Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ! Α Π Ο Β Α Σ Η; Αντιδράσεις για την κατάπλευση του αμερικανικού μεταγωγού «ENDURANCE» στο λιμάνι της Αλεξανδρουπόλεως.....


Το αμερικάνικο φορτηγό πλοίο «Endurance»



Αντιδράσεις προκαλεί η νέα  α π ό β α σ η  αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στο λιμάνι της Αλεξανδρουπόλεως. 
Χθες, έδεσε στον λιμένα το αμερικανικό μεταγωγικό «ENDURANCE» που κουβαλά ελικόπτερα και οχήματα του αμερικανικού στρατού, τα οποία θα προωθηθούν σιδηροδρομικώς στήν Βαλκανική, για τις ανάγκες της ΝΑΤΟϊκής άσκησης «ATLANTIC RESOLVE 2020».



Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ
ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ
(ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΜΑΝ ΤΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ)
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ "ΕΥΦΥΗΣ"
(ΚΑΙ) ΛΟΓΩ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΟΣ....


Ενώ η Ελλάδα βρίσκεται σε συναγερμό εξαιτίας της κλιμακούμενης προκλητικότητας και επιθετικότητας της Τουρκίας στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο με την έκδοση Navtex, το Στέιτ Ντιπάρμεντ ως άλλος Πόντιος Πιλάτος «νίπτει τας χείρας του» μιλώντας για «αμφισβητούμενα νερά».


Την ίδια ώρα, στα νερά του Αιγαίου κατέπλεε και έδεσε χθες το μεσημέρι στο Λιμάνι της Αλεξανδρουπόλεως ένα τεράστιο αμερικανικό πλοίο, μήκους  2 6 4  μέτρων, το μεταγωγικό «ENDURANCE», στο εσωτερικό του οποίου βρίσκονται ελικόπτερα και άλλα οχήματα, αλλά και υλικό του αμερικανικού στρατού τα οποία και θα συμμετάσχουν στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση «ATLANTIC RESOLVE» που θα πραγματοποιηθεί σε βαλκανικές χώρες.



Οι Αμερικανοί, μετά τήν Σούδα όπου έχουν δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες βάσεις τους στον κόσμο, κατάφεραν (...) τον περασμένο Δεκέμβριο με την υπογραφή της Αμυντικής Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ να πάρουν κάτι παραπάνω, το λιμάνι της Αλεξανδρουπόλεως...

USNS YUMA TEPF8 - IMO 9677569 - ShipSpotting.com - Ship Photos and ...


USNS Yuma (EPF-8) | Modern weapons
ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ KAI MONTEΡΝΟ 'USS YUMA'....



"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!