Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Mr. V (67η) - ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ, Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ;


photoset gif film mine Natalie Portman filmset Hugo Weaving V For Vendetta  | V for vendetta, Vendetta, V for vendetta film








Τὸ «Μένουμε Ἀσφαλεῖς», οἱ «ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ» τὸ διαβάζουμε «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ»!

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
Ἀφιέρωσε 1 λεπτὸ καὶ συμπλήρωσε ΤΩΡΑ τὴν αἴτησι, τὴν ὁποία θὰ βρῆς στὴν ἱστοσελίδα μας
https://ethnikoiphylakes.org/eggrafi-melous/
ἢ ἐκτύπωσέ την καὶ ἀπόστειλέ την ταχυδρομικῶς στὴν διεύθυνσιν

Πρός: Ἐθνικοὺς Φύλακες
Τ.Θ. 67250,
Τ.Κ. 15102, Μελίσσια Ἀττικῆς

Τὰ στοιχεῖα σου θὰ εἶναι ἄκρως ἐμπιστευτικά!
Μετὰ τὴν ἐπεξεργασία τῆς αἰτήσεώς σου καὶ ἀναλόγως ἡλικίας καὶ προσόντων, θὰ σὲ ἐντάξουμε σὲ δράσεις, τὶς ὁποῖες ἑτοιμάζουμε γιὰ ὁλόκληρη τὴν Ἐπικράτεια καὶ τὴν Ὁμογένεια.
Ἡ συμμετοχή σου εἶναι ἀπαραίτητη καὶ ἐπιβεβλημένη!
Σὲ περιμένουμε!


Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευσις τῆς ἐκπομπῆς μὲ τὴν προϋπόθεσιν ὅτι θὰ ἀναφέρεται ρητῶς ἡ πηγή.


'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'

9 σχόλια:

  1. Η εναλλακτική ενημέρωση στα καλύτερα της !!

    Παρασκήνιο, ιστορία, ειδήσεις που συνήθως δεν κοσμούν τα βοθροκάναλα και την πλειοψηφία των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων μαζικής εξαπάτησης. Ενημέρωση για "ψαγμένους" και αχόρταγους για την αλήθεια όσο πικρή και στενάχωρη να είναι. Για όσους τελικά πιστεύουν και αποδέχονται πως :

    «Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.»


    Α) Ειδήσεις


    1) Καταγγελία (οδηγός επιβίωσης) 20χρονης ταξιδιώτριας από Θεσσαλονίκη στην Πάφο που αντιμετώπισε τη κοροϊδία, την ντροπή της εποχής μας και αποδείχθηκε ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ ! (01:50)

    2) ΑΟΖ Ελλάδας – Αιγύπτου. Η προδοσία - παράδοση του Αιγαίου και η εξάλειψη του Καστελόριζου... (16:28)

    3) Η οικονομική καταστροφή του Πόρου Αττικής… (22:31)

    4) Ο πρόεδρος της Γκάνα καταγγέλλει την σκόπιμη διάλυση των εθνικών οικονομιών... (24:01)

    5) Όποιος αμφισβητεί τον κοροϊδοιό διατρέχει κίνδυνο σύλληψης… Μη φοβάστε, υπάρχει λύση !! (25:38)

    6) Η επέτειος της 4η Αυγούστου 1936 ... (26:20)

    7) Δημόσιες καταγγελίες του προέδρου της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο περί δωροδοκίας ηγετών κρατών για να κλειδώσουν τη χώρα τους και να καταστρέψουν τις εθνικές οικονομίες !! ( Η προτελευταία πρόβα της νέας τάξης πριν μας παρουσιάσουν την ... παγκόσμια διακυβέρνηση) (27:51)

    8) Σύσσωμη η αμερικάνικη πρεσβεία στη τουρκία επισκέφτηκε την Αγία Σοφία για να καμαρώσουν την … μετατροπή της σε τζαμί ! (30:28)

    9) Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος αρχηγός της ΜΙ6 ( βρετανική μυστική υπηρεσία εξωτερικού ) ο οποίος τυγχάνει να είναι και τουρκομαθής …(31:33)

    10) “Έφυγε” ο Άλαν Πάρκερ, ο σκηνοθέτης του “Εξπρές του Μεσονυχτίου”. Για χρόνια δεν προβάλλονταν η ταινία στην Ελλάδα...(33:16)

    11) Η Γερμανία σε έξι μήνες ( 01/2020 - 06/2020 ) προέβη σε αγορά σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα συνολικού βάρους 83,5 τόνων !! 100% αύξηση σε σχέση με τη περσινή χρονιά... (34:45)

    12) Στις 28/08/2003 ξεπούλησε (δώρισε) 20 τόνους χρυσό ο Ααρόν Αβουρί ( κώστας σημίτης ) και ο Νικόλαος γκαργκάνας ( ο τότε διοικητής της Τράπεζας της “Ελλάδας” ) (35:56)

    13) Διαδήλωση 800.000 Γερμανών πολιτών στο Βερολίνο κατά του ψευδοιού ΔΙΧΩΣ ΜΑΣΚΕΣ (36:51)

    14) Ο Ρόμπερτ, αδερφός του Ντόναλτ Τραμπ, δήλωσε πως πίσω από τον ιό είναι το ίδρυμα “Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς” και προανήγγειλε την προφυλάκισή τους για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας…(37:23)

    15) Συναυλία στις 25/07 ( μια ημέρα μετά τη πρώτη ισλαμική προσευχή εντός της Αγίας Σοφίας ) στο Πήλιο Μαγνησίας σε ήχους... οθωμανικής μουσικής υπό την αιγίδα και χρηματοδότηση του “ελληνικού” υπουργείου πολιτισμού !! (38:35)

    16) Θερμή συμπαράσταση στην απόφαση ερντογάν έσπευσε να δώσει ο Παλαιστίνιος ηγέτης Μαχμούντ Αμπάς …!! (40:52)

    17) Η “Αγία Σοφιά”, το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Α.Ε.Κ στην Ν. Φιλαδέλφεια, θα μετονομαστεί σε “ΟΠΑΠ Αρένα” !! (41:35)

    18) Ενόχληση των τούρκων για τη μεγάλη αποβίβαση Αμερικάνικων στρατιωτικών δυνάμεων στον λιμένα της Αλεξανδρουπόλεως … (43:33)

    19) Επιστολή του Σωτήρη Τζούμα στον “πρωθυπουργό” της Ελλάδος περί της επιστροφής των θησαυρών και λοιπών κειμηλίων της Ιεράς Μονής Παναγίας Εικοσιφοινίσσης μετά την υφαρπαγή τους ( Μεγάλη Δευτέρα 27 Μαρτίου 1917 ) κατά τη Β’ βουλγάρικη κατοχή της Ανατολικής Μακεδονίας ( 1916-1918 )… (44:27)

    20) Διαδήλωση - διαμαρτυρία των Πόντιων της Ροδόπης σε συνεργασία με την πρωτοβουλία πολιτών και πατριωτικές κινήσεις του ιδίου Νομού την ημέρα της βεβήλωσης της Αγίας Σοφίας. Αποτροπή προ του προξενείου... (24/7/2020) (46:15)


    Β) Ευχαριστίες συμπαραστατών, ομοϊδεατών… (1:04:19)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστοῦμε θερμῶς γιὰ τὴν πολύτιμη προσφορά σας!

      Διαγραφή
    2. Εμείς σας ευχαριστούμε για την ανοχή, την υπομονή, το βήμα και την καλοπροαίρετη διάθεση να μας επιτρέπετε να συνοδοιπορούμε στο δύσβατο και αγκαθώδη δρόμο προς την Ελευθερία...
      Είναι χαρά και τιμή μας να αποδελτιώνουμε τόσο αξιόλογες και διαφωτιστικές εκπομπές.
      Με την δύναμη του Θεού, θα επιχειρήσουμε συντόμως όπως ξεκινήσουμε την μετάφραση των εκπομπών εις την βαρβαρικήν (αγγλικά) ώστε να φτάσουν στα πέρατα της Οικουμένης.

      Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


      Διαγραφή
  2. Γ) Εθνικοί Φύλακες


    1) Προσφορά αίματος σε καρκινοπαθή συμπατριώτη μας (Κωδικός Αιμοδοσίας Εθνικών Φυλάκων 15059) (47:18)

    2) Στο Ασκληπιείο της Βούλας διαπιστώθηκε προσπάθεια αποτροπής πίστωσης φιάλης αίματος προς τους Εθνικούς Φύλακες...(47:59)

    3) Συνεργασία των Εθνικών Φυλακών με τη γνωστή αμερικάνικη ιστοσελίδα https://beforeitsnews.com (49:05)

    4) Έναρξη αλληλογραφίας με τον πρόεδρο της Αμερικής και τον πρόεδρο της Ρωσίας !! (49:35)

    5) Εθνικό Ταμείου Ελληνισμού, Ταμείο Εθνικής Αμύνης και Ταμείο Εθνικής Παιδείας (50:32)

    6) Πρόταση δημιουργίας τηλεπαιγνίου ερωτήσεων με ιστορικά και εθνικά θέματα (51:12)

    7) Κάνε την εγγραφή σου ΣΗΜΕΡΑ (53:28)


    Δ) Ερωτήσεις εκπομπής :


    1) Γιατί η UNESCO κωφεύει για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί ; Ποια η σχέση του Κατάρ με τον συγκεκριμένο οργανισμό ; (53:58)

    2) Διακομματική “κυνοβουλευτική” επιτροπή για τη ανάπτυξη – παράδοση ( ; ) της Θράκη μας. Ποια βλαστάρια του πολιτικού “μας” κόσμου απαρτίζουν την συγκεκριμένη επιτροπή ; (56:00)

    3) Ποια χώρα αποφάσισε, και μάλιστα με δικαστική απόφαση, να μετατρέψει μεγάλο και παλαιό τζαμί της ; Ερώτηση προς “ πρωθυπουργό ” Ελλάδας και υπουργό (α)παιδείας… (1:01:42)

    4) Ποια σημαντική εξέλιξη που αφορά την πολύπαθη Ελληνική Ομογένεια μας στις ΗΠΑ προκαλεί τεράστια ερωτηματικά και λύπη ; Είναι ενημερωμένη η Ομογένεια μας ; (1:05:46)

    5) Μπορούμε να απαριθμήσουμε ποια τα αδιάσειστα επιχειρήματα κατά της κατασκευής του τζαμιού στο Βοτανικό, πόσο μάλλον της ολέθριας λειτουργίας του, τα οποία όμως υποκριτικότατα προσπερνά όχι μόνο η παρούσα αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση (τ)σύριζα ; (1:09:37)

    6) Ποιο είναι το νέο δώρο της υπουργού ( α )παιδείας προς τους μουσουλμάνους της χώρας μας μετά από το 1.000.000 € προς το τζαμί του Βοτανικού ; (1:14:53)


    Ε) Απόφθεγμα εκπομπής


    “Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον”

    Αμφιβόλου πατρότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος φίλος επιθυμεί, μπορεί επίσης να παρακολουθήσει την εκπομπή στο κανάλι "ΑΦΥΠΝΙΣΗ" του Brighteon

    https://www.brighteon.com/channels/georgiosomakedon

    και δη στο σύνδεσμο https://www.brighteon.com/cef0680b-ac2e-4cae-9814-399294b83375

    Στο παραπάνω κανάλι προστίθενται καθημερινώς αποδελτιώσεις από προηγούμενες εκπομπές της δημοφιλούς σειράς "Mr V" καθώς και παλαιοτέρων εκπομπών της Οδύσσειας TV. Πρώτος στόχος μας είναι να άρουμε τους περιορισμούς του Brighteon και να ανεβάσουμε ΟΛΕΣ τις εκπομπές του αγαπημένου μας σταθμού.

    Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΘΕΡΜΑ για την υποστήριξη και την συμμετοχή σας. Η αγάπη σας μας δίνει κουράγιο να συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά και αποφασιστικά.


    Γεώργιος ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILLIPOS ΜΕ ΤΑ 6400 ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ
    https://www.youtube.com/user/megasfilippos/videos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΩΝ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ "Mr V". ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΣΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ-ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΟΚΕΙΠΤΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΟΣΑ "ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ.

    ΠΟΛΛΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ Brighteon ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΩ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΧΡΗΖΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ!!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!