Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Χμ....Μά τί λέει εδώ το «ΒΗΜΑ»…Συνάντηση το 2018 Μητσοτάκη με τον πλέον ΚΡΟΙΣΟ τούρκο & ιδιοκτήτη 51% της κρατικής τουρκικής εταιρείας πετρελαίου.;;



Αντιγράφουμε από τήν στήλη «ΒΗΜΑτοδότης» της 06/06/2018 …



«Ο μυστηριώδης κύριος με το καπελάκι (τύπου Παναμά), με μπλε (παρά την ηλικία του – είναι 83 ετών) γυαλιά με καθρέφτες, με καλοκαιρινό λινό γαλάζιο σακάκι και με πορτοκαλί ασορτί ποσέ και γραβάτα που έφθασε το πρωί της Τετάρτης στη Βουλή με ένα θηριώδες 'τζιπ' (και ένα δεύτερο συνοδευτικό) δεν ήταν άλλος από τον πλουσιότερο τούρκο επιχειρηματία. 
FPA Annual Dinner - Rahmi M. Koç - YouTube

Πήγε στην Βουλή για να συναντήσει έναν και μόνον πολιτικό.


Τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον περίμενε στο πολιτικό του γραφείο στη Βουλή, λίγο προτού αναχωρήσει για τη σύνοδο του ΕΛΚ στο Μόναχο, όπου θα συναντούσε και τη Μέρκελ.



Ο Ραχμί Κοτς (φωτογραφία), ο οποίος διευθύνει τον όμιλο Koc Group (συμπεριλαμβάνεται στο κλαμπ των 50 πιο ισχυρών του πλανήτη), με περιουσία ύψους 10 δισ. δολαρίων, είδε τον κ. Μητσοτάκη, αλλά τι συζητήθηκε ανάμεσά τους δεν γνωστοποιήθηκε, τουλάχιστον ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, ενώ η συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον τούρκο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία δεν ανακοινώθηκε καν. 

Mustafa Rahmi Koc

Τι ήθελε όμως τον κ. Μητσοτάκη ο τούρκος πολυ-δισεκατομμυριούχος; 

Μαθαίνω ότι ο κ. Κοτς γνώριζε πολύ καλά τον πατέρα του προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και ήθελε να συζητήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα επενδυτικά του σχέδια, αφού εμφανίζεται να αγοράζει μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτων. 

Kılıçdaroğlu'ndan Rahmi Koç'a taziye ziyareti
Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ
ΑΡΧΗΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜ.ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΤΟΥ ΚΙΛΙΤΖΑΡΟΓΛΟΥ.

Να σημειώσω εδώ ότι ο όμιλος Koc εξαγόρασε το 2005 από κοινού με τη Shell το 51% της κρατικής τουρκικής εταιρείας πετρελαίου, αντί 4 δισ. ευρώ.

Rahmi Koç'un sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama geldi ...

Πηγή

https://olympia.gr/2020/07/27/vima-2018-synantisi-mitsotaki-koc/

=====================

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Αληθεύει ότι (κατά πολλά δημοσιεύματα του  τουρκικού τύπου), ο συγκεκριμένος μεγιστάνας της γείτονος, ο Ραχμί Κότς είναι  εβραϊκής καταγωγής;

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Μύτη γαμψή,. Μύτη κορακιού...
    Αδύνατος, κομψός, φαίνεται για 60αρης..., Εβραίος...
    Άραγε τι πίνει?
    Γνωρίζουμε πολλούς τετοιους πχ Ομπάμια, Κλίντονες, βλακοκοόλης, μαναδελφη, χαζογαπ.. και βάλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!