Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

"ΦΟΒΕΡΟΝ ΤΟ ΕΜΠΕΣΕΙΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΘΕΟΥ ΖΩΝΤΟΣ" !


ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ;
ΠΡΩΤΑ
Ο ΨΕΥΔΟΚΛΗΡΙΚΟΣ (ΤΗΣ ...ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ!)
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ;
ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΔΟΓΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ;
"ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ" ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ .....ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ ; ; ; ;
ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ...Φ Ι Μ Ω Τ Ρ Ο ; ; ; ;




Πηγή:


http://scripta---manent.blogspot.com/2020/05/blog-post_524.html

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

1 σχόλιο:

  1. Ορισμένες φορές απορώ, οι καθολικοί πιστοί είναι Ηλίθιοι ή το παίζουν; Βλέπουν έναν Πάπα να μπλέκεται σε ένα σωρό θέματα, να τα απαριθμήσω πάλι. Ομοφιλοφιλία και παιδοφιλία στους ιερείς κληρικούς του καθολικισμού. Υπέρ των λαθρομεταναστών, υπέρ μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, υπέρ των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έχει εξεφτελίσει της καθολική εκκλησία με συχωροχάρτια με μηνύματα κινητού(SMS), με φιλοδωρήματα με POS όπως και η προτεστάντες. Ένας πραγματικός χριστιανός θα έπρεπε να τον αντιπαθεί σαν να είναι ο αντίχριστο. Και αυτοί εκεί, λες και έχουν στραβομάρα, είναι πραγματικά απίστευτο!
    Πήγε ο γονιός το παιδί του να το βαφτίσει σε καθολικός παπά. Ο γονιός έβλεπε τον παπά με το νεροπίστολο(ούτε κολυμπύθρα ούτε λάδι, ούτε σταυρούς). Για να πω και κάνα αστείο, αν έτρεμε το χαίρει του παπά και δεν έβρισκε στόχο το παιδί δεν θα βαφτίζονταν;(Θα του έκαναν ονοματοδοσία;)
    Μετά αναρρωτιούνται αν τους κάνουν(τους Καθολικούς και τους προτεστάντες) ΚΑΡΤΟΥΝ και ταινία κινουμένων σχεδίων. Οι γονείς που είδαν αυτή την κατάσταση, αντί να σηκωθούν να φύγουν και να πουν σε τρελό παπά δεν βαφτίζω το παιδί μου, κάθονται και χασκογελάνε με την γελοιοποίηση του μυστηρίου της Βάφτισης, λες και η βάφτιση ενός παιδιού με το όνομα του προστάτη αγίου του είναι κάτι σαν ένα παιδικό πάρτυ στενού οικογενειακού κύκλου.
    Μιλάμε για τον πλήρη ευτελισμό του μυστηρίου της βάφτισης, είναι ντροπή αυτό το πράγμα που βλέπουμε. Είμαι εναντίον της ονοματοδοσίας, το κάθε παιδί που βαφτίζεται χριστιανικά πρέπει να έχει τον προστάτη άγιο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!