο peri είχε απενεργοποιήσει τα σχόλια για αυτό και πήρα την πρωτοβουλία να σχολιάσω στο δικό σας blog

    Θέλω να σας ΤΟΝΙΣΩ πως ο peri ιδιοκτήτης του ιστολογίου Flaming September δεν έχει καμιά σχέση μαζί μου,δεν τον γνωρίζω,ούτε με γνωρίζει και αυτός,απλά τυγχάνει να φιλοξενεί τα σχολιά μου

    Επίσης θέλω να σας ξανα ΤΟΝΙΣΩ πως ο peri δεν είχε καμιά πρόθεση και αυτός απο πλευράς του να σας προσβάλλει ή να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις

    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ


    Θέλω να θεωρήσετε πως το γεγονός έληξε,πως ήταν μια κακή στιγμή και πως ο αγαπητός peri που φιλοξενεί τα σχολιά μου στο δικό του Blog εδώ και χρόνια, δεν έχει κάτι μαζί σας

    Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση

    Υ.Γ.:There's a storm coming!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!