Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΣΤΟ Ο,ΤΙ ΙΕΡΟΤΕΡΟ - Θέλουν να μετατραπούμε ταυτοχρόνως σε ένα πλανήτη π ε ι ρ α μ α τ ό ζ ω ω ν, έρμαια στα χέρια π ρ α κ τ ό ρ ω ν του ΣΚΟΤΟΥΣ……(βιντεο)


ΔΕΙΤΕ  Ε Δ Ω 

Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε !!!!



http://nikosxeiladakis.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%87%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%84%ce%b9-%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc/





"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

7 σχόλια:

  1. ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ
    ΔΥΣΤΗΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια άκουγα και διάβαζα για τη νέα τάξη πραγμάτων καιρός να αρχίσω να τη ζω κιόλας. Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν οι αμνοι από τα ερίφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ (30-08-2020)

    https://www.youtube.com/watch?v=QCHnyE4ZHW4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ - Ενώστε τις κουκίδες για να δείτε το σχέδιο. Μέσα από την ελεύθερη βούληση μας θα τους ανήκουμε νόμιμα και θα έχουν οποιαδήποτε άμεση ισχύ πάνω μας ... όποτε θέλουν και για όσο θέλουν ... Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμη ή δε θέλουν να καταλάβουν μιλάμε για την α π ό λ υ τ η εθελοντική σκλαβιά που θα περνάει κιόλας από γενιά σε γενιά σε πλανητικό επίπεδο. Δηλαδή η υποτακτική ηλιθιότητα μας που θα μας καταστήσει γ ε ν ε τ ι κ ά τροποποιημένη ιδιοκτησία κάποιων θα έχει άμεση επίπτωση και στους απογόνους μας.Καλώς ή κακώς έχει και ο αναγνώστης σ υ μ μ ε τ ο χ ή στην επιτάχυνση ή την οριστική ακύρωση της κατάστασης...
    ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.. ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

    https://anatropitora.blogspot.com/2020/08/blog-post_36.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!