Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Βουλγαρία: Οι μάσκες ΔΕΝ θα είναι υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ έ ς, σε αίθουσες διδασκαλίας και γυμναστήρια! ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; Σίγουρα;

Bulgaria's Education Minister Valchev: This School Year Will be Difficult  for Everyone, Especially for First Graders - Novinite.com - Sofia News  Agency

Και η Βουλγαρία είναι στό ΝΑΤΟ και η Βουλγαρία παίρνει «γραμμή» από την Ούρσουλα, αλλά ο Υπουργός Παιδείας Κράσιμιρ Βάλτσεφ, είπε ότι «οι μάσκες ΔΕΝ θα είναι υποχρεωτικές σε αίθουσες διδασκαλίας και γυμναστήρια»
Π ρ ο φ α ν ώ ς  δεν είναι της ...Λέσχης 'Μπίλντερμπεργκ'. 
File:Flag of Bulgaria (with coat of arms).svg - Wikimedia Commons

«Οι μαθητές μπορούν να φορέσουν μάσκα, αλλά δεν θα είναι υποχρεωτική. 

Μπορούν να τις βγάλουν. 

Ειδικά, στις τουαλέτες θα πρέπει να φορούν μάσκα. 

Τα σχολεία θα έχουν εφεδρικές μάσκες. 

Bulgaria, Sofia | OLX Group

Οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που εργάζονται μόνο με μία τάξη δεν θα χρειάζεται να φορούν μάσκα, αλλά οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται με διαφορετικές τάξεις θα πρέπει πιθανότατα να το κάνουν. 

Υποχρεωτικά θα είναι τα μέτρα υγιεινής, που σχετίζονται με την απολύμανση, το πλύσιμο των χεριών, την παροχή ζεστού νερού και σαπουνιού σε κάθε σχολείο».
Είπε ο Βούλγαρος υπουργός!

(ΕΝΩ ΕΔΩ; Ε;)


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. ΓΑΚΗΣ ΔΗΜ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Εμβόλιο ΕΦΙΑΛΤΗΣ αν πειράξουν το RNA

    https://www.youtube.com/watch?v=yE982LGYOkA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο δούλοι "πολιτικοί" ή μάλλον ξεπωλητικοί από τους εδώ, δύσκολα να βρεθούν στον πλανήτη. Σε αγαστή συνεργασία με το εφοπληστρικό κεφάλαιο και άλλες πειθήνιες μαριονέτες της νέας τάξης, το μέλλον για την Ελλάδα φαντάζει δυστοπικό. Επικεφαλής της επιτροπής για το '21 βάλανε μία κάργα που ο εφοπ-ληστής σύζυγός της πουλάει πλωτά τρυπάνια στα κτήνη της ανατολής... Οσο πιο προδοτικά και δωσιλογικά συμπεριφέρεται κάποιος στη μπανανία τόσο πιο ψηλά τον ανεβάζουν τα ανθελληνικά κέντρα στα αξιώματα.Με την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα προνήπια ετοιμάζουν μία νέα - με το βαμβάκι και το πανί - γενοκτονία. Τους μαυριδερούς τους έχουν ετοιμους για την αντικατάστασή μας στην άλλη πλευρά του αιγαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!