Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ISIS: «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΕΤΑΞΑΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ» ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ! ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ «ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ»;


Ένα πολύ περίεργο περιστατικό, έλαβε χώρα στην Μυτιλήνη. 
Πιο συγκεκριμένα και όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στην περιοχή του Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη, ένα 23χρονο «ευθαπές προσφυγάκι» δρώντας από κοινού με δύο ακόμη «φουκαριάρικα προσφυγάκια»,αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, έσπρωξαν 17χρονο «προσφυγόπουλο» από ταράτσα (!!!) εγκαταλελειμμένου κτιρίου, ύψους περίπου μέτρων, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του τελευταίου από την πτώση του στο έδαφος. 

Η υπόθεση «μυρίζει» ISIS, καθώς σε βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει παλαιότερα, μασκοφόροι του ISIS πετούσαν από τις ταράτσες ψηλών κτιρίων τους καταδικασθέντες για ομοφυλοφιλία. 

Λέτε να πρόκειται για τέτοια περίπτωση;


"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Αυτά να τα βλέπουν προς παραδειγματισμό οι ελληνικές λούγκρες,που το μόνο που δεν έγραψαν ήταν το ανοίξαμε και σας περιμένουμε.Η ίδια τύχη τους περιμένει,όταν τα μαυρίδια γίνουν πλειοψηφία στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός ξέρει τι θα του έκαναν πριν τον πετάξουν. Αυτοί είναι κτήνη. Θέλουν καθάρισμα με συνοπτικές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!