Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Ο Λ Ο Ι οι αριστεράντζες "μάχονται" γιά τόν ...Πακιστανό "πρόεδρο" !!!!


ΕΝΑΣ ΚΙ ...ΕΝΑΣ!
ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ
ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΟΥ-"ΠΡΟΕΔΡΟΥ"......

Μεγάλη εκδήλωση «συμπαράστασης και αλληλεγγύης» στον Πακιστανό "πρόεδρο" (των εν Ελλάδι αναρίθμητων ομοεθνών του) Τζαβέντ Ασλάμ, (μέ τά ευάριθμα εντάλματα συλλήψεώς του, της 'Ιντερπόλ' υπό ΠΟΛΥΕΤΗ εκκρεμότητα!) έκαναν τα συντρόφια της αριστεράς – και της… προόδου! - στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ!
Οι Πακιστανοί στις 17 Νοέμβρη φώναζαν στο σύνταγμα...«Open The ...

Βλέπετε, πλησιάζει η ώρα της κρίσεως για το αίτημα του λεγάμενου για την χορήγηση πολιτικού ασύλου στο Ελλαδιστάν (η εξέταση της αίτησης θα γίνει στις 4 Αυγούστου).

Μεταξύ των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» ήταν η κυρά-Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο κατήγορος στη δίκη της 'Χ.Α.' Θανάσης Καμπαγιάννης, ο διαβόητος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡ-CIA, o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αρβανίτης, η Θεανώ Φωτίου, Γ. Ψυχογιός και Θ. Δρίτσας, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η Μαρία Σκορδαλή (ΚΚΕ) και άλλα… λουλούδια του αριστερισμού!

Πάντως, πιστεύουμε πως μάταιος είναι ο κόπος των αριστεριστών συμμοριτών, διότι «έχουν γνώση οι φύλακες» της ...«εθνικοφροσύνης» και θα δώσουν άσυλο στον Πακιστανό εκλεκτό τους!

Ρατσιστική σύλληψη του Τζαβέντ Ασλάμ σε μπλόκο της ομάδας ΔΙΑΣ ...


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Τούρκοι-Πακιστανοί-και γυφτοσυριζαίοι, την ίδια μπόχα αναδίδουν,αυτή της απλυσιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα εχει ενταλμα συληψεις απο ιντερπολ και δεν τον εχουν πιασει;ακομα;, υποπτο!.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!