Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Tόν "Φ Α Γ Α Ν Ε" τόν ιατρό - ερευνητή στήν Γερμανία;


Photos Sniper rifle Snipers superheroes Man Daredevil, The 3840x2400

Ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητος μπορεί να χαρακτηριστεί η δολοφονία στην Γερμανία του επικεφαλής της επιστημονικής ομάδος που πραγματοποιεί τα τελευταία πειράματα/δοκιμές για εμβόλιο κατά του 'coronavirus'....

Η ιατρική κοινότητα της Γερμανίας είναι συγκλονισμένη λόγω του 'σοκ' από την δολοφονία του Τυνήσιου καθηγητoού Mahmoud Abdel-Qader Al-Bizerti.

Αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τις προσπάθειες ανακάλυψης εμβολίου…

Η γερμανική κυβέρνηση είχε στηρίξει μεγάλες ελπίδες στον ιατρό που θα έσωζε ίσως την ανθρωπότητα, μέσω της πρόσφατης έρευνας για την αποκωδικοποίηση του γενετικού κώδικα του ιού και στην συνέχεια την απομόνωσή του 'in vitro' και την αναδιάρθρωσή του για να μετατρέψει τον ιό Corona σε παγκόσμιο επίπεδο στον αγώνα κατά του ιού Corona. 

Απομονώθηκε in vitro σε ένα αντι-εμβόλιο, το οποίο είναι μια νέα τεχνική που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην θεραπεία του ιού με τον ίδιο ιό …

Όποιος είναι πίσω από τη δολοφονία, προσπαθεί σίγουρα να προωθήσει την εξάπλωση του ιού και να είναι ο μόνος που θα έχει στην κατοχή του το εμβόλιο.

Τελευταία η διοίκηση Τραμπ προσέφερε 1 εκατομμύριο δολλάρια σε επιστήμονες στην Γερμανία για προσεταιρισμό, υπό τον όρο το εμβόλιο να διανεμηθεί μόνο στις ΗΠΑ. “

'dimpenews.com'

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Top Doctor EXPOSES EVERYTHING The Deep State Is Trying To Hide About CV

    Based on the ignorance of Medical Doctors on the immune system and nutrition,
    the UN planned to use the corona virus as a hidden enemy to scare the hell out of people in order to mandate vaccinations for the “common good.”
    One could imagine oneself why the pandemic started in Wuhan, at a time when there were heavy protests against the pollution.

    Shiva explains how politicians tend to support the big companies by regulations that don’t serve anyone but these companies and that way also supporting mandating vaccines.

    How the “cashless society” is being used to for top down ruling, monitoring and even controlling expenditure.
    And where 5G comes in.

    - https://www.youtube.com/watch?time_continue=51&v=xf-qv9o8nq8&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!