Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Πρώτος , Δεύτερος καί ΤΡΙΤΟΣ Παγκόσμιος Πόλεμος , σ χ ε δ ι α σ μ έ ν ο ι από τό ....1871 ! ! !

 



-Πώς μπορούσε να γνωρίζει ο (ανωτέρω εικονιζόμενος υψηλόβαθμος τέκτων) Albert Pike, αυτά που έγραψε το 1871 ... και τα βρήκα σε ένα βιβλίο του 1955 ... όταν αυτά που λέει αφορούν το σήμερα;





"Θα προωθήσουμε τρείς πολέμους που θα εμπλέκουν ολόκληρο τον κόσμο.

Ο πρώτος από αυτούς θα μας επέτρεπε να ανατρέψουμε την δύναμη των Τσάρων στην Ρωσία και να μετατρέψουμε αυτήν την χώρα στο φρούριο του αθεϊσμού κομμουνισμού που είναι απαραίτητη ως ελεγχόμενη αντιπολίτευση και αντίθεση της δυτικής κοινωνίας. 

Οι Illuminati "agentur" (πράκτορες) μεταξύ της βρετανικής και της γερμανικής αυτοκρατορίας θα χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν αυτόν τον πόλεμο, καθώς και τον αγώνα μεταξύ του Παν-Γερμανισμού και του Παν-Σλαβισμού. 

Ένας κόσμος που εξαντλείται μετά τον πόλεμο δεν θα παρεμβαίνει στην διαδικασία οικοδόμησης της «νέας Ρωσίας» και την εγκαθίδρυση του κομμουνισμού, που θα χρησιμοποιηθεί για την καταστροφή άλλων κυβερνήσεων και την αποδυνάμωση των θρησκειών.

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος θα εξαπολυθεί με βάση τις διαφορές μεταξύ της υπερ-συντηρητικής φατρίας και των πολιτικών Σιωνιστών. 

Τα ευρωπαϊκά καθεστώτα θα υποστηριχθούν για να καταλήξουν σε δικτατορίες που αντιτίθενται στις δημοκρατίες και να προκαλέσουν μια νέα παγκόσμια αναταραχή, το σημαντικότερο αποτέλεσμα της οποίας θα είναι η εγκαθίδρυση ενός κυρίαρχου κράτους του Ισραήλ στην Παλαιστίνη, το οποίο διεκδικείται από αμνημονεύτων χρόνων από εβραϊκές κοινότητες. 

Αυτός ο νέος πόλεμος θα επιτρέψει την ενοποίηση μιας Κομμουνιστικής Διεθνούς αρκετά ισχυρής, ώστε να ταιριάζει με τη χριστιανική / δυτική φατρία.

Ο τρίτος και τελευταίος πόλεμος, θα εξαπολυθεί από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ πολιτικών σιωνιστών και μουσουλμάνων ηγετών. 

Αυτή η σύγκρουση πρέπει να προσανατολιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ και ο πολιτικός Σιωνισμός να καταστρέψουν το ένα το άλλο και θα αναγκάζουν επίσης άλλα έθνη, για άλλη μια φορά διχασμένα σε αυτό το ζήτημα, να εισέλθουν στον αγώνα μέχρι το σημείο της εξάντλησης σωματικά, διανοητικά, ηθικά και οικονομικά.

...Θα απελευθερώσουμε τους μηδενιστές και τους άθεους και θα προκαλέσουμε έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό που σε όλη του την φρίκη θα δείξει σαφώς στα έθνη την επίδραση του απόλυτου αθεϊσμού, της προέλευσης της άγριας συμπεριφοράς και της αιματηρότερης σύγχυσης. 

Τότε παντού, οι πολίτες, αναγκασμένοι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ενάντια στην παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών, θα εξοντώσουν αυτούς τους καταστροφείς του πολιτισμού και το πλήθος, απογοητευμένο με τον Χριστιανισμό, του οποίου τα θεϊκά πνεύματα από εκείνη την στιγμή θα είναι άσκοπα και ανήσυχα για ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζουν πού να λατρεύουν, θα λάβουν το αληθινό ΦΩΣ (; ; ; ; ;) μέσω της καθολικής εκδήλωσης της καθαρής διδασκαλίας του "Lucifer", που επιτέλους θα προκύψει η δημόσια ακρόασή του.



Αυτή η εκδήλωση θα προκύψει από το γενικό αντιδραστικό κίνημα που θα ακολουθήσει την καταστροφή του χριστιανισμού και του αθεϊσμού, που θα εξοντωθούν ταυτόχρονα.


&

http://filosofia-erevna.blogspot.com/2020/09/1871.html

"Π α π α φ λ έ σ σ α ς"

4 σχόλια:

  1. Ότι και να σχεδιάζουν τα όργανα του διαβόλου θα πέσουν στο κενό διότι λογαριάζουν χωρίς τον "ξενοδόχο" (ΧΡΙΣΤΟΣ).Αυτός θα επικρατήσει στο τέλος διότι αυτός είναι ο αληθινός θεός είται τους αρέσει είται οχι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λέμε στους συμπατριώτες μας που συμπαθούν τον Αδόλφο, πως και αυτός ένα πιόνι ήταν, μας αρχίζουν για λευκές φυλές και τρίχες κατσαρές. Το 1871 κάποιος περίεργος ήξερε τι θα συμβεί από 1914 μέχρι το 1945 και από το 1945 μέχρι σήμερα. Κοίτα να δεις! Λέτε να ήταν "προφήτης" ή προπάππος της Βιργινίας Λεούση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα έγραψε, σχεδίασε και σήμερα είναι κοπριά, δεν διάβασε στην Αγία Γραφή την υπόσχεση Του που λέει: "..καί πύλαι ἅδου οὐ κατισχύσουσιν αὐτῆς.." (Ματθ.16,18). 2000 χρόνια αλάθητος, αληθινός και κυρίως σωτήριος ο λόγος του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Θεόπνευστη Αποκάλυψη του Αποστόλου Ιωάννου, αναφέρεται ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ότι ο Θεός θα ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ στους δαίμονες (σε συγκεκριμένο χρόνο, μήνα και ώρα), να ξεκινήσουν τον επόμενο μεγάλο διεθνή πόλεμο.
    Αυτό λέγεται: το κατά παραχώρηση ΘΕΛΗΜΑ του Θεού (το ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να γίνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!