Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Τρέλλα! Α π ο β ο λ ή και ...α π ο υ σ ί α (!!!) στούς μαθητές χωρίς μάσκα !.....


Κεραμέως: Απουσία θα παίρνουν οι μαθητές χωρίς μάσκα - XanthiNea.gr | Ξάνθη  Νέα | Ειδήσεις για Ξάνθη


Θα μας τρελλάνει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως! 

Αν είναι δυνατόν, θα υποχρεώσει ακόμη και τα νήπια από 4 ετων να φοράνε μάσκα και ολοι οι μαθητές πρέπει να είναι μασκοφόροι στα σχολεία και μετά στα φροντιστήρια.
Πρώτα έπρεπε να αφορίσει το καπιτα-υλιστικό καθεστώς και μετά τη Βουλή και  όσους Έλληνες την ψήφισαν – Γεώργιος Ευαγγελάτος


Και εύλογα διερωτάται κανείς πόσο μπορούν τα παιδιά να είναι με μια μασκα πάνω από 10 ώρες καθημερινά που αυτή - σε αντίθεση με όσα λένε οι διάφοροι ειδικοί (κατ’αμοιβή βεβαίως - βεβαίως…) - δυσχεραίνει πολύ την αναπνοή και είναι ανυπόφορη ακόμη και η ομιλία με την ζέστη που επικρατεί αυτόν τον καιρό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο: 

«Η χρήση της μάσκας είναι ασφαλής και εκτός από ασφαλής είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, μια ασπίδα που προστατεύει τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς. 

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει γονιός που θα στείλει το παιδί του σχολείο χωρίς μάσκα. 

Στο σχολείο πρέπει να φορούν όλοι μάσκα. 

Αν κάποιος δεν φοράει μάσκα δεν μπορεί να συμμετέχει στις δραστηριότητες του σχολείου. 

Θα υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες. 

Δεν θα μπορεί να συμμετέχει μαθητής στην τάξη χωρίς μάσκα. 

Μιλάμε για την προστασία της δημόσιας υγείας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Όπως είναι υποχρεωτικό να φοράμε την μάσκα στα μέσα μεταφοράς το ίδιο ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς. Δεν θα μπορεί κανείς να μην φοράει μάσκα στο σχολείο».

Ειδικά για τους μαθητές, η κα Κεραμέως είπε ότι όποιος μαθητής δεν φοράει μάσκα θα παίρνει απουσία.

Υποχρεωτική από ...τεσσάρων ετών η μάσκα!

Σχετικά με το ποιοι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα, η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι από τις μικρές ηλικίες, από 4 ετών και από το προνήπιο, θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Τόνισε μάλιστα, ότι έχει αποδειχθεί ότι τα πολύ μικρά παιδιά είναι πιο προσαρμοστικά.

«Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση για τη σωστή χρήση της μάσκας».

Προέτρεψε για ακόμα μια φορά τους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ολοήμερο σχολείο, προκειμένου να μην περνούν πολλές ώρες με τις πιο ευάλωτες ομάδες, όπως είναι οι ...παππούδες και οι γιαγιάδες.

https://crashonline.gr/epikairotita/1469862/trela-apovoli-kai-apousia-stous-mathites-choris-maska-deite-ta-paraloga-pou-eipe-i-kerameos-vid/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

7 σχόλια:

  1. Κακό χρόνο να έχουν αυτοί και τα παιδιά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανακοίνωσαν Δομή για ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ νέων- μαθητών με Κορωνοιό!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=3jIhWtE1Vtw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήττα Καμερέως-Μπίλντερμπεργκ στην περίπτωση που οι Έλληνες αποφασίσουν να προστατέυσουν ό,τι πολυτιμότερο έχουν. Αν δεν οι μανάδες δεν υπερασπιστούν ούτε τα ίδια τα παιδιά τους, έχουμε πάψει να υπάρχουμε ως έθνος και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bιβλιο με τίτλο : λέσχη Bilderberg , αυτοί κυβερνουν τον κόσμο , των εκδόσεων Mπιμπης , Θεσσαλονίκη . To έγραψε ο Tασσος Δαρβερης από κοινού με τον Thomas Felix . Tο περιεχόμενο του είναι ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο με διαχρονική α ξ ι α . Bιβλιο για την ι δ ι α Σ α τ α ν ι κ η Oμηγυρη με τίτλο : Oι δάσκαλοι του κόσμου βρίσκονται σ' επιφυλακή . Tο
      έγραψε η ειδική σ' αυτά τα θέματα Kristin Martin .

      Διαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aναγνωστες και αναγνώστριες του άρθρου , σε βιβλίο με τίτλο : ο τελευταίος παγκόσμιος δικτάτωρ , των εκδόσεων Mπιμπης , Θεσσαλονίκη , ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι στην Aμερικη δ ρ ο υ ν ομάδες π ρ α κ τ ο ρ ω ν A λ λ α γ η ς - ο π ω ς αποκαλούνται - οι οποίοι ε π ι χ ε ι ρ ο υ ν τη χ ε ι ρ α γ ω γ η σ η των μαθητων και μαθητριων , ο υ τ ω ς ω σ τ ε να μ ε τ α τ ρ α π ο υ ν σε π ε ι θ η ν ι α O ρ γ α ν α του κινήματος της νέας εποχης . Aυτα είναι τα Σ χ ε δ ι α τ ο υ ς , ο μ ω ς οι Σ κ ο τ ε ι ν ο ι και A π α ν θ ρ ω π ο ι Σ χ ε δ ι α σ μ ο ι τ ο υ ς , θα πάνε X α μ ε ν ο ι , ο π ω ς και οι Ι δ ι ο ι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σεβαστε διαχειριστα του site , είναι σ ω σ τ ο τ ε ρ ο ν' αναγράφεται : υπουργός A παιδείας N. Kεραμεως , με A στερητικό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!