Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

GoldSwitzerland: Ζούμε μέσα στο ψέμμα – Χρειαζόμαστε μια πυρκαγιά που θα τα καταστρέψει όλα, σε οικονομίες και αγορές.....

GoldSwitzerland: Ζούμε μέσα στο ψέμα – Χρειαζόμαστε μια πυρκαγιά που θα τα καταστρέψει όλα σε οικονομίες και αγορές


Έχουμε ψεύτικα χρήματα, ψεύτικες αγορές, πλασματικές εταιρείες, zombie τράπεζες, ψεύτικα επιτόκια, ψεύτικο εισόδημα, ψεύτικες συντάξεις, ψεύτικη κοινωνική ασφάλιση, ψεύτικο πλούτο, ψεύτικες διασώσεις, ψεύτικα κτίρια, ψεύτικες διακοπές, ψεύτικα αυτοκίνητα κ.λπ. που δημιουργούν ψεύτικες ζωές για τους περισσότερους από εμάς ειδικά στήν Δύση.
Όλες αυτές οι ψεύτικες υλικές αξίες δημιούργησαν επίσης ψευδείς ηθικές και ηθικές αξίες.

Πολλοί θα πουν πώς μπορεί να είναι όλα ψεύτικα όταν μπορούμε να τα αγγίξουμε, να τα χρησιμοποιήσουμε ή να τα βιώσουμε;

Πολλά από αυτά τα πράγματα που θεωρήσαμε αληθινά θα αποδειχθούν μια ψευδαίσθηση.

Η ψευδαίσθηση ορίζεται ως «μια πράξη εξαπάτησης» ή «κάτι που παράγει μια ψευδή ή παραπλανητική ιδέα της πραγματικότητος. Και σε αυτό ακριβώς έχουμε εκτεθεί.

Ο κόσμος είχε εξαπατηθεί, αλλά όλοι πιστεύαμε ότι ήταν πραγματικότητα.

Χρειαζόμαστε μια πυρκαγιά που θα τα καταστρέψει όλα σε οικονομίες και αγορές αναφέρει με ένα ιδιαίτερα προκλητικό σχόλιο η GoldSwitzerland fund από την Ελβετία που αναλαμβάνει την διαχείριση χαρτοφυλακίων μόνο μεγάλων πελατών.

Υπάρχει μια αντίληψη στον κόσμο ότι τα πράγματα θα συνεχιστούν να λειτουργούν ως έχουν και ότι το Βαθύ Κράτος πρόκειται να μας ελέγξει όλους σε έναν ολοκληρωτικό κόσμο.

Αυτό που λίγοι συνειδητοποιούν είναι ότι το βαθύ κράτος θα χάσει τον έλεγχο.
Εξαρτώνται πλήρως από τον κόσμο στον οποίο μπορούν να ελέγχουν μέσω του χρέους και του ψεύτικου νομισματικού συστήματος που έχουν δημιουργήσει.

Επιτρέψτε μου να καταστήσω σαφές ότι αυτό το ψεύτικο σύστημα πρόκειται να υποστεί κραχ.
Θα ξεσπάσει μια κρίση χρέους που δεν θα έχει προηγούμενο.

Περιουσιακά στοιχεία που χρηματοδοτήθηκαν από το χρέος θα χάσουν επίσης το 90-100% της πραγματικής τους αξίας.

Τότε είναι που ο κόσμος θα ανακαλύψει ότι όλα αυτά τα πράγματα που πιστεύαμε ότι είχαν μια πραγματική αξία είναι πραγματικά άχρηστα.

Σε αυτό το σενάριο, αυτοί που ελέγχουν τα χρήματα θα έχουν χάσει τη δύναμή τους από τη στιγμή που το τυπογραφείο σταμάτησε να λειτουργεί και τα χρήματα έχασαν την αξία τους.

.....Διαβάστε ΕΔΩ

http://filosofia-erevna.blogspot.com/2020/05/goldswitzerland.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Στο σχέδιο του Θεού, δεν υπάρχει μόνο ένα κράχ, αλλά θα απαλλάξει ο Θεός την ανθρωπότητα ολόκληρη από τους ανθρώπους που αρνούνται πεισματικά να μετανοήσουν ειλικρινά μπροστά στον αληθινό Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!