Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ξέρει μέ ποιούς ἔχει νά κάνῃ, γι᾿αὐτό εἶναι τόσο θ ρ α σ ύ ς !



Ἐάν διαβάζατε,τά παραπάνω γραφέντα ἀπό τόν συγκεκριμένο,τί θά σκεφτόσαστε; 
Ναί, εἶμαι σίγουρη πώς σχεδόν ὅλοι σας θά λέγατε :
Ἔχει πολύ θρᾶσος ! 

Κῦττα ποιός μιλάει...!

Ἔ, λοιπόν ἐγώ μέσα ἀπό αὐτά τά γραφέντα ξέρετε τί διακρίνω; 
Ἕναν πολιτικάντη πού γνωρίζει πολύ καλῶς σέ ποιούς ἀπευθύνεται !

Ναί,ξέρει μέ ποιούς ἔχει νά κάνῃ,γι᾿αὐτό καί εἶναι τόσο θρασύς, εἶναι τόσο χοντρόπετσος, εἶναι τέτοιου μεγέθους πολιτικός ἀπατεών !

Ποῦ θαρρεῖτε ἔχουν σταθῇ καί ποντάρουν, ὅλοι αὐτοί οἱ πολιτικάντηδες τῆς μεταπολιτεύσεως, ἰδίως; 
Στό γεγονός πώς σᾶς γνωρίζουν πολύ καλῶς ! 

Καί ξέρετε γιατί σᾶς γνωρίζουν καί ἀπό τήν καλή καί ἀπό τήν ἀνάποδη;

Διότι,πολύ ἁπλῶς, αὐτοί σᾶς κατάντησαν, αὐτό ἀκριβως πού εἶστε...Εἶναι οἱ κατασκευστές σας. Καί ὅπως ἕνας κατασκευαστής γνωρίζει πολύ καλῶς τό κατασκεύασμά του ἔτσι κι᾿αὐτοί σᾶς γνωρίζουν ἄριστα ! ( Ε Δ Ω )

Πῶς ἀλλιῶς,αὐτός πού πρόδοσε τήν ἱστορική μας κληρονομιά, ἕνα κομμάτι ἀπό τήν ἴδια μας τήν Ἐθνική ὀντότητα,ἔχει τό ἀπύθμενο θρᾶσος νά κάνῃ λόγον γιά «πανστρατιά πρός ὑπεράσπισιν κάθε σπιθαμή τῆς Ἑλλάδος» ;


Ποιός εἶναι πρόεδρος τῆς ἐπιτροπῆς γιά τήν σύστασιν τοῦ κειμένου πού θα ὑπογράψουν Ἑλλάς καί Σκόπια γιά τήν σύνθετη ὀνομασία;
Ναί,ἕνας ἑβραῖος, ὁ γνωστός Ῥοζενστάϊν,
ἤ Ῥοζάκης !


Αὐτός πού τσάκισε στό ξύλο τούς Ἕλληνες πού πῆγαν ν᾿ἀντισταθοῦν στήν προδοσία.
Πού τούς γέμισε ληγμένα χημικά.

Πού χλεύαζε καί χαρακτήριζε ὡς ...«ναζιστές» τούς Ἕλληνες ὁποῖοι μετεῖχαν στά συλλαλητήρια κατά τῆς έσχάτης προδοσίας τῆς Μακεδονίας.

Αὐτός,κάνει λόγον γιά ὑπεράσπισιν «σπιθαμῆς» ἑλληνικοῦ ἐδάφους !


Οικογενειάρχες με μικρά παιδιά και άκακους ηλικιωμένους, αξιοπρεπείς Έλληνες δηλαδή, τσάκισαν στο Πισοδέρι τα σκουλήκια τής 'SEEBRIG' ...
Rosh Hashanah, μεγάλη ἑορτή γιά τούς ἑβραίους, μεγάλη βράβευσις γιά
 τόν Κοτζιᾶ !


Ἐσεῖς, τί ἄλλο φαντάζεστε πώς τόν κάνει τόσο πολύ θρασύ, πέραν τοῦ ὅτι γνωρίζει σέ ποιούς ἀπευθύνεται ; 

Γνωρίζει ἄριστα ! 

Καί τοῦ δίνει τό δικαίωμα αὐτό, τό 32% πού ἔλαβε τό κόμμα του,μετά τήν προδοσία τῆς Μακεδονίας, ὅπως καί τό ὅτι ἐξέλεξαν καί τόν ἴδιο γιά βουλευτή.


Ποιόν δείχνει τό δαχτυλάκι ; Μᾶλλον ὁ Τσαβούσογλού θά ξέρῃ...


Καταλάβατε γιατί λέει αὐτά πού λέει ; 

Γιατί, αὐτός ἀκριβῶς, μέ ὅσα ἔκανε καί ἀκόμη περισσότερα πού ἤθελε νά κάνῃ (βλέπε Ἀλβανία καί θέμα Τσαμουριᾶς ἤ τίς προσεγγίσεις μέ τήν τουρκιά) περιμένει καί εἶναι σχεδόν σίγουρος, πώς θά εἶναι καί πάλιν σέ ὑπουργικό θῶκο;

Ἀπορῶ,Ἕλληνες, πόσα πρέπει ἀκόμη νά σᾶς κάνουν γιά νά καταλάβετε ποῦ πρέπει νά τούς στείλετε; 

Καί βεβαίως αὐτό δέν θά εἶναι τό ἑλληνικό κοινοβούλιον...


Ξαναδιαβάζουμε καί ΑΥΤΟ 

Ἡ Πελασγική


"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Έχω μια ερώτηση. Έχουμε τόσους πολλούς ανθέλληνες πολιτικάντιδες. Που είναι οι πατριώτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφόσον είναι οι κατασκευαστές μας και μας γνωρίζουν τόσο καλά, γιατί το 80% των Ελλήνων είναι κατά των Πρεσπών; Γιατί... ξεχνά η αρθρογράφος, πως η αποχή ήταν κοντά στο 50%; Γιατί δεν αναφέρει, πως πλέον ψηφίζουν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες κυριώς αλβανικής καταγωγής, οπότε αυτό το 32% που πιστώνει στον Σύριζα είναι εντελώς πλασματικό; Επίσης, αφού αυτή είναι άποψή σας για τους συμπατριώτες σας, που συστηματικότατα λοιδορείτε τον τελευταίο καιρό, σε ποιόν ακριβώς απευθύνεσθε; Αυτοί είμαστε και αυτοί μας αξίζουν, λέτε και ξαναλέτε. Εφόσον αυτό πιστέυετε, πως είναι δυνατόν να μας καλείτε να ανατρέψουμε αυτούς με τους οποίους κατ'εσάς είμαστε ίδιοι; Πως μπορούμε να ανατρέψουμε τον... εαυτό μας;
    Μόνο συστημικοί αρθρογράφοι αποφέυγουν να αναφερθούν στην αποχή, γιατί θέλουν να εμφανίζουν το σύστημα που υπηρετούν ως δήθεν δημοκρατικό. Αυτό ακριβώς κάνει και η "Πελασγική" αλλά από άλλη αφετηρία. Το γεγονός πως ο Σύριζα έχασε τις εκλογές λόγω των Πρεσπών της διαφέυγει. Αν θυμάμαι καλά η αποχή ήταν 44% στις τελευταίες εκλογές. Ας υποθέσουμε για συντομία, πως ήταν 50%. Το 32% αυτομάτως γίνεται 16%, γιατί το μισό εκλογικό σώμα απορρίπτει συνολικά το πολιτικό σύστημα. Αν αθροίσουμε την αποχή με όσους προσήλθαν στις κάλπες και καταψήφισαν τον Σύριζα, μόνο το 16% των εκλογέων έχει θετική άποψη για το εν λόγω κόμμα. Άρα το 84% απέρριψε τον Σύριζα. Από αυτό το 16% δεν γνωρίζουμε πόσοι ακριβώς είναι παρανόμως "ελληνοποιημένοι" αλλοδαποί, πόσοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι που ψήφισαν Τσίπρα υπό τον φόβο της απόλυσης σε περίπτωση εκλογικής νίκης Μητσοτάκη, πόσοι ψήφισαν υπέρ Σύριζα επειδή τους διόρισε, και βεβαίως εάν τα αποτελέσματα που ανακοινώνονται είναι αληθή, μιάς και η γνωστών συμφερόντων Singular Logic δεν ελέγχεται από κανέναν. Επειδή η αρθρογράφος παραλείπει περιέργως πάρα πολλά άκρως ουσιώδη ζητήματα, η πολιτική της ανάλυση είναι από τα Λιντλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επαναλαμβάνω το ερώτημα μου. Που είναι οι πατριώτες; Τους προδότες τους είδαμε;
    Αν απαντήσω όσο μπορώ στο σχόλιο για την αποχή που ανέπτυξε ο 5:28.
    Η γνωστή καραμέλα-δικαιολογία όποιου χάνει στης εκλογές ή τον στόχο που είχε θέσει στης εκλογές που συμμετείχε είναι η εξής: Ο πρώτος βγήκε πρώτος αλλά δεν είναι αυτό το πραγματικό του ποσοστό αλλά με βάσει την αποχή είναι μικρότερο. Η αποχή δεν προσμετράτε, αυτό το γνώριζες από πριν μην μας το παίζεις εξαπατημένος. Προφανώς, όταν κάποιος ψηφίζει κάτι αντισυνταγματικό ή ανθελληνικό πρέπει να υπάρχει κάποιος μέσα στην βουλή για να το καταψηφίσει, άσχετα του τι θα γίνει στο τέλος(αν θα περάσει ή δεν θα περάσει το προς ψήφιση). Ο άλλος τρόπος να μην περάσει ένας αντισυνταγματικός ή ανθελληνικός νόμος είναι να μείνει ανενεργός ή να ακυρωθεί στην πράξη από τους πολίτες.
    Αν εσύ έχεις πολιτική πρακτική να μην ψηφίζεις ποτέ είναι σαν να ρίχνεις την μπάλα στην εξέδρα και να λες ότι πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από σένα. Και ρωτώ, το δικό σου κόμμα(που σε αντιπροσωπεύει σχετικά περισσότερο μέσα στην βουλή σε ποιο ακριβώς ποσοστό είναι στο 3,70% γιατί με βάση την δική σου θεωρία περί αναγωγής στην αποχή το 3,70% δεν είναι καν το 3% του συνόλου των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων(δηλαδή ποσοστό για κλάματα). Γι αυτό και εγώ ρωτώ που είναι οι πατριώτες με ψηφισμένη της συμφωνία των Πρεσπών να δώσουν το παρόν τους στην επόμενη σχηματισθείσα βουλή; Που είναι; Σκορποχώρι είναι ο πατριωτικός χώρος, από εδώ και από κει. Ο καλύτερος είναι ο μονόφθαλμος, από την παροιμία "στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος".
    Για το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, για το 32% που λες:Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ήταν 31,50% επί των ψηφισάντων, ποιος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε. Τουναντίον κέρδισε παρά την προδοσία του με τραγικά(ως προς τους συμπολίτες μου που ψηφίζουν) ασύλληπτο ποσοστό. Μόνο τη εξουσία έχασε, τίποτα άλλο. Σίγουρα ψηφίζουν και οι ελληνοποιηθέντες αλλά αυτό που ξεχνάτε όλοι να πείτε είναι ότι οι ελληνοποιήσεις δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Οι ελληνοποιήσεις γίνονται από το 1998 που ήρθαν οι Αλβανοί στην Ελλάδα(με το τραπεζικό σκάνδαλο των πυραμίδων και την πολιτική αστάθεια και φτώχεια που ακολούθησε). Τότε ο Αντώνη Σαμαράς ως υπουργός Εξωτερικών και ο Κάρολος Παπούλιας Ως ΠτΔ είχαν αφήσει τα σύνορα ανοιχτά. Από τότε και μετά δεν υπάρχει ούτε μια κυβέρνηση στην χώρα που να μην έκανε ελληνοποιήσεις(Κων/νος Μητσοτάκης,Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς, Τσίπρας, το ίδιο θα κάνει και Κυριάκος Μητσοτάκης). Και ερωτώ, εσύ που ξέρεις ότι έγιναν ελληνοποιήσεις(έγιναν), γιατί δεν πήγες στην κάλπη να ενισχύσεις τους Έλληνες πατριώτες, ώστε να εκπροσωπούνται στην βουλή;
    Τα ποσοστά της Singular Logic: Ξέρω τι λες, ότι είναι Εβραϊκών συμφερόντων κλπ κλπ. Μην νομίζεις ότι και παραποίηση αποτελεσμάτων να έκανε ότι τα ποσοστά θα ήταν πολύ διαφορετικά από αυτά που δημοσιεύτηκαν. Δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση το γεγονός ότι τελικά ούτε η Χρυσή Αυγή που έμεινε απέξω για λίγο 2,93% δεν ζήτησε επανακαταμέτρηση; Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση; Ζήτησε ο Κασιδιάρης επικοινωνιακά και δεν έπραξε παρά ελάχιστα. Ο αρχηγός του κόμματος ο Ν.Μιχαλολιάκος, που ήταν; Δεν ήθελε επανακαταμέτρηση; Αυτά είναι λάθη. Και περίμεναν όλοι οι πικραμένη μπας και φωνάξει η Κωνσταντοπούλου-Πλεύση Ελλευθερίας που έχασε την κρατική επιχορήγηση με το 1,46%, προσδοκώντας το χρυσοφόρο 1,5%.
    Αυτό είναι το πολιτικό σύστημα. Πολιτικαντισμός και κουτοπονηρία.
    Τι μου λες για Λίντς, δεν καταλαβαίνω. Του Σώρρα είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!