Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Νομική «θωράκιση» της ομοφυλοφιλίας στήν Γερμανία ! Καί ΠΡΟΣΤΙΜΑ!

Le virus LGBT s’étend

Στήν Γερμανία, οι "θεραπείες μεταστροφής", με στόχο να βοηθήσουν τους νέους να πολεμήσουν ενάντια σε αφύσικες τάσεις, θα απαγορευτούν για τους ανηλίκους από αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με απόφαση της 'Bundestag' (Βουλής) στις 7 Μαΐου. Στήν Γαλλία, η ίδια καταστολή εξελίσσεται σταθερά, με μια κοινοβουλευτική έκθεση που προορίζεται να γίνει μια ημέρα νόμος. Όμως ο νόμος που ψηφίστηκε στήν Γερμανία προχωρά ακόμη περισσότερο, χαρακτηρίζοντας ΠΑΡΑΝΟΜΗ (!) κάθε ...συμβουλή από γονείς, ή ψυχολόγους στους νέους να εγκαταλείψουν την ομοφυλοφιλία!

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας, ο Χριστιανοδημοκράτης Jens Spahn (CDU), ευθυγραμμίστηκε με την ιδεολογία των φύλων:
«Ο όρος θεραπεία είναι παραπλανητικός. Όπου δεν υπάρχει ασθένεια, δεν υπάρχει ανάγκη για θεραπεία. "
Η ενθάρρυνση ενός νέου ατόμου να αντιστρέψει μια έλξη προς ένα άτομο του ίδιου φύλου θα τιμωρείται σύντομα έως και ένα έτος φυλάκισης, ή πρόστιμο 30.000 ευρώ. 

Ακόμη και η συμβουλή, που ζητήθηκε από ένα νεαρό άτομο που θέλει να πολεμήσει ενάντια σε αυτές τις έλξεις, εξομοιώνεται με κακοποίηση από αυτόν που τήν δίνει. 

Ο γονέας, ο ψυχολόγος, αλλά και ο ιερέας, ή ο μοναχός που θα προσπαθήσει να διαφωτίσει τήν συνείδηση ​​αυτού του νεαρού θα παρανομήσει, και αυτό στο όνομα της «προστασίας της παιδικής ηλικίας» (sic).

Μια νίκη για το 'λόμπι' των ομοφυλόφιλων, που υπονομεύει όχι μόνο το φυσικό δίκαιο αλλά και το δικαίωμα των γονέων να μεγαλώνουν τα παιδιά τους, αλλά και την ελευθερία της θρησκείας, καθώς οι σχετικές προσευχές θεωρούνται «επικίνδυνες προσπάθειες» από το νόμο, όταν πρόκειται για «αντιστροφή μιας έλξης» προς ένα άτομο του ίδιου φύλου.



"Ιωάννης Καποδίστριας"

4 σχόλια:

  1. Δὲν θυμᾶμαι ποιὸς Ἅγιος εἶπε ὅτι, στὸν ἐρχόμενο πόλεμο, ὁ Ῥῆνος θὰ γεμίσῃ πτώματα σὲ τέτοιο βαθμὸ ποῦ σὲ κάποια σημεῖα του θὰ διασχίζεται βαδίζοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι έτσι σε λίγο θα αφαιρούν και την κηδεμονία από τους γονείς, όπως κάνει η ανώμαλη υπηρεσία παιδικής προστασίας Barnevernet στη Νορβηγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για να 'χουμε καλό 'ρώτημα: η ενθάρρυνση μικρών παιδιών στην ομοφυλοφιλία μέσα από μαθήματα που ξεκινούν από το νηπιαγωγείο, μέσα από εικόνες, ταινίες, παιχνίδια, κόμικς, μουσική κλπ δεν θα τιμωρείται; Μόνο ο γονιός και όποιος άλλος προσπαθήσει να αποθαρρύνει το παιδί από την ομοφυλοφιλία θα τιμωρείται; βρήκαν τρόπους να εισχωρήσουν βίαια στην οικογένεια και να τη διαλύσουν. Όμως, κάτι μου λέει ότι δεν θα προλάβουν να χαρούν και πολύ τα κατορθώματα της διαστροφής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει αυτό ίχνος δημοκρατίας μέσα του;;;

    Ιγνάτιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!